Tefal Direct Serve Soft Pod Kahve Makinesi Yorumları

Tefal Direct Serve Soft Pod Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2018
    pratik bir ürün, tavsiye ederim

    Üründen memnunum, zaten Türkiye'de bu fiyatlarda alternatif yok. Yalnızca kağıt pad kahveler için uygun. Senseonun podları sığmıyor. Tek seferde100 ml kahve yapıyor. Bu özelliği benim gibi büyük kupa içenler için kötü. Ancak temiz ve pratik oluşundan dolayı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Coffee Pad'li Kahve Makinesi arıyorsanız, burada!

    Ürün gerçekten iyi! Türkiye'de bulmanız bile büyük bir şans bence! Bu tür kahveleri(kahve padli) tüketmeyi seven biriyseniz, bu makineden çok memnun kalacaksınız. Alalı bir haftadan fazla oldu, çok memnunum. İnternette arama yaptığınızda da karşılaştırmalı videolarını bulacaksınız. Hem daha hızlı, damlatma süresi daha az, daha kompakt olduğu için istediğiniz yerde tutabilirsiniz, çok az yer kaplıyor ve kullanımı çok kolay.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Direct Serve Soft Pod Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Direct Serve Soft Pod Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat