Bosch EasyVac 3 700 W B Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch EasyVac 3 700 W B Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: "Mükemmel motorlu bir makine tozu bırak eşyayı içine çekecek resmen halıyı yerinden kaldırıyor süpürüken çok zorlanıyorum halıyı iki de bir havaya kaldırıoyr ama titiz kadınların vazgeçilmezi olabilecek bir süpürge"

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2019
    toz süpürgesi

    çok kullisli birde el aleti calisirken otomatik çalışması mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2018
    Süper bir ürün. Fiyatı çok uygun

    Süper bir ürün. Fiyatı çok uygun. Aynı gün kargoya verildi. Ürün çok pratik ve emiş gücü çok tatmin edici. Toz torbası olması harika. Talaşları vs süpürdükten sonra makinenin içini nasıl temizleyeceğim kaygısı yok. Ufak boyutu ve aksesuarları üzerinde toplaması çok kullanışlı. Şiddetle tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2018
    oldukca amator

    cekis gucu idare eder. 2.1Lt lik hazne cabuk doluyor. Dolmasina yakin cekis gucu azaliyor. Sık bosaltmak gerek. Auto On-off ozelligi guzel. Sesi normal supurge kadar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch EasyVac 3 700 W B Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch EasyVac 3 700 W B Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat