Karaca 2501 Çayfie Akıllı 2500 W 0.8 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinası Çelik Yorumları

Karaca 2501 Çayfie Akıllı 2500 W 0.8 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinası Çelik yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Rahat ve Güzel

    Gerçekten çok kararsız kalarak aldım ama çok güzel çay demliyor Ve pratik Her evde olması gereken bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    İş Görüyor

    Arzumun aynısı sadece rengi farklı. Arçelik K-3284 Gurme iflas edince sipariş geçtim. Daha önce Arzum markalı olanından kullandığım için güvenerek sipariş verdim. Zaten sipariş vermemde en önemli etken otomatik demleme özelliğinin olması. Sabah erken kalktığımda çayımın hazır yeni demlenmiş olması benim için vazgeçilmez. Büyükşehirin koşturmacasında 15 dakika zamandan kazanmak önemli bir etken. Ürünün tek kusuru otomatik kapanma özelliği yok. Yani unutursanız içindeki suyu buharlaştırıp tamamen kurutur. Bir de ürünü dökme çayla kullanırsanız çayın tüm tozu bardağınıza gelir. Bu yüzden demlik poşet çay kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok şık ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başka mağazadan aldım piyasası olmadığı için yorum yapayım dedim . ben şahsen çok çay içen biriyim ilk birkaç demlemede normal olarak hafif bir koku oluyor ama daha sonra koku kalmıyor zamanlayıcısı güzel sabah kalkacağın saate ayarla çayın hazır sıcak tutması başarılı arka gövdede su haznesine ölçüye göre suyu koy demliğe de çayını bas düğmeye otomatik demliyor fiyat cazipken alın tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Urun elime yeni geçti bir kez demedim otomatik demleme işlemi basarili fakat kendini kapatmiyor ve sürekli alt su hazinesinde suyu kaynatiyor otomatik cay demleyen bir makina için eksi bir yon kalkıp kendiniz kapatiyorsunuz o zamanda suyu belli bir ısıda tutmuyor. Yinede çayı otomatik demlenmesi ve zaman kazandırması benim için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    otomatik demleme

    Allah rizasi icin ileriki zamana cay demlemeyi nasil yapacagimi biri anlatirsa sevinirim..kitapcikta yazan yonlendirme ise yaramiyor.simdiden tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek eksiği var

    evet, çok güzel makina. 5 yıldır Arzum ar391 kullanıyoruz. Bu çaycının aynısı sadece beyazı. tek eksiği sıcak tutma rezistansı yok. derecesi düşünce kaynatma rezistansı çalışıyor. Ramazan ayında olmazsa olmaz bir çaycı:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün gayet güzel bir paketleme ile gelmiş memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    fiyat uygun değil

    Olumsuz yönleri: Orjinal karaca 2 yıl arantili olan bir ürün 2400 tl iken neden garantisi olmayan bir ürüne bu kadar para verilsin helalinden sana 400 tl vereyim yaz helalleşelim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2021
    UZAK DURUN. ürünleri iade almıyor ilgisiz telefonlara bakmıyor. kesinlikle uzak durun

    Olumsuz yönleri: ürünleri iade almıyor ilgisiz telefonlara bakmıyor. kesinlikle uzak durun elektrikli ürünler iade almıyor muş tüketici mahkemesinde artık sonuçlanacak UZAK DURUN

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2020
    bu farklı bir ürün çayfie artık üretilmiyor

    Olumlu yönleri: Bu ürün kendi demlemiyor, sadece demlediğiniz zaman belirli bir süre sonra haber veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.02.2020
    Fiyat artışı

    Olumsuz yönleri: Bu makinanın yılbaşından önceki fiyatı 300tl. şimdi ise inanılmaz fiyat artışı var. sebebi nedir?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: süper bir şey

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Daha once arzum matka cayciyi 7 sene kullandim ve bozuldu.Arzum kaldirmis bu model cayciyi arastirdim ve Karaca markada ayni ozellikte cayci oldugunu ogrendim bir haftadir kullaniyorum simdilik cok memnunum.Almayi dusunenlere tavsiye edebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Üç Yıldız

    Yaklaşık 1 sene önce aldım ve çok memnunum. Ancak demliği kırıldı ve 1 aydır siparişin gelmesini gelmesini bekliyorum ve ne zaman geleceği de belli değil.Durum o ki Karaca markasının yedek parçayı göndermesi çok büyük bir sorun.O yüzden servis ve hizmet çok önemli diye düşünüyorum.ne kadar iyi olursa olsun hizmet olmadıktan sonra almanın bir anlamı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2019
    Gayet Guzel

    Kullanımı Kolay ve Pratik Bir Cihaz.. Cok Memnun Kaldik..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Cok memnumum cay demleme derdinden kurtuldum insanin zamanindan da tasarruf❤

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Beş Yıldız

    ürünü çok beğendim paketleme hızlı kargı süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Zaten 6 yıldır Arzum'un aynı çay makinesini evimde kullanıyorum,bir hafta önce demleme suyunu transfer etmemeye başladı ve hemen araştırdım aynı özellikte ürünü Karaca üretmeye başlamış,hemen sipariş verdim kullanmaya başladım,"şükür kavuşturana" diyorum,ve muhteşem olmazsa olmazım ürünü bana kavuşturanlara gönülden TEŞEKKÜR EDERİM,her evde olması gereken çay makinesi işte budur,çayını sularını koy ve unut,o demledim diye uyarı sesiyle sana haber verince missss gibi çayını iç,eeee daha ne olsun,benim gibi çaykolikler mutlaka bu makine evinizde olmalı ,eminim bana teşekkür edeceksiniz TEŞEKKÜRLER KARACA Olumsuz yönleri: Bu ürüne olumsuz yazan Allahtan korksun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2019
    Hızlı teslimat

    Ürün resimdekinden daha şık geliyor kargo ve paketleme hızlı teslimat sıkıntısız şekilde teslim aldım teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karaca 2501 Çayfie Akıllı 2500 W 0.8 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinası Çelik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karaca 2501 Çayfie Akıllı 2500 W 0.8 lt Demleme 1.5 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinası Çelik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat