Pioneer SE-CL541-S Gümüş Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-CL541-S Gümüş Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    Pioneer F/P Zayıf BASS

    Ürün hakkında tek yorum vardı . o yorumda daha önce duymadığım sesleri duydum lafına binaen aldım . Yorumu yapan arkadaş ben duymadığım sesleri yine duyamadım. Ürünün kutusu hariç hiçbir yerde marka yazmıyor.Kulakta çok iyi duruyor dışarı az ses veriyor. Baslar zayıf geldi bana. üstünde iki tane nokta gibi birşey var ama mikrofon mu değil mi anlamadım . denemedim de. Yine de fiyatına göre kötü değil .

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    inceleme

    kulaklığı yeni sipariş ettim. Kutudan çıkardığım anda kalitesini belli ediyor içimden 3 adet yedek silikon çıkıyor her kulak boyuna göre silikonu var. Ürünün içinden taşıma çantası çıkıyor kadife güzel kalitede. Kulaklığın kulağa güzel oturması için kulak yapınıza tam oturan silikon kısım kulaklığın hareket etmesini engelliyor koşarken kulağınızdan çıkmıyor.Gelelim sese kulaklığı taktığım anda daha önce duymadığım sesleri duymaya başladım o kadar güzel ki her enstrumanın sesini duyuyorsunuz ses seviyesi gayet yüksek baslar tizler uyumlu surround bir ses veriyor bu fiyata daha iyisini alamazsınız kulaklığa ihtiyacınız varsa tereddüt etmeden sipariş edin hepsiburada kalitesiyle 1 günde elime ulaştı teşekkürler.

  • Webden Al aracılığıyla
    MÜKEMMEL ÖTESİ

    DİĞER İKİ RAKİPTEN ÇOOOK İYİ

  • Media Markt aracılığıyla, 11.08.2014
    1938

    Eskiyen Pioneer yerine yeni pioneer aldım sebebi diğer yorumda olduğu gibi bas tiz dengesi piyasada bulanileceğiniz en yüksek frekansa sahip. 5 - 24,000 Hz

  • Media Markt aracılığıyla, 17.04.2014
    Pioneer SE-CL541S Değerlendirmesi

    Bu kulaklık tam bir bass bombası.Böyle tanımlıyorum çünkü,frekans aralığına bakınca tiz seslerde ön plana çıkacakmış gibi duruyor.Fakat dinleyince bass ağırlıklı bir kulaklık olduğu anlaşılıyor.Güçlü bass seslerin yanında vokallerde mükemmel.Tiz sesleri sevenler için,tiz sesler geriden takip ediyor.Yinede tiz seseler net bir şekilde duyulabiliyor.Bu kulaklığı alacak olanlara tavsiyem,zayıf çıkışları olan mp3 playerlerde kullanmasınlar.Bilgisayar ve Apple'nin cihazlarında süper sonuç veriyor.Bu kulaklığı ürettiği için Pioneer firmasınıda ayrıca tebrik etmek lazım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-CL541-S Gümüş Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-CL541-S Gümüş Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat