Samsung Eb-pn915 11300mah Gri  Powerbank Yorumları

Samsung Eb-pn915 11300mah Gri Powerbank yorum ve tavsiyeleri

(108 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans açısından çok başarılı bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Askerliğimi bitirtti

    Askerde kullanıyordum ama çok kalın ve ağır ama kullanım olarak ve hızlı şarj olarak müthiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo , güvenilir alışveriş ,sağlam ve orjinal ürün . Galaxy S6 şarj süresi tahminimden kısa sürdü . Neredeyse hızlı şarj .

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    On numara

    Samsung'un piyasa sunmuş olduğu en kullanışlı taşınabilir sarj cihazları yoğun çalışanlar için on numara bir hizmet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2017
    Samsung Kalitesi ve En İyi Fiyat

    Ürünü kullanıyorum oldukça başarılı. Tasarım oldukça şık. Lenovo K5 telefonumu yaklaşık 4 kez tam şarj edebiliyor. Bu fiyata da bulmak pek mümkün değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2017
    Dört Yıldız

    Ürünün kablo toplama özelliği bozuldu kablo dısarıda kaldı toplamıyor,ürün beklediğomden büyük ve ama ağır sarz etmesi iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Mükemmel bir ürün

    Bugüne kadar çeşitli taşınabilir şarj cihazları kullandım, fakat bu ürün kadar estetik ve kullanışlı bir ürün görmedim. Tek sorunum, bir arkadaşın daha yazdığı yorum gibi şarj meselesi. 4 kademe ışık, bir süre şarj edip, fişi çıkartıp geri takmadıkça artmıyor. Fişi çıkartıp takınca şarj ışığının kademesi artmış görünüyor. İlk şarjda kendisi dolar diye 10 saat bekledim. Kutu içerisinde prize takılan şarj aleti çıkmıyor. Kendi Samsung adaptörünüzle şarj edeceksiniz. Telefonu şarj eden usb kablosu kısa olsa da takınca telefonu üzerine koyarak rahatça taşıyabilir ve cebinize ikisini bir koyabilirsin. Estetik bir ürün, Gün içerisinde parça parça belki 7-8 kez taktım. Hepsinde de Samsung Note Edge telefonumu %70'lere kadar şarj etti. Telefonumu bir saatte %6'dan %76'ya çıkarttı. Başarılı bir ürün. Hepsiburada ve satıcı firmanın da hizmetinden çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Beş Yıldız

    bu ikinci siparişim aynı marka aynı modelden çok çok memnunun ayrıca ön kısmındaki gümüş parlak görünüm çok güzel olmuş bir önceki aldığım beyazdı.bunuda beyaz sanarak aldım gelince farkettim gümüş renk çok daha güzel durmuş fiyatı gayet iyi yanımdan hiç ayırmadığım vazgeçilmezim Powerbank'im. teşekkürler hepsiburada....

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    Dört Yıldız

    gayet iyi şimdilik sağlamlığını ilerde görücez 3200 amper bataryasi olan telefonu 3 4 defa rahqt sarj ediyo kendisi de cok cabuk sarj oluyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    ORJINAL KALITELI URUN

    Tedarik surecinde biraz sorun yasamis olsak da Hepsiburadanin hizli geri donusu ve ilgili tavri takdire şayan. Bunun icin Hepsiburadaya cok tskler. Cihaza gelince paketleme ozenli ve orjinal kutusundaydi. cihaz elbette biraz buyuk ve agir ama elinize aldiginizda kalitesini hissediyosunuz. %25-50 arasi bir sarzla geldi. kendisi biraz gec doluyor. aksam taktim sabaha kadar fiste takili biraktim ama kac saatte sarz oldugunu bilmiyorum. gec sarz oluyor olabilir ama sonucta bu cihazlar surekli kullanilacak degil. ozellikle yolculuk icin ideal. bu yuzden aksamdan sarz edilmesi mantikli. bu bir problem degil bana gore. cihazin performansini zamanla gorecegiz ama kaliteli oldugu kesin. Ozellikle bu kalitede bi urunu indirimden cok hesapli almak bulunmaz bir firsatti. Hepsiburadaya tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    Dört Yıldız

    Urun gayet guzel arkadaslar alinbilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    güzel ürün

    hepsi buradadan 69 TL ye aldım uzun süre indirime girmesini beklemiştim. ilk şarjı uzun sürdü ama gözünüzü korkutmasın sonra normal sürede sarj alıyor tabi siz 2 saatte şarj olmasını beklerseniz o başka

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Beş Yıldız

    Lg g2 telefonumu 2 kere tam sarj ettim yine de 2 gosterge çubuğu yanıyor. Kendi dolum süresi yaklaşık 8 saat. Düşünmeden alın fiyatini hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Beş Yıldız

    Dolum hızı arttırılabilir fakat note 5 için gayet başarılı bir ürün. kargo ve hizmet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    urun guzel satici ilgili ve hizli

    urun cok guzel kargo hizli satici ilgili alakali tesekkurler hepsiburda.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Dört Yıldız

    Çok yavaş şarj oluyor, ağır ve büyük. Ebatlarının bu kadar büyük olduğunu bilseydim almazdım. Telefonu şarj etme konusunda iyi, dahili kablosu olması kolaylık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Telefonla beraber iyi

    Başka taşınabilir şarj bakmanıza gerek yok yolculukta. Kampta çok rahat işinizi görür gözünüz kapalı alınaldığım bu ürün 2.si şiddetle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Gayet başarılı

    Arkadaşlar bundan önce mavisini almıştım.Onda da aynı sorun vardı.Yani saatlerce takılı kalmasına rağmen ışık dolmuyordu.Bende 1 saat şarjda kalınca şarjı çıkarıp tekrar takıyodum 2 ıncı ışığa geçıyordu. 1 saat sonra tekrar cıkarıp taktığımda 3 uncu ışığa gecıyordu. Fakat bu sorunun %95 cevabı şarj ettiğiniz kabloyla alakalı. Şarj ettiğiniz kabloyla diğer aletlerinizi düzgün şarj ediyor olabilirsiniz fakat powerbanki şarj ettiğinizde sorun çıkarabılıyor. Bu yuzden ben orjinal bir şarj kablosuyla şarj ettiğimde sorunun çözüldüğünü gördüm.Aldıktan 1 ay sonra bütün ışıkları gitti şarj etmemeye başladı . Aradan 2 hafta geçti bari tamire göndereyim dedim elime bı aldım full dolmuş şekilde ışıkları yanıyordu ve çalışmaya başladı. Makine performansı çok iyi orjinal şarj kablosuyla şarjını dolduruyorum ve 3500 mahlık telefonumu 4,5 kere rahat dolduruyor.Günlük kullanımdan sonra akşam koyuyorum şarja fulluyorum ıhtıyacım oldugumda yanıma alıyorum.İçinde kendi şarj kablosu olmasıda artı puan bu tarz elektronık hassas aletlerde sıkıntı cıkabılıyor.Ama ben gayet beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Çok İyi

    Çok başarılı, memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Dört Yıldız

    Fiyat/performans iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Eb-pn915 11300mah Gri Powerbank kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Eb-pn915 11300mah Gri Powerbank yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat