Krups EA829D 1450 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox Yorumları

Krups EA829D 1450 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı tam otomatik

    Ürünü Kullanıyorum. Kesinlikle çok güzel ve pratik herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir ürün. Özellikle capucinno yapmak isteyenlerin diğer makinalara göre daha rahat edebileceği bir ürün olduğu söylenebilir. Tam otomatik olması rahatlığı sağlıyor. Bunu almak isteyenler delonghi ecam 23.420.Sb ye de bakabilirler. Cihaz 2 dakika da hazır hale geliyor ve arka arkaya istediğiniz kadar kahve yapabiliyorsunuz. Suyun sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Pratik ve kolay kulanım ile beraber Alman teknolojisi ve sağlamlığı bir arada.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Gzüel

    Olumlu yönleri: annemin doğum günü için geçen hafta gitti gidiyordan temin ettiğim Kruos EA829D marka kahve makinesi hem oldukça uygun fiyata satılıyor hem de oldukça kaliteli . Aslına bakarsanız ben bu üründen bu kadarını beklemiyordum. Satıcı firmaya bu ürün için çok çok teşekkür ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyata göre üstün performans.

    Olumlu yönleri: Makine oldukça kompakt, özlellikle uzunluğu muadillerine göre çok kısa. Ön paneli paslanmaz ve leke yapamayan malzemeden üretilmiş çok şık duruyor. Makine ile beraber su filtersi de gelliyor. Ayrı olarak satın almanıza gerek yok Ben süt köpürtme ünitesini başarılı buldum. Hem yeterli köpüğü üretiyor hem de kendi kendini temizleme modu var. İyi köpük almak için soğuk süt kullanmanız gerekmekte. Çıkan kahvenin sıcaklığı yeterli. Güzel çekirdek kullanırsanız lezzetli kahveler alabilirsiniz Ben lavazza espresso crema e aroma kullanıyorum iyi sonuç veriyor. Kısacası ben öyle çok uğraşmayım, kahvemi içeyim diyorsanız kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim. Son olarak makine Çin malı değil Fransız malı. Olumsuz yönleri: Gürültülü çalışıyor. Menüler ve kullanma kılavuzunda türkçe dil seçeneği yok. Çok fazla ayar seçeneği vermiyor Örneğin öğütme seviyesi için sadece 3 ayar var. Su haznesi biraz ufak. Menüsü karışık değil ama nasıl diyeyim; tuhaf...

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Oldukça güzel,manuel makinadan sonra oldukça konforlu.Taze kahve öğüttüğü için çok daha lezzetli.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2021
    Krups kahve makinası

    Ürünün tek eksiği , kahve miktarını ayarlama seçeneğinin olmamasıdır. Bu nedenle daha hafif içim yapmak mümkün olamıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2021
    Her çeşit kahve yapabilirsiniz. Harika!!!

    Öncelikle ön paneli çelik ve Fransız yapımı tam otomatik bir kahve makinesi olduğunu belirtmek isterim. Başlangıçta cappuccino aparatı sütü köpürtmedi, aparatı yeniden monte ettiğimde ise sorun çözüldü. İstediğiniz her çeşit kahveyi ortadaki yuvarlak düğmeye basıp ayarlayabiliyorsunuz. Şöyle ki; meselâ macchiato yapmak istiyorsunuz, espressodan 35-40 ml civarı bardağınıza ekliyorsunuz, ardından cappuccino aparatından biraz süt (yuvarlak düğmeye basarak sistemi durduruyorsunuz) ile macchiatonuz hazır!Yaptığınız bu kahveyi kaydetmeniz de mümkünmüş, ancak ben henüz bu özelliği denemedim. Cappuccino aparatının temizliği zor da olsa zaman içinde alışırım sanırım. Ayrıca bazıları süt haznesi bozulursa ne yaparım demiş, bu durumda Krups çelik süt haznesinin (Krups XS 6000) bu makineye de uyumlu olduğundan onu alırım diye düşünüyorum. Şu ana kadar çok memnunum sağlam ve fonksiyonel bir kahve makinesi. Satıcı Sizin Reyon firması da hızlı ve özenli. amazzon'a da Sizin Reyon'a da teşekkür ederim. Umarım yorumum yararlı olmuştur:)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Rahat

    Olumlu yönleri: Evde kahve içmeyi çok seviyorum. O yüzden kendime bir kahve makinesi arıyordum. Bu ürünü buldum. Kahveyi oldukça lezzetli yapıyor. Süresini öğrenince daha güzel yapabilmeye başladım. Kullanımı rahat, parçaları kola yıkanıyor. Makineye koyabiliyorum. Siz de kahve tutkunuysanız tavsiye ederim. Kahvesi çok lezzetli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Evde kullanmak için uygun

    Olumlu yönleri: Süt haznesinin buzdolabında saklanması, kullanımı çok pratik, su haznesini yerinden çıkarmadan doldurabilirsiniz. Olumsuz yönleri: Cappuccino için köpüğü yeterli değil, su haznesi çok çabuk boşalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok iyi kalite bir makine

    Olumlu yönleri: Aynı makineyi ikinci defa alıyoruz. Yeni model ile 2 fincan kahve birden hazırlama imkanı var. Aynı zamanda makinenin temizliği de daha kolaylaştırılmış. Evvelki makineyi 7-8 sene kadar kullandık. Çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kahve makinesi

    Olumlu yönleri: Kullanmayı keşfediyoruz. Çok memnun kaldık. Tavsiye üzerine aldık. Sadece makine açıldığında neden su akıttığını çözemedik🙈 Kullanıcı hatası olabilir🙈

  • Amazzon aracılığıyla, 09.10.2020
    Hızlı Kargo

    Çok kaliteli ürün, her türlü çekim var. Çok tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2020
    elektrik kaçağı

    ürünü ilk fişe taktığımda elektrik çarptı. ön panelde elektrik kaçağı var. iade etmeye çalışıyorum. mağaza yanıtını yazarım.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2020
    Espresso ve cappuccino konusunda çok başarılı

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. En sevdiğim yanı cappuccino ve espressoyu kusursuz yapabilmesi. Bunların dışında menüde long coffee, espresso strong ve sıcak su seçekleri mevcut(latta yok). Cappuccino için birlikte gelen süt haznesi kullanışlı ancak biraz narin bir ürüne benziyor, dikkatli kullanmakta fayda var.Makinenin bakımlarını ve temizliğini mutlaka düzenli(ben 2 ayda 1 yapıyorum) bir şekilde yapmanız gerekiyor aksi takdir de sütü köpürtmemeye, tadı bozuk kahve vermeye başlıyor.Tam otomatik, pratik kullanımlı ve dayanıklı bir alet. Fiyat olarak da muadillerine göre daya uygun bir ürün, tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2019
    Berbat bir makine

    Ürün çok kötü sakın almayın. Ben hata yapıp aldım geçen sene şuan iade imkanım olsa keşke boşa gitti param. Dünyaca ünlü bie markadan bu kadar kötü bir üeün beklemezdim:(

  • Amazzon aracılığıyla, 17.08.2019
    Yetenekli, tezgahı kaplamayan lezzet

    Daha çok yer kaplayan ve renkli ekranlı süslü makinelere para vermeyip sadece iyi bir Espresso ve Cappucino makinesi arıyorsanız harika seçim. Daha önce +10 yıldan beri kullandığım Krups un üst ve olgunlaşmış tasarımı. Cappucino yapmak son derece kolay ve kendini temizleme özelliği harika. Espresso nun tadı nefis. Menü de tek eksik olan kahve tipi Latte. Bir de su haznesi biraz sık boşalıyor (ama az yer kaplıyor). Parça ve işçilik desteği çok iyi ve ekonomik. Bu tip makinalarda parçalar yüksek basınç, sıcaklık altında çalıştıkları için 3-4 yıla kalmadan arızalarla kaşılaşmanız normal. 1 aylık sürekli ve sık kullanımdan sonra bu segment içinde tereddütsüz tavsiye edebilirim. Aynı işi yapan ve çok daha fazla yer kaplayan pahalı İtalyan makinalarına ilave para vermenize gerek yok bence.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2019
    Kaliteli

    şirketime aldım koydum ortaya çalışanlarım memnun herkes tadını çok beğendi kargo desek şaşırtıcı derecede hızlı evime de almayı düşünüyorum çok ciddi bir makine bildiğmizi kahve canavarı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    çok iyi

    Olumlu yönleri: Cappuccino, latte , espresso , lungo , machiatto yapılabiliyor süt köpürtücü ve kahve öğütücüsü de mevcut profosyönel kahve yapabilirsiniz. Ben çok memnunum aldığıma

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2019
    İdeal tam otomatik kahve makinesi

    Sütü de kendisi ısıtan bir tam otomatik kahve makinesi için oldukça uygun bir fiyatı var. Espressosu lezzetli ve sıcaklığı iyi. Süt aparatının ve genel olarak makinenin temizliği rahat.Eksileri:- Cappuccino dışında, örneğin latte veya macchiato gibi bir sütlü içecek seçeneğinin (veya ayarının) olmaması.- Su haznesinin ufak olması.- Kahve telvesi haznesinin hızlı uyarı vermesi.Genel olarak tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2018
    Mükemmel kahve yapıyor

    Kahve alışkanlığınız bağımlılığa dönüşüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2018
    mükemmel kahve

    Almadan önce bir çok siteden yorum okudum ve pozitif yorumlar sebebiyle bu ürünü seçtim. Oldukça memnunum. Negatif yorumlardan bir tanesi menüdeki sütlü kahve çeşitliliğinin azlığı idi. Latte ve cappuchino size yeterliyse bu ürünü kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups EA829D 1450 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups EA829D 1450 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat