Krups EA8010 Kahve Makinesi Yorumları

Krups EA8010 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Beş Yıldız

    Uzun zamandır aradığım,araştırdığım bir üründü.Kahve kalitesi oldukça tatmin edici.Ayarlarını deneme yanılma yaparak test ettiğinizde,damağınıza uygun tadı rahatlıkla yakalayacağınız şık ve kaliteli bir makina. Ben Hepsi Burada sitesinden güzel bir fiyata aldım,şanslıydım.

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016
    SIPARISIMI HABERSIZ REDDEDILER.

    SIPARISIMI HABERSIZ REDDEDILER.

  • NI1 aracılığıyla, 29.10.2016
    Başarılı

    Doğru kahve ve doğru çekim kalınlığı ile mükemmel kremalı kahve elde edebilirsiniz. Kullanımı kolay! Bundan önceki espresso makinemiz de Krups idi, 19 yıl kullandık.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2016
    Krups güvencesiyle

    Espresso sevenler için süper bir kahve makinesi. Herşey düşünülmüş. Bana göre tek kusuru az köprük yapması. Eski model Krups makinem daha koyu ve köprüklü yapardı espressoyu.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2016
    Memnun kaldim

    Espresso seven birisi olan 10 yildir otomatik olmayan, cekilmis kahveyi sikistiran bir makinem vardi bozulunca bu tam otomatik urunu aldim. Uzun zamandir aklimda olan bir urundu, digerleri ile de karsilastirdim, alistigim ve aradigim tadi alip alamayacagimi bilmiyordum. Fakat makinenin kahve sertligi ayarini ve ogutucunun seviyesini degistirerek kisa sure icinde istediginiz tadi alabiliyorsunuz. Almadan once emin degildim fakat yeni cekilen kahve kokusu, hemen yapilan espresso tadi keskin bir damak tadi olan beni memnun etti. Bardagi yerine koyup dugmeye basiyorsunuz, kahveniz hemen hazir. Bu urunu oldukca iyi bir fiyata ve indirim ile satin aldim. Almak isteyenler icin tavsiye ederim. Bu fiyata daha ucuzunu bulamazsiniz, yurt disindan getirmeyi dusunmustum ama iyiki burdan satin almisim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups EA8010 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups EA8010 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat