Trust Primo 21212 12500 mAh 2.1A-1 A Çift Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah Yorumları

Trust Primo 21212 12500 mAh 2.1A-1 A Çift Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah yorum ve tavsiyeleri

(209 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İşinizi Görebilecek Güzel Bir Ürün

    Kapasite olarak fazlasıyla yeterli. İki çıkış güzel düşünülmüş aynı anda iki cihazı şarj etmek için. Seyahat için ideal. Ağırlığı bu tip cihazlardan beklenecek kadar fakat çok da sorun değil. Entegre fener iş görüyor. Ben sadece malzeme kalitesinden puan kırdım. Plastik değil de metal veya alüminyum kaplama olsa çok daha şık ve güzel dururdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı şarj yok, usb bozuldu, yavaş doluyor

    hızlı şarj özellikli telefonum olmasına rağmen hızlı şarj etmiyor. 2 usb girişi de eşit hızda yavaş şarj ediyor. zaten kullanalı 1 hafta olduğunda usb girişlerinden biri bozuldu. ayrıca kendisi çok yavaş şarj oluyor. tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Gerçekten cok guzel bir ürün iphone 5s 5 kere şarj ediyor ve bu paraya alınıcak en kalıteli ürün teşekürler trust

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı şarj özelliği çalışmıyor

    Cihazda hızlı şarj özelliği yok, prizde 2 saatte dolan telefon bununla 3 saatte doluyor. 5V 2A yazdığına bakmayın. Sadece 1A akım veriyor. Malzeme kalitesi kötü. Yaklaşık 11000mah kapasitesi var sadece kapasite için alabilirsiniz başka bir beklentiniz olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı

    hızlı şarj etmesi hoşuma gitti biraz ağır ancak çok da sıkıntı verecek kadar değil. fener özelliği gereksiz olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Şarjı Çalışmıyor.

    Telefonumda normalde powerbankler ile hızlı şarj yapabilmek mümkün ancak bu powerbankte hızlı şarj olmuyor. hızlı şarja geçmiyor yani. 3000 mAh bataryamı 3 saatte doldurabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEN DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

    3000 micro amperlik bir telefonu 3,5 kere doldurur, kesin net. büyüklüğünü sorun etmeyin, gerçekten hakkını veren bir cihaz. 2.0 çıkışında saatte 2 amperi net basıyor. 3000 micro amperlik bir telefonu en geç bir saat kırk dakikada dolduruyor. telefonunuzun amperine göre değerlendirme yapabilirsiniz. saatte 2000 micro amper, yani 2 amper basıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ŞARJ SIKINTISINA SON..

    Boyutları ve ağırlığı cebinizde kullanmanız için uygun değil. Ancak ürün gayet güzel oldukça hızlı şarj edebiliyor. Aracınızda, çantanızda seyahatlerinizde rahatça kullanabilirsiniz. Hızlı ve özenli kargo için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü çok beğendim 2 USB portlu, pil durum göstergesi,el feneri fonksiyonu olmasıda süper..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    nasıl kullandığınıza bağlı

    eğer benim gibi kullanırsanız 3 ay a bozulur ama eğer adamakıllı kullanırsanız fiyat performan ürünü ancak kullanmanıza bağlı!!!!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ????????

    Herkese tavsiye edebileceğim çok güzel bir ürün... ????????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünün tek haddikapı ağır olması ama diğer ince ve hafif ürünlerin çok çok üstünde bir ürün parasının hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün beklentileri karşılıyor. bir haftadır kullanıyorum, memnunum . tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel...

    Ürün biraz kalın ve ağır, kaba duruyor. Ama performansı güzel. tavsiye ederim. Kargo ertesi günü geldi, hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    İkinci şarjda bozuldu dolmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj kapasitesi azalıyor

    1 senelik kullanimdan sonra şarj kapasitesi çok azaldı eskiden 3000 mah lik telefonu 2.5 kez şarj ediyordu artik %60 a kadar zor sarj ediyor (Sarj kapasitesi azalması normal ama bu kadar azalması bana fazla gibi geldi)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kargo zamanında geldi , üründen memnunum fakat biraz ağır ve büyük onun dışında ıphonu hızlı şarj ediyor , cihazın kendi şarj süresi tam kapasite için biraz uzun sürüyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdeal

    Ürünü biraz inceledim, şarj ederken adaptörüm aşırı ısındı kullanırken amperi yüksek olan adaptör seçmeniz daha iyi olacaktır, telefonu şarj ederken gayet iyi performansı var. Ürünün koruma kılıfı daha sağlam olabilirdi, biraz ağır fakat bu ağırlık mah'ı yüksek olmasından dolayı. Feneri çok işe yarar mı bilmiyorum ama üzerindeki şarj göstergesi için koyulan ledler karanlıkta gözünüzü alıyo fazla ışık saçıyo ve ürün ısınması gerekirken ledleri ısındı, ışığından rahatsız olmamak icin renkli bant kullanabilirsiniz. Bana göre tek sorunu keşke kendi şarj adaptörü de olsa ydı iki adet mini kaplosu var ama her adaptörle kullanılmaz düşük amperli şarj cihazı kullananlar yarım saat arayla dinlendirseler daha iyi olur. Umarım yorumum faydalı olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    anlatmaya gerek yok çok iyi ve şık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust Primo 21212 12500 mAh 2.1A-1 A Çift Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust Primo 21212 12500 mAh 2.1A-1 A Çift Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat