Vestel Codebox Hd Cı+ Uydu Alıcı Yorumları

Vestel Codebox Hd Cı+ Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    Yerli denen ürün, idare edermi?

    HD ready ekrana bağlı Önceki uydu alıcımın kumandası son 1 yılda 2 kez bozulduğu için kumandası kaliteli bir ürün diye bunu satın aldım. Standart uydu alıcıların kumandası 2-3 yılda arıza yapıp ya değiştirme gerekiyor yada her yıl temizletme. Hem yerli iddiasında olduğu için hemde kumandası daha kaliteli iddiasında olduğu için bu cihazı satın aldım. 1 haftadır kullanıyorum. İyi yönleri: 1. Görüntü kalitesi önceki uydu alıcıma göre çok daha iyi. 2. Kumandası eski uydu alıcıma göre daha kaliteli duruyor ancak kalitesini 2 yıl sonra belli edecek. 3. Cihazın görüntüsü şık. 4. Uydudan yazılım yükleme seçeneği var ancak 2012 den beri yeni yazılım üretmemiş, hali ile işe yaramaz. Kötü yönleri. 1. 444 Kanal yüklü olarak geldi ve seçeneklerde kanal arama yok. Seyrettiğim 30 kanalı tek tek buldum ve taşıdım. taşımada toplu değil tek tek malesef. her kanalı gözle 444 kanal içinde arayıp bulmanız gerekiyor. 2. Kumandada pouse tuşu yok. 3. Otomatik yazılım yüklemeyi devre dışı bıraktığım halde, her gün 3 kez yeni yazılımı kontrol edeyimmi diye soruyor. hayır diyorum çünki 2012 den beri yeni yazılım üretmemiş. 4. Az önce yeni kurulum moduna kendi kendine geçti ve iptal seçeneği sunmadı. Mecburen yeniden kuru seçiyorsunuz ve sadece 121 kanal yükledi. Seyrettiğim kanalların çoğunu yüklemedi. Şimdi internetten seyrettiğim kanalların frekanslarını bulup tek tek yüklemem ve sıralamam gerekecek. 5. Hesapta yerli üretim ancak kendi kendine kurulum aşamasına geçtiğinde dil olarak almanca çıktı. Türkçe yi ayrıca seçmem gerekti. Almanca çıkması yazılımı almanlardan 2012 yılında aldığı, bir dahada yüzüne bakmadığı sonucunu çıkarıyor. 6. Şu an uydu alıcıyı iade et başkasını al deseler hemen değiştiririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    UYGUN FİYAT GÜZEL CİHAZ

    ÖNCELİKLE CİHAZIN TEDARİKÇİ FİRMA TARAFINDAN HIZLI GÖNDERİSİ İÇİN TSK EDİYORUM. CİHAZI FAZLA ARAŞTIRMADIM YERLİ YAPILMIŞ BİR ÜRÜN OLDUGUNDAN DOLAYI ALDIM. ÜRÜN KANAL GEÇİŞLERİ COK İYİ GÖRÜNTÜ ŞIK VE YER KAPLAMIYOR KUMANDASI FİYATINA GÖRE GAYET İYİ BİR ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLERİ DAHA VAR. EKSİ YANLARI HDMI KABLOSU CIKMIYOR VE KURULUMU YAPSANIZDA SADECE TRT 1 SPOR VS AÇILIYOR DİYER KANALLAR ACILMIYOR İNTERNETTEN YENİ FRENKANSLARI BULUP GİRMENİZ GEREKİYOR ONUN HARICINDE SÜPER ÜRÜN ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Codebox Hd Cı+ Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Codebox Hd Cı+ Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat