Kenwood SB055WG Blender Yorumları

Kenwood SB055WG Blender yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok pratik

    Olumlu yönleri: spor ve diet icin aldım , istediğim tum smoothie ,leri cok güzel bir kıvamda yapıyor , 1 kisi icin bir mug con ideal ki 2 mug ile geliyor , buz ve donmuş meyveleri cok güzel parçalıyor , piyasadaki pahalı ürünlere gerek yok .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu blender takımı Gerçekten şu ana kadar kullandığım blender takımları içersinde en kaliteli ve en güçlü bıçakları sahip olan takım tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum Fiyatına göre özelliklerinin gayet güzel olduğunu düşünüyorum içinden çıkan iki tane kap var biri yarım litre Diğeri ise 700 mililitre kadar bu kapların kalitesi de gayet güzel ben buz kırmayı denedim buzu karpuz şeklinde getirene kadar güzelce Paramparça ediyor Gerçekten beklediğimden daha kaliteli bir ürün olduğunu gördüm günlük kullanım için gayet uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum fiyat performans olarak Aşırı iyi bir ürün ve kesinlikle benim gibi sağlıklı beslenmeye merak salan insanların sık sık gün içinde kullanacağı bir ürün olduğundan eminim Neredeyse her gün gerek öğün için gerekse soğuk içecek yapmak için kullandığım güzel bir set oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ben smoothie olsun taze meyve suları olsun kendi içeceklerimi kendim yapmayıçok seviyorum ve güzel ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir blender ihtiyacım vardı ve bu ürün tüm isteklerimi karşılıyor aynı zamanda görünüşü de oldukça tatlı değil mi. Çok büyük değil fazla yer kaplamıyor ama litre kapasitesi gayet yeterli. W da fazla yüksek değil çok elektrik de harcamıyor. Bıçakları iyi parçalıyor meyveleri vs almanızı öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı kaliteli bir ürün. Haznesi çıkarılıp yıkanabiliyor, bıçaklar oldukça keskin. Alt tabınında bulunan tutucu lastik ayaklar makinenin sağlam durnasını ve fazla sesi önlüyor. Genel olarak biz çok memnunuz. Fiyatı ve özellikleri bakımından cezbedici bir ürün. kesinlike tavsiye ediyorum. kargo oldukça sağlam paketlemiş ve 2 gün içinde elimize ulaştı. çalışanlarına ve kargo şirketine teşekkür ederim. kalitesi ve sağlam teslimat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    uygun diye aldm ama hayal kırıklığı

    Olumsuz yönleri: İndirime girmiş diye aldık ama yanılmışız. Piyasadeki muadillerine oranlar oldukça kalitesiz bir ürün diyebilirim. Bıçıkları da keskin olmadığı için içine atılan malzemeyi kesmek yerine eziyor. Turbo fonksiyonu da olmadığı için 300 w oldukça güçsüz kalıyor. buda yapmak istediğiniz şeylere izin vermiyor ben mennun kalmadım. Alacak arkadaşlarımın bilgilerine sunarım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: aklınıza normal blender gelmesin bu daha çok doğrayıcı şeklinde sürahili blender yani. tipi biraz tuhaf ama çok kullanışlı. Kilit özelliği var. Buz kırma özelliği ve üst kısmını makinede yıkanabilme rahatlığı var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: buz kırma ozellıgı de olan bır blender. Hem smootıeler de apabılyıorum. Özellıkle yaz aylarında serın ıceceklerı cok buyuk bır rahatlıkla hazırlayıp sonrasında kapagını degıstırıp yanımda tasıyabıldıgım surahılerı sayesınde cok kullanıslı buldugum bır urun. yarım lıtrelık surahılerı ıle gun ıcındekı ıcecek ıhtıyacım haylı haylı karsılanmıs oluyor. kalıtelı bır urun.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2019

    kaliteli güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Teşekkürler A+++++

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018

    Çok başarılı tam istediğim gibi

  • Media Markt aracılığıyla, 04.08.2018
    Kenwood smoothie

    Bir üst modelini almıştım. kesinlikle çok memnun kaldım daha pahalı olan diğer markalara bakmayın derim. Önemli olan motor gücü ve bıçaklar. Benim tercih sebebim musluklu olmasıydı.

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2018
    Harika tarifler

    Bence harika tatilde yanınıza almak içinde ideal

  • Media Markt aracılığıyla, 26.01.2018
    Güvenilir Alışveriş

    Ürün eksiksiz sağlam bir kutuyla ve hızlı bir kargoyla elime ulaştı, göründüğünden daha büyük ve diğer sitelere göre daha uygun bir fiyatta MediaMarkt’ta.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.12.2017
    çok iyi

    gerçekten süper bir makine sorunsuz çalışıyor ve harika çok kullanışlı gerçekten tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2017
    ÜRÜN

    BEĞENDİM ÜRÜNÜ ÇOK HOŞ

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2017

    gayet başarılı. ananası püre haline kısa sürede getirdi. buzu denemedim ama şimdilik memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2017
    Ürün güzel sorunsuz

    kargo şirketi berbat... Hem ürünü geç getirdi hemde evde olduğumuz halde lütfedip eve getirmek yerine güvenliğe bırakmış.Saatlerce kargonun peşine düştükten sonra öğrenebildim kargonun akibetini

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2017
    super magaza

    evvet çok güzel bir urun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood SB055WG Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood SB055WG Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat