Braun MX 2050 Cam Kavonoz Blender Yorumları

Braun MX 2050 Cam Kavonoz Blender yorum ve tavsiyeleri

(97 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cam sürahi diye açıklama yapılmış bana plastik mika bir ürün geldi . İade

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    Beklentileri karşılayan bir ürün

    Ürün siparişimden bir gün sonra elime geçti. Soğuk içecek hazırlamak için harika bir blender. Zaten buz kırıcılı olduğu için tercih etmiştim. Temizlemesi de kolay, parçalar birbirinden rahatlıkla ayrılıyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2015
    Tek teklimeyle harika

    Yorumlara bakarak aldım, hayal ettiğimden daha güzel ve kaliteli. Kesinlikle alacak olanlara tavsiye ediyorum, hem kalitesi açısından hem de bu fiyat anlamında. Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2015
    Gayet güzel bir ürün

    Ürün sipariş verdikten sonraki gün elime geçti. Bıçakların olduğu bölüm kavanoz kapağı şeklinde takılıp çıkarılabiliyor ve bu yüzden de yıkamada çok kolaylık sağlıyor. Sürahisinin cam olması sağlık açısından çok hoşumuza gitti. Parçalama işini de gayet iyi yapıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2015
    başarılı

    alet güçlü ve kolay temizlenebilir olması bence tercih edilmesinde en büyük etken . tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2014
    Zamanlıca elimize ulaştırıldı, ürün tarif edildiği gibi ve markasının yansıttığı kalitede.

    Ürün zamanlıca elimize ulaştı. Ambalaj iyiydi. Cihaz aynen tarif edildiği şekilde, güçlü motoru var, bıçakları keskin. Cihazı anneme hediye ettiğim için onun beğenmiş ve memnun kalmış olması önemli, eski belnderını aramayacağını söyledi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2014
    HARİKA BİR ÜRÜN GÖRMEDEN ALDIMAMA BEKLEDİĞİMDEN DAHA İYİ

    Ürünü dışarda görmemiştim i-netten görmeden aldım ama gerçekten beklediğimden daha iyi ve sağlam duruyur Ben bu ürünü iş yerimde Cafeteryamda sürekli kullanmak için aldım ve ihtiyacımı çok çok iyi karşılıyor....

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    Profesyonel Ürünlerle Neredeyse Yarışır.

    Ürünü yedek bekletmek için aldım. Ürünün aynısından Cafemizde bir yıldır kullanıyoruz, gayet memnunuz. Buz kırma özelliği çok verimli. Aşırı yoğun olmayan işyerleri ve ev kullanımı için gayet ideal bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2013
    Fonksiyonelliği ile fiyatını katlayan bir ürün.

    Ürün elimize ulaşır ulaşmaz hemen kullanmaya başladık ve çok da verimli kullanıyoruz. Katı meyveler olsun, çikolatalar olsun hepsinin canına okuyor. Özellikle Milk-Shake yaparken extra-blended buz yapma özelliği sayesinde güzel tatlar ortaya çıkıyor. Haznesinin de cam olması çok iyi. Herkese şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2013
    EN UCUZ VE SORUNSUZ BU SİTEDE !

    ÜRÜNDEN OLDUKÇA MEMNUNUNM.DİĞER DIŞARDAKİ MAĞAZALARDA ÜRÜN BU FİYATIN OLDUKÇA ÜZERİNDE. Stokda varsa soğandan, domatese , buzlu kokteyllere kadar herşeyi çırpın..tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2013
    kalite ön planda

    mutfak eşyası denince akla gelen ilk marka bence braun.ürün hakikaten çok kaliteli ve güçlü motor.haznesi cam ve kalın malzemeden üretilmiş.en sert yiyecekleri bile parçalamada üstüne yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2013
    üründen memnunum

    almadan önce öğütme özelliği olurmu olmazmı diye karamsardım bıçakları büyük diye ama ürün gelince yulaf koydum ve problemsiz yulaf ununa çevirdi çok harika zaten smoothie özelliği tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    harika birşey hayallerime kavuştum :)

    Bu alet gerçekten harika, sadece smooty ya da meyve püreli soğuk içecekler yapmak için değil. yaz sonu aldım, bütün domates pürelerimi bunda hazırlayıp dondurucuya sakladım. süzme mercimek çorbamı, el blenderı yerine burada ( tabi biraz soğutmanızı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz :) hazırladım. gayet güzel bir ürün. Buzu bile bana mısın demeden güzelce parçalıyor, dayanıklı malzemeden imal edilmiş. Almanızı tavsiye ederim, Braun un kalitesi de malum... insanı mahçup etmiyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2012
    çok güzel, çok kolay ve fiyat iyi

    Braun iyi bir markadır. kalitelidir. Kullanmak çok kolaydır. Temizlemek kolaydır. Fantastic product!Ben yabancıyım. I like this produkt very well. Thanks!

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2012
    Meyve kokteylleri için mükemmel

    Ürünü 2 aydır kullanıyorum, her türlü meyve kokteyllerini çok rahat bir şekilde hazırlayabiliyorum. Buz kırıcısı mükemmel. Ağır ve çok kalın bir camdan yapılmış. Temizlenmesi ise çok kolay. Düşünen herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2012
    DÜŞÜNMEDEN ALIN!

    Ürün beklediğimden çok daha iyi çıktı, kocaman ve çok şık, motor gücü de ev kullanımı için yeterli. Ben spor öncesi sonrası protein shake hazırlamak için kullanıyorum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2012
    Soguk icicek sevenler icin ideal

    Siparis verdikten 3 gun sonra elime gecti.buz kiricisiyla kirdigim buzlari tun gazli icellerde kullaniyorum.kokteyli hazirlamak icin guzel bir kucuk ev aleti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2012
    Fiyatı uygun, iş gören bir blender arayanlar için

    Beklentimi karşılayan bir ürün oldu. Küçük kapağın yanlarında açıklık bırakan tasarım hatası dışında yapması gerekeni yapan, smoothie hazırlamayı çok kolaylaştıran, buz kırıcı özelliği son derece başarılı olan bir ürün. Sizin de beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2012
    Tavsiye ederim

    Tavsiye ederim çok memnun kaldık özellikle buz kırma özelliğinin olması artı bir özellik. Cam olması çok iyi kolay temizlenen bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2012
    İşlevsel bir ürün.

    Yazlıkta kullanmak üzere aldığım bu ürün umduğumdan daha işlevsel çıktı. Haznesinin cam olması benim gibi plastikten çekinenleri daha da memnun ediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MX 2050 Cam Kavonoz Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MX 2050 Cam Kavonoz Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat