Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge Yorumları

Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    günlük temizlik

    gerçekten bir süpürgeden farksız temizliyor eksiği lcd ekranı yok önemlimi bence değil üstelik silme fonksiyonuda var çalışan hanımlar için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2015
    super

    Çok memnun kaldim.Özellikle hayvan besleyenlere muhakkak öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    Oldukça başarılı

    Uzun bir youtube araştırması ve tonla test izleyerek bu ürünü almaya karar verdim. Öncelikle dip temizlik yapılmış bir evin temiz kalması için üretilmiş bir ürün. Evinizde kıl tüy saç toz bırakmıyor. Derin kirlere mudehale gerekiyor. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2015
    Robot supurge

    Kullanmaya başlayalı 2 gün oldu.saçları ve ince tozlari iyi topluyor.Diğer robot Süpürgeleride araştırdım diğerlerinden farkı altına konulan su haznesi ile silme de yapmasi;Hybrid modu gayet basarili hem siliyor hem supuruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge

    Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge bizim evimizin Rozisi oldu.. Açık yüreklilikle söylemek gerekirse aldığımız günden itibaren gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Temizlemek istediğiniz yere Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürgeyi bırakın, start tuşuna basın ve gerisini ona bırakın :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moneual Rydis MR6803VM Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat