Tefal Actifry Atıştırmalık FZ7070 1400 W Isı Ayarlı Fritöz Siyah Yorumları

Tefal Actifry Atıştırmalık FZ7070 1400 W Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.02.2019

    tefal kızartıcı tamamen tuzak.aklı olan uzak dursun.1400 watlık ısının içinde plastik malzemenin ne işi var.bu mu müşteri memnunuiyeti

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Kaliteli ürün

    Bu ürünü alırken en ucuz firmayı seçmedim iyi ki öyle yapmışım. Diğer yorumlarda gördüğüm ilgisiz satıcılardan sırf ucuz diye satın alacağıma iyi satıcıdan biraz daha pahalıya aldım. Ürün gayet güzel paketlenmiş, orijinal kutusunu zarar görmemesi için sarıp tekrar kendi kutularına koymuşlar. Kargo poşetine ürün tıkıştırıp gönderenle işine özen gösteren arasında bir fark olsun diye bu yorumu yazmak istedim. Teşekkürler Biçözüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    paketleme yok kutunun köşeleri ezik

    koruma ve kargolama paketi yok dolayısıyla köşeleri ezilmişti ama cihazda sorun yoktu allahtan. tavsiye ederim iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    Puanım BEYAZ DÜNYA mağazısna gitsin.

    Bu puanı satıcı BEYAZ DÜNYA mağazasına veriyorum, ürüne değil. Dün kargolanması gereken ürünüm hala kargolanmadı. Bu nedenle kullanamadığım ürüne puan vermem saçma olur.. Adana firması olan BEYAZ DÜNYA mağazasıda herhangi bir açıklama yapmak zahmetinde bulunmadı maalesef. Bakalım bekliyorum bugün kargolanacakmı diye. Olmazsa siparişimi iptal edip, yapılabilecek yaptırımları uygulamak zorunda kalacağız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2018
    ALMAZSANIZ HAYRINIZA

    Gönderen satıcı veya kargo hatası nedeniyle ürün sadece kargo poşetine konulmuş ve telleri yamulmuş ezik şekilde teslim edildi. Kargo tutanak tutmayı kabul etmedi. HB yetkilileride bu durumda iade edilmesini kabul etmedi. O yüzden almamanızı tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    Kullanışlı ürün fakat hangi ürün için üretildiğine dikkat

    Ürün ve satıcı kesinlikle 5 yıldız, sorunsuz hızlı teslimat süresi için teşekkür ederim. Fakat benim actifry modelim ilk çıkan 8 yıl önceki model ve bu ürün olmadı.icindeki dönen tesisata oturmadı, Annem 3 yıl önce almıştı onun actifry modeline oldu ve o kullanacak bu sebeple geri iade etmiyorum. Alırken bu noktaya dikkat ediniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2017
    DİKKAT EDİN MODELLER ARASI FARK VAR

    ben express 1.5xl da kullanmak için aldım ama uymadı bunun için alacaksanız almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Kaliteli ürün.

    Mağazanın ilgili olduğu siparişin ertesi günü ürünü kargoya verişinden belli oluyor.malzeme kaliteli ve kullanışlı.actifry alan herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    Evimegeldi satısıcısından sipariş verdiğim ürün orijinal ve özenli paketli olarak 24 saat içerisinde bana ulaştı, hemen denedim (hamsi yaptım ve çıtır çıtır oldu, 18-20 dk süre yetiyor, tek sorun bir kerede yaklaşık 250-300 gr hamsiyi pişirebilmesi ama benim gibi kızarmış hamsi yiyemeyenler için süper bir ürün) ve tek kelime ile harika. 1 kg'lik makine için almıştım, sorunsuzca uyum sağladı. Yıkaması kolay, üzerinde ürün kalmıyor. Makinenin içerisine diğer aparatları ile birlikte sığdığı için de ekstra yer kaplamıyor. Hızlı, sorunsuz ve güvenli teslimat için teşekkürler hepsiburada ve evimegeldi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    özellikle kızartma severler için çok kullanışlı bi ürün markası da iyi yorumbudur.com da fiyatı çok uygun

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    ürünü yanımdan ayırmasam olur bunun katlanabilirini yapsalar bence :D baya memnunum tavsiye ederim not: bi kanat yapmayı deneyin deriiim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Bu fritözle hiç yorulmadan çok lezzetli kızartmalar hazırlayabilirsiniz.Fiyatının bu kadar uygun olması beni şaşırttı ben daha pahalı sanıyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2017
    orijinal ürün

    Çok hızlı teslimat yapıldı. Tefal actifry orijinal 1 kg modeli için aldım. Denedim, bu modelle uyumlu. rijinal tefal ürünü. Hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    Teşekkür

    Ürün kısa sürede geldi orjinal bir ürün teşekkürler ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    tefal actifry sepeti

    Çok kullanışlı, Teşekkürler. Benim actifry ortasında kek yapmak için yüksek yüksüklü,önce oturmadı,dönmüyor diye şok oldum.Yüksük çıkıyor,hemen yaptım. çok güzel bir ürün, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    tefalin kendi urunu

    Tedirgin olarak siparis verdim. actifry a uygun ama tefal marka olmayan birseyler gelir mi acaba diye. Orijinal tefal ambalajli kucuk parcasiyla birlikte eksiksiz urun geldi. ustelik kargosu da gercekten cok hizli.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    ÇOK İŞE YARADI TAVSİYE EDİYORUM KALİTESİ DE İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Beş Yıldız

    Actifry kullanıp da buna sahip olmamak büyük bi dezavantaj. bu başlıkla beraber yapılabilecek yemeklerin sayısı ciddi oranda atıyor. hele ki şimdi balık mevsimi bi de balıkları bu başlıkla beraber actifry da deneyin, bu kadar kısa sürede ve ortalığı batırmadan kokutmadan yapılan balıkların tadını çıkartın derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    gerekli

    eger actifry kullaniyorsaniz mutlaka alin birock semi diger donen kolla yapamiyorsunuz bu aparat makinenizi kullanma oraninizi arttiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    Bedava sirke diye değil gerçekten vazgeçilmez

    Ürünü Actifry yanında Hepsiburada hediye olarak gönderdi. Köfte ve tavuk yaparken çok kullanışlı, bu parça olmadan Actifry yarım kalıyor. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Actifry Atıştırmalık FZ7070 1400 W Isı Ayarlı Fritöz Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Actifry Atıştırmalık FZ7070 1400 W Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat