Samsung EEB-EI1CWEGSTD  9000 mAh Beyaz  Powerbank Yorumları

Samsung EEB-EI1CWEGSTD 9000 mAh Beyaz Powerbank yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Yanıltıcı

    Benim telefon 6s plus 1.715 buna göre kullanımı göz önüne alırsak toplamda 4-5 defa şarj etmesi gerekiyor ama bir şarjı fullemiyor bile. (Evet ciddiyim)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Bir Yıldız

    hiç almayın cihazını bir defa bile şarj etmiyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Beş Yıldız

    hiç düşünmeden alın bence gercekten çok kullanışlı. belkide elektronik eşyalarda şans gerekiyor..Ben çok memnunum teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Beğenmedim! !

    Yorumlardaki gibi bulmadim çok yavaş sarj ediyor ve 9000 Mah olmasına rağmen note 3 telefonumu 1.5 defa ancak sarj ediyor..2200 Mah olan powerbank %50 dolduruyor ve cok daha hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    İdare eder

    Kaliteli bir görüntüsü var. Cep telefonumu elektrik priziyle aynı sürede şarj ediyor. Yalnız, kapasite 9000 mah olmasına rağmen 2300 mah pili olan telefonumu 2 defa ancak şarj edebildi. Yine de fiyatına göre fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2016
    HARİKA

    Çok ergonomik bir yapıya sahip, ayrıca ısı problemi sıfır çok dayanıklı bir cihaz hb ye teşekkürler. Çoklu şarj kablosu ile aynı anda 2 telefon ve bir araç kamerasını sorunsuz şarj yaptı. Yalnız çoklu başlıkların birbirine değmesi sırasında kısa devreye karşı kendini hemen kapatması çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    KALİTELİ

    Yaklaşık bi aydır hemen her gün kullanıyorum. Bilindiği üzere Iphone telefonlara hiç şarj dayanmıyor. Akşamdan şarjı tamamen doldursamda diğer akşama şarj dayanmıyordu. Bu taşınabilir şarj imdadıma yetişti. 3-4 kere şarj ediyor telefonumu. Seyahatlerde de yeterli ancak iki telefon aynı anda şarj edememesi dezavantaj. Onun dışında şarj etme süresi gayet hızlı. Ben çok memnunum. Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    BASKA ÜRÜN ARAMA..!

    19 Aralık ta akşam 22:30 da siparis verdim ve 22 Aralıkta teslim aldım .Bekledigimden daha küçük boyutlu bir ürün ile karşılaştım. Hızlı kargo ve indirimli bir fiyat ile bu ürünü biz kullanıcılara sunduğu hizmetlerden dolayi HEPSİBURADA.COM a çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    Orijinal ürün

    Ürün söylendiği gibi olup orijinal bir ürün. Sorunsuz çalıştı. Güvenli alışveriş için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2014
    başkasına bakmana gerek yok direk al

    zamanında kargo ürün zaten harika en az 4 kere şarz ediyor ben aldım memnun kaldım tüm arkadaşlara tavsiye ederim. site ekibinede teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    süpersin

    Ürünü teslim aldım muhteşem kalitede bir ürün çıktı. Siparişim çok kısa sürede elime geçti.teşekkürler siteye ve değerli çalışanları. Birlikte nice yıllara

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2014
    süper ötesi

    tedirgin olarak aldığım bir üründü ancak kullanmaya başladıktan sonra güzel ve işe yarar ürün olduğunu anladım işe yarayan bir ürün sizi asla yarı yolda bırakmıyor akıllı telefonu olanlara şart bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2014
    mükemmel

    2 gün içinde İzmir e ulaştı. çok hızlı şarj ediyor. içindeki şarjı kullanıyorum. boyutu s3 ün 3/2 si kadar. gerçekten tavsiye ederim. Siteye çok tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2014
    hızlı

    aksam 4 te sipariş verdim sabah elimdeydi.. boyutu beklediğimden daha küçük çıktı buda beni cok mutlu etti, . Kullanıslı cihaz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2014
    beklediğimden dahaa iyi çıktı.

    Böyle bir ürünü önceden almadığıma kızıyorum . Gerçekten artık sarj sorunum kalmadı. Beklemeden alın derim. Orjinal kutusu ve yanında telefon ve tablet sarj kablosu ile birlikte geliyor. Tek sorun keşke sarj makinesi de ayrı gelseydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2014
    hayatı kolaylaştıran bulus

    çalışırken film izliyorum ve en buyuk problemim telefonumun şarjının bitmesi artık tarih oldu.çalışırken telefonum durduğu yerde şarj olurken hem telefonum kapanmıyor ve keyfimde bozulmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    yerinde bir alisveris

    Hb herzamanki gibi aksaklik yasanmadan urunu teslim etti.urune gelince, sarj problemini cozen bir alet.surekli fis aramaktan,sabit kalmaktan kurtuldum.kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2013
    harika

    Bu ürünü uzun aramalarım sonucunda buradan satın aldım. Çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Tam şarj ettiğiniz zaman( 12-13 saat sürüyor), telefonunuzu 4-5 kez bu cihazla şarj edebilirsiniz. çantamda sürekli taşıyorum ve telefonumun şarjı bitecek diye bir derdim yok :) herkese tavsiye ederim. usb ile şarj olabilen tüm telefonları, kendi şarj kablonuz ile bu cihaza takıp şarj edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2013
    kaliteli kullanışlı bir ürün

    cihaz tam anlamıyla zor anlar için üretilmiş. seyahatte, şarj cihazınız yanınızda olmadığında, elektrik kesilipte şarjınız bittiğinde yardıma yetişiyor fiyat olarak da gayet uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2013
    Tek kelimeyle mükemmel. Yedek batarya falan düşünmeyin.

    Lakin belirtmek isterim ki, asrın buluşu :) kesinlikle yedek batarya vs. uğraşmayın. Direk bu ürünü alın. Galaxy S3 için kullanıyorum ve inanın telefonun yanında gelen şarj aletinden çok daha kısa sürede şarj ediyor. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung EEB-EI1CWEGSTD 9000 mAh Beyaz Powerbank kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung EEB-EI1CWEGSTD 9000 mAh Beyaz Powerbank yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat