Uğur UK-210 4 Gözü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz Yorumları

Uğur UK-210 4 Gözü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2020
    "Aynen Göründüğü Gibi"

    Olumlu yönleri: Görselde gördüğüm kadar şık ve kullanışlı tam istediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Gazı istediğimiz gibi geliyor ve yanıyor yani aslında cok da fazla ekstra bir yoruma gerek yok fakat malzemesi biraz daha kaliteli olabilirmiş. Muhtemelen fiyatıyla eş değer bir malzeme kalitesi var bu yüzden de bu sekilde olması cok normal ama kargocıların azizliğine uğrayarak bir kaç yerde hem ezilme hem de minik minik te olsa boya kalkması var fiyat nolursa olsun üründe böyle sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Ama nolursa olsun aldığım iüründen kullanısında vs cok memnunum bir ocaktan alınabilecek maksimum verim alınıyor. Teşekkürler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.12.2019

    Bir doğalgaz li Ocak istiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    "mükemmel "

    Olumlu yönleri: ocak harika bilgi alımı güzel iletisim harika fiyatina göre 10 numara Olumsuz yönleri: Sürat kargoyu beklemeyin gelmez baska firmayla isteyin kargoyu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2019

    Olumsuz yönleri: Ürün bozuk, kalitesiz çıktı. Kullanamadım. Köy için almıştım köy şartlarında iade de edemedim. ödediğim ücret boşa, üründe köyde babamın hurdalığına gitti. Satıcı firmayı aradım yardım eder göründüler sonra iş yılan hikayesine döndü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2019
    "olumlu"

    Olumlu yönleri: Memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2019
    "öğrenci için idare eder"

    Olumsuz yönleri: Ufak tefek çizikler çıktı. En küçük gaz yerindeki gaz borusu sallanıyor. Orayı kullanmıyorum. Bu şekilde olacağını bilseydim almazdım.

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2018

    ambalaj ve teslimat çok hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2017
    Güvenilir satıcı

    Ürün çok güzel. Kaliteli olduğunu hissettiriyor. yandan düğmeli olmasıda çok rahat. ocak çakmaklı. düğme üstüne basınca çakmaklar yanıyor. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2017

    Süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    beklentimi karşılamadı.

    internetten ikinci kez aldığım set üstü ocak maalesef bu da beklediğim gibi çıkmadı. tek düğmesi ateşlemiyor. düğmeleri hemen çıktı yerinden. yazıları da silinecek belli. uğraşmak istemediğim için onaylamak durumunda kaldım. 5 yıldızlık bir ürün değil bence.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016

    Ürünü çeyiz için aldım henüz kullanma şansım olmadı ancak üzerindeki tüm işaretler uğur logosu falan elinizin değmesiyle bile silinmeye başlıyor. ocağı kullanıp ilk silmenizde tüm yazılar kaybolacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UK-210 4 Gözü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UK-210 4 Gözü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat