Dell UltraSharp U2717D Monitör Yorumları

Dell UltraSharp U2717D Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2020
    Yeni Modeli Geliyor

    Ürün U2719D modeli olarak geliyor. Yani U2717D'nin üst modeli. Bende hem U2719D hem de U2717D modeli mevcut. İkisini yanyana kullanıyorum, oldukça memnunum. Bu yeni model eskisinden daha hafif. Monitör ayağını da küçültmüşler. Böylece masada daha az yer kaplıyor ve bence daha hoş gözüküyor. Görüntü kalitesi tıpkı önceki model gibi oldukça iyi. Dell bu konuda kendini kanıtlamış bir firma. Eğer ihtiyacınız olduğuna karar vermişseniz kesinlikle tavsiye edeceğim bir monitör.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    Guzel

    Grafik, fotograf ve video ile ugrasanlara gore bir monitor, macbook pro ile tam uyumlu.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2017
    Çerçevesiz güzellik

    Hayatımda ilk defa bir monitöre bu kadar para verdim ama değer. Dell monitörlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Ekranı 2009 yılından beri kullandığım XPS 435MT desktop için aldım, düşünün işte Dell bilgisayarlar ne kadar dayanıyor, hâlen sorunsuz ve hızlı çalışan taş gibi bir PC. Bu monitörün de en az 10 sene gideceğine eminim. Renkler mükemmel, gerçek renkleri fark edebileceğiniz bir monitör. İlk başta alışkanlıktan dolayı HD olarak kullanıyordum ancak 2560x1440'a geçince monitörün farkını gerçekten gördüm diyebilirim. Ayrıca çerçevesiz oluşu da harika, göze oldukça hoş görünüyor. Ekranın sağa-sola yukarı-aşağı dönebilmesi ve kendi kızağı boyunca düşeyde hareket edebilmesi de çok iyi, resmen kule gibi yükselip alçalabiliyor. 8ms refresh süresi yetersiz diyenler var ama siz de benim gibi bu konuda takıntısı olmayanlardansanız hiç düşünmeden alın derim. Sonuçta harika bir görüntü kalitesi olan, göze hitap eden bir monitör. İçinden kendi kabloları da çıkıyor, ama standart HD kullanacaksanız ayrıca bir kablo almanız lazım. Ayrıca monitörün üzerinde 2 adet de USB 3.0 girişi var, kullanmayı düşünmüyorum ama bilgi olaraktan yazdım. Mağazayı da ekstradan tavsiye ederim, hem uygun fiyatla satıyorlar hem de hızlı ve iyi bir firma.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell UltraSharp U2717D Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell UltraSharp U2717D Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat