Rowenta RH8812WH Air Force Extreme Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RH8812WH Air Force Extreme Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ilk başta kafası biraz büyük gibi geldi ama sonra alıştım. Çekiş gücü gayet iyi .sesi var ama beni rahatsız etmedi. Beklentimi karşıladı mi .evet

  • HepsiB. aracılığıyla
    Normal süpürge gibi

    Çekişi gayet iyi. Üç kademe olması güzel; bazı kilimlerimi düşük çekişle süpürmem gerekiyor çünkü kuvvetli olunca yapışıyor ve süpürülmüyor. Rengi yeşil. Biraz ağır. Ama sarjlı süpürgeler fişlilere nispeten ağır oluyor. Toz haznesi süper rahat bir şekilde boşaltılıp temizleniyor. Daha önce iki tane daha boyle süpürge kullandım. En rahatı bu. Malzemesi kaliteli. Sesi normal. Gece çalıştırmıyorum. Normal süpürgeler gibi ses çıkarıyor. Az değil yani. Bileğinde problem olanlara ağır gelebilir. Onun dışında çok güzel ve normal süpürgeye ihtiyaç duymuyorsunuz (nerdeyse). Tavsiye ederim. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    Beş Yıldız

    İlgili firma, sağlam ambalaj, düzgün kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü 3-4 yıl önce almıştım, çekiş gücü güzel, sesinden bebeğim korkmuyor, kablosuz olması inanılmaz pratik, mutfakta sürekli kullanıyorum, bazen tüm evi de genel olarak alıyorum, şarjı şuan 15dk falan gidiyor, detaylı şekilde 2-3 odayı çıkarabiliyorum, keşke uç aparatı olsa dyson gibi, dip köşeye, buzdolabı altına vs daha rahat girse

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2018
    Beş Yıldız

    Teşekkürler memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2018
    Beş Yıldız

    Çok hızlı ve özenle paketlenmiş ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2018

    Olumlu yönleri: Çok memnunjm teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2018
    "Harika ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün beklediğimiz gibi çok kullanışlı herkese tavsiye edilir.. pil ömrü ve şekli eskiye nazaran iyileştirilmiş. İhtiyacı olanlar tereddütsüz alabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Beş Yıldız

    İnanılmaz hızlı bir teslimat oldu. Ürün çok kullanışlı. Keşke biraz daha hafif olabilseymiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2018
    "Rowenta'dan umulan kalite!"

    Olumlu yönleri: Trigon başlığı, özellikle köşeleli yerlerde çok işe yarıyor, emiş gücü 3 kademe ve hakkını veriyor. Gürültüsü aşırı değil, rahatsız etmiyor. Kafanın dönmesi, koltuk altı gibi yerlerde sınırlı çünki cyclone haznesi büyük ve sert tüylü halılarda çok başarılı değil. Bilginiz olsun. Ancak kaliteli, genel temizlik için uygun, pratik ve çok da ağır olmayan bir ürün!

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Kablosuz ve Rahat

    Ürün gayet şık ve kullanışlı. En düşük modda 35dk süpürme yapılabiliyor. En yüksek modda ise 25dk. Gayet makul seviyeler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2017
    süperr

    eski versiyonu vardı elimde zaten. yaklaşık 8 senedir kullanıyordum batarya performansı düşünce batarya değiştirmek yerine yenisini aldım.ilk versiyona göre plastik aksamdaki kalite de düşü olsada elektronik ve mekanik aksamı gayet güzel.140 m2 evi baştan sona detalı bir biçimde tek şarjla kullanıyorum. kısacası alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    Gayet İyi

    Ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyoruz. Büyük süpürgeye hiç ihtiyaç olmadı şimdiye kadar. Kullanımı kolay ve pratik. Toz torbası yok, onun yerine tek harekette açılan haznesi rahatça temizleniyor ve hatta yıkanabiliyor. Ses seviyesi çok yüksek değil. Fön makinesinden korkan bebek, bu süpürgeyi oyuncak zannetti! Kullanım talimatına uyacak şekilde sürekli şarjda duruyor ve elimizin altında. Bizim için en büyük avantajı da ortalığa saçılan kedi kumu ve tüylerini hemen toplayabiliyor olması. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    piyasada daha iyisi var

    aradığım şartlara uygun güzel görünüyor

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2016
    Rowenta RH8779 şarjlı dikey süpürge

    gayet kullanışlı ve güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH8812WH Air Force Extreme Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH8812WH Air Force Extreme Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat