Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.04.2020
    Çok güzel.

    Ürünün en alt segmenti bu sesi veriyorsa üst versiyonları nasıl bir ses veriyor merak ediyor insan. Bu fiyata bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi

  • Media Markt aracılığıyla, 23.01.2019
    Müthiş

    Bu kulaklığı çok seveceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    kaliteli

    7.1 yok fakat ses kalitesi gayet iyi muzik de dinlenilebilir mic de gayet basarili kulak pedleri cok rahat kafa kismi biraz daha rahat olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2018
    koca kafalıysan bir daha düşün

    Benim gibi koca kafalıysanız başka bir modele bakmanız daha doğru olabilir (kafam aşırı büyük değil, büyük boy şapka takıyorum ama abartı bir durum da yok). Uzun süre takınca sıkıp ağrıtıyor. Ben zaten uzun süre oyun oynamak/kullanmak istemediğim için işime geldi ama ona göre bilerek alın. Ses kalitesi ve oyunlarla uyumu güzel bu arada. Artık seslerin nereden geldiğini de çok daha iyi anlayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    Kalite Kokuyor :)

    Öncelikle bu fiyat aralığında birçok kulaklık var. 7.1 i olup reklamı çok fazla yapılan. Ama benim tavsiyem kesinlikle bunu almanız. Uzun süre kullanımda ağrı yapmıyor. Mikrofon kalitesi muazzam zaten. Ses kalitesine diyecek birşey yok. Yaz günü olduğu için biraz terleme yapabilir kulakta. O da normal yani. Kulaklık kaliteleri zaten şöyle sıralandırılır genel de. Giriş seviye kalite, orta seviye kalite, üst seviye kalite ve Sennheiser kalitesi diye. Kulaklığı kullanınca anladım ne kadar doğru olduğunu. Üstüne tanımam..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2018
    Beş Yıldız

    Güzel kulaklık ve mikrafonu iyi. CS Go ve Pugb'de sesleri çok net bir şekilde alabiliyorsunuz. Konforlu ve rahat ama kulakları terletiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Oyun için başarılı

    Sesi gerçekten güzel veriyor. Ben markayı bir arkadaş tavsiyesi üzerine buldum modeli de kendim tercih ettim pişman değilim.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.12.2017
    Harika

    Çok iyi ses kaliteli güzel bir ürün çok memnunum herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    CS: GO için çok iyi

    Kulaklarınız büyük ise ucu ucuna denk geliyor. Rahatsız etmeden kullanabiliyorum. Çok esnek bir yapıya sahip. Kulakları tamamen çevreliyor. Konuşurken kendi sesimi zor duyuyorum. Mikrofonu çok net ses sunuyor. Kutu içerisinden 2x3,5 mm jakı 1x3,5 mm jaka çeviren kablo dönüştürücü çıkıyor. Telefonda görüşme yapmak içinde denedim. Harika. CS: GO için işe yarar mı diye endişe duyuyordum fakat hiç gerek yokmuş. Daha önce oyun mu oynuyormuşum diyorum. Bende 25 tl kulaklık var ses kasıyorum gerek yok pahalı diyenler boş konuşuyor. Konforu güzel. Kulak pedleri yedek parça olarak satılmakta. Yazılım desteği yok. Kabloyu takıp kullanacaksınız herhangi bir ayar seçeneği sunmuyor bu model. Ben 319,9 a aldım. Kara Cuma gününde 279,9 a satan satıcılar da vardı. İndirim yakalayınca alın. Hb arada %18 kdv indirimi yapıyor. Aceleniz yoksa onu bekleyip alın. 399 fiyat olarak yüksek olduğunu düşünmekteyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    H A R İ K A

    Düşünmeden alıni diğer seçeneklere bakmayın bile, çok araştırıp bu kulaklığı seçen biri olarak söylüyorum bunu. Konforu olsun performansı olsun şok oldum, bu kadar kaliteyi de beklemezdim açıkçası

  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2017

    Gerçekten orijinal ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    Müthiş

    kesinlikle kaliteli diğer klavye fare üreticilerini değil Sennheiser tercih etmelisiniz çok rahat tek eksisi 1 saatlik kullanımda terletiyor kulağı onun dışında eksisi yok.

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2017
    Müthiş

    Oyuncu kulaklığını müzik için daha çok kullanıyorum. Aslında diyecek fazla bir şey yok: Müthiş. Alın. Aldırın. Low ve middle'lar müthiş bass ise abartısız ve rahatsız etmiyor. Tüm ses gerçek ve tertemiz. Daha fazla alan genişliği istiyorsanız arkası açık tasarımları tercih edebilirsiniz. Mükemmel!

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Harika

    Çok güzel ve sağlam bir kulaklık. İlk olarak CS:GO'da denedim ve harika sonuçlar aldım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, fiyatına göre harika diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Bir kulaklıktan daha fazlası

    Arkadaşlar ürün için kafamda soru işareti vardı fakat sennheiserın deneyim merkezi varmış ürünü gidip denedim ürün oldukça başarılıdır.Ürünü satın aldım ve kullanıyorum ses detayı ve ses kalitesi çok iyi adamlar yapmış.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Beş Yıldız

    paketleme çok güzel,diğer game kulaklıklar bunun yanında şaka gibi,teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Efsane

    Kulaklık sipariş verdiğim günün ertesi günü geldi, kutulama sennheiser türkiye tarafında özenle yapılmıştı içine koydukları küçük hediyeler de çok iyiydi:) Counter Strike oynarken efsane derin sesleri duyuyorum. Fiyatı diğer markalara göre çok iyi, uzun süre kullanım için esnek yapıda yapmışlar. Pilot tasarımı gibi :) Tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    CS go için süper

    bayağıdır bakıyordum bu kulaklığa, sennheiser yapınca yapıyor abi, özellikle rahatlığı efsanevi olmuş, CS go'da özellikle kullanması çok yararlı oldu, kapsül büyüklüğü, ses izolasyonu tüm haritaya hakim olmanızı sağlıyor, sesleri çok detaylı duyuyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat