Sony MDRZX660APB.CE7 Siyah Kulaklık Yorumları

Sony MDRZX660APB.CE7 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 01.08.2017
    Kaliteli

    Avantajlar : Androit cihazlar ile tam uyumlu.
    Dezavantajlar : Yok denilebilir.
    Belirli bir süre pazar araştırması ve testler sonrasında aldım.Benzeri markalar arasında ve Sony kulaklık grubunda rahatlıkla alınabilecek bir ürün.Sesler yeterli ve temiz.Kaliteli ve şık bir görünüme sahip.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.07.2017
    Fiyat Performans

    Avantajlar : Yüksek Bass Doygunluğu,Kaliteli Tiz Aralığı,Bass ve Tiz ikilemi yok (Bass Tizleri yutmuyor),Fiyat Performans ürünü
    Dezavantajlar : Kulaklığın içinden mıknatıs görünüyor,Çok ince bir kılıf var,Kulaklar İçe doğru katlanamıyor,Kablosu sökülemiyor
    Bass ve Tiz doygunluğu çoğu kulaklığa göre kaliteli.Fiyat performans olarak karşılaştırırsak bu kalitede (Bass/Tiz) emsallerine göre uygun.Yalnız maksimum ses seviyesi düşük geldi bana.Malzeme kalitesi çok da önemsenmeyecek derecede de olsa düşük.Kulaklığın mıknatısları görünüyor koruyucu kılıfın arkasından bu hoş değil.Kablo kalitesi zamanla kopacakmış hissi veriyor.Kablonun sökülemez olması büyük bir dez avantaj.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.05.2017
    Mükemmel

    Avantajlar : Fiyat,Performans
    Dezavantajlar : Yok
    Almadan önce 1 ay civarında araştırma yaptım neredeyse tüm kulaklıkları denedim. Fiyat/Performans olarak bence çok iyi. Diğer bass kulaklıklar gibi sadece bass yok herşey var. Bu zamana kadar müzik dinlemediğimi fark ettim. İnsanın bu kulaklık ile müzik dinleyesi geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDRZX660APB.CE7 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDRZX660APB.CE7 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat