Samsung Galaxy J7 Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy J7 Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(367 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    samsung telefonları ile aynı kültür devam . Tamamiyle alışkanlıktan aldım ama memnun kaldım. Teknik konuları pek anlamıyorum ama seri ve güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    çok gğzel alın tecih ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kaldim

    Hizli kargo yapildi. Iyi paketlenmisti. Orjinal urun geldi. Telefon gayet basarili. Cok hizli ve hafizasi yuksek. Aldigim gibi sarj ettim. 2.gundeyim hala %31 sarji var. Kutusundan sarj, kulaklik ve sim yerini acmak icin ufak bir tel cikti. Suanda hersey sorunsuz ve kusursuz gidiyor. Memnuniyetimin devam edecegini dusunuyorum. Tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam F/P ürünü

    Tam f/p ürünü. Şarjı tüm gün yogun8 kullanıma rağmen geceye kadar yetiyor. Kamerası gayet başarılı. Islemci hızı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 2 tane aldım. Memnunum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    çöp

    alıcagınız varsa almayı.oyuncak bildiğin.tasarım kötü.iyiki almamışım.direkten döndüm huawei aldım.bende Bu teli alıcaktımm almadım.400 500 fazla verin düzgün bişey alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Güzelmiş ancak bir sıkıntı var. Telefonu kutudan açtım kurdum gayet iyi. Ta ki ön cama kırılmaz cam taktırana kadar. Dokunmatik çok kötü oldu algılamıyor iyice basmanız gerek. Belkide kırılmaz camın kalitesiyle alakalıdır bilmiyorum. Paketleme ve hızlı kargo çok iyiydi. HepsiExpress ile hızlı gönderim. Akşam 21.00 da verdim siparişi ertesi gün 15.00 gibi geldi. Telefonumla mutluyum.:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Tasarım ve kullanım kolaylığı güzel, ayrıca ekran geçişleri hızlı sağlam bir telefona benziyor. Bu fiyata değer diğe düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonun paketlenmesi teslimi iyiydi Görsellik ve uygulamalar çok güzel. Aldıktan birkaç gün sonra indirime girmesine takıldım. Dokunmatiğin anlık olarak işlememesi ve bazen telefonun donması aklımı karıştırsa da devam etmesi durumunda değişimle ilgili de sıkıntı yaşamam muhtemelen. Teşekkürler .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün bence fiyatına göre iyi diyebilirim. Eşime aldım ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyor. Yalnız 2 özelliğini beğenmedim. 1. dokunmatik ekranı bazen algılamıyor, daha iyi olabilirdi. 2. kamerasını beğenmedim. Kalitesi iyi ama çekim esnasında elinizin en ufak hareketiyle resimler çok puslu çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİN OKUYUN

    ALMAZ OLAYDIM LANET TELEFONUN 8.0.1 GUNCELLEMESINDEN SONRA DOKUNMATIGI GITTI VE ONA GARANTI KABUL ETMEDIGI ICIN 300 TL PARA VERDIM BENIM BURDA AMACIM SAMSUNG PARA KAZANMASIN DEGIL VATANDASLARIMIZ MADUR OLMASIN DIYE BU YORUMU YAPTIM

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Daha önce a7 2016 kullandım a7 nin kalitesini şimdi daha iyi anlıyorum j7 pronun kamera flaşı çok dandik j7 pirem bile daha güzel flaş i var onun dışında şarjı iyi gidiyor kamera normal çok bi beklentiniz olmasın sesi güzel dokunmatigi bazen algılamıyor gibi geldi bana iki kere basmak zorunda kaldığın oluyor bazen kırılmaz cam taktim belki onun etkisi olabilirmi bimiyorum bu fiyatlara biraz daha kalite beklentisi oluyor ister istemez söyleceklerim bukadr

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uzak durun.

    Donmalar ve ısınımalar var. Aldığıma pişman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Dün sipariş verdim . Bugün geldi.. Aras kargo hızlanmış.. Ürünü henüz denemdeğim için yorum yok. İlerleyen zamanlarda ürünü değerlendireceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süper telefon hiç fazla para ödeme ye gerek yok. Hepsiburada ya da teşekkür ler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Telefon

    Sony Experia xA1 vardı bozulunca buna geçtim başlarda Sony çok aradım ama şimdi buna alıştım. Görüntü renk kalite güzel kamerası 13 mp gerçekten çok iyi fotoğraf çekiyor. Radyo ,NFC yok yazılmış ama var bilginiz olsun. Şarj iyi gidiyor oyun vs oynamıyorum. Ben pişman olmadım. Hepsiburada güvencesi ile aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Daha önce J7 Prime kullanan eşime aldım ve çoook memnun . Bir öncekinden her yönüyle çok üstün ve çok sağlam olduğunu söylüyor.Şarjı da daha uzun gidiyormuş. Tavsiye edilir. Bu arada ürün de kesinlikle orijinal...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj suresi dışında çok iyi bir cihaz

    Urun cidden çok iyi cihaz bende yorumlardan ve fiyat olarak bana uygun geldiği için aldım. Ürünün sadece iki adet sıkıntısı var benim adıma ; 1-Urun hızlı şarj özelliği olmadığı için 4 saatten fazla şarj etme süresiyle doluyor (şarjı iyi gittiği için gün içinde sıkıntı olmuyor ama ileride şarjı çabuk bittiğinde ne olacak bilmiyorum?) 2- Ürünün bildirim ışığının olmaması ve kasa üzerinde geri tuşu ve uygulama tuşlarının ışıklarının olmaması ilk aşamada farklı geliyor ama önemli bir sorun teşkil etmiyor. Cihaz bunların dışında gayet iyi cihaz .

  • HepsiB. aracılığıyla
    ben

    Yorumlardaki tavsiyeleriniz üzere telefonu almayı düsünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Koruyucu olmadan sakın kullanmayın

    Telefonu hafızası için aldım. Fiyatına göre iyi telefon benim işimi fazlasıyla görüyor. Tek sorun telefon sanki elden kayıp düşsün diye tasarlanmış. Telefona daha kılıf almaya fırsat bulamadan kayıp düştü ve camı çatladı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy J7 Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy J7 Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat