Rowenta RH9081WO Şarjlı Süpürge  Yorumları

Rowenta RH9081WO Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    Temizliği zor

    Şarjı , çekişi çok iyi . Kullanımı pratik ama temizlemesi çok gıcık. Sırf onu temizlememek için kullanasım gelmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2019
    Ürün çok iyi

    Almadan önce ünlü markanın modellerini de mağazada deneyerek inceledim. Bu işin en iyisi olduğu söylenen markanın çekim gücüne 10 dersek, Rowenta’ya 9-9,5 veririm. Fakat aradaki farkın burun farkıyla olduğunu belirtmek gerekiyor. Kullanımı çok pratik. Muadillerine göre çok hafif. Yanındaki başlık çeşitleri yeterli. Özellikle araba temizlemek için ve küçük çocuğu olanlar için büyük kolaylık. Işıklı olması gereksiz gibi görünse de, tozları ortaya çıkarttığı için çok faydalı oluyor. Malzeme kalitesi olarak da iyi seviyede. Kolay kırılıp bozulacak bir ürüne benzemiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    Rowenta

    Çok kullanışlı ve pratik bu ürünü alan memnun kalır. Kablosuz olması çok güzel ve temizliğide çok basit içinden yedek filtrede var, duvara montajlı yaptık alanda kaplamıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2019
    Güzel ve kulanışlı

    Yorum yapmak için önce bir süre ürünü kullanmak istedim. Kedimiz olduğu için tüylerden sebep böyle bir ürün aradım ve internette yaptığım araştırmalarda fiyat fayda dengesi açısından bu ürünü tercih ettim. Gayet kullanışlı ve pratik bir süpürge. Şarj süresi benim için yeterli. Sadece toz haznesini boşaltırken toz ve tüyler araya sıkıştığı için hazneyi tamamen yerinden çıkarmak gerekebiliyor. Gayet güzel aparatları mevcut. Süpürürken önünü aydınlatması da güzel.Günlük kullanım için tavsiye ederim. Ben memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2018

    İlk izlenim gayet iyi. Beklediğimden daha iyi. Emiş gücü tatmin edici hayra fazlası. Kullanımı pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2018
    çok iyi bir süpürge

    çok güzel ama bir sene önce yarı fiyatına almıştım

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2018
    Rowenta rh 9081 gerçekten güzel

    Bu ürünü eşimle birlikte çok beğendik şarzlı olmasına rağmen turbo başlıkları sayesinde güzel temizliyor içinden bir büyük ve küçük turbo başlık ayrıca koltuk temizleme başlığı ve ince uçlu başlık çıkıyor aparatları yeterli aynı zamanda rowenta silence ın elektrikli olan modeli de var Onuda on yıldır sorunsuz bir şekilde kullandığımız ve de memnun olduğumuz için tekrar roventanın şarzlı süpürgesini tercih etmemize sebep oldu yeni aldığımız şarzlı süpürge hem pratik ve kullanışlı almak isteyenlere tavsiye ediyorum Ayrıca yamaç elektronik Meltem hanıma teşekkürü borç bilirim ilgili ve alakalı ve aynı zamanda hızlı bir satıcı ürün eksiksiz ve tam olarak 2 günde elime ulaştı

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    Rowenta kablosuz süpürge

    Ürünü çok beğendim. Çok kullanışlı ve pratik bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2018
    Rowenta dikey şarjlı süpürge

    Çok beğendim,tam istediğim gibi bir süpürge...günlük hayat için çok pratik...teslimat çok çabuk yapıldı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Beş Yıldız

    Ürün muhteşem hızlı kargo çok begendim herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH9081WO Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH9081WO Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat