Asus Rog Strix PG27VQ 27 İnç Gaming Monitör Yorumları

Asus Rog Strix PG27VQ 27 İnç Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Benim gibi karar veremeyip her yorumu inceleyenlere yazıyorum.

    defalarca aynı monitöre gidip gelip baktım. klasmanı olan tüm monitörleri inceledim. youtube'da izlemediğim inceleme videosu kalmadı teknoloji marketlere gidip bulabildiklerimi deneyimledim. sonunda bıkıp bu monitörü aldım. doğru karar vermiş olmaktan mutluyum. en iyi monitör diyemem ama gerçekten bana göre mükemmel. daha iyisini almak isterseniz 4k versiyonları var fakat aradaki fark 10 bin tl. Tn panel olmasından dolayı benim gibi kararsız kalıyorsanız, kalmayın ips yada va panelle arasında düşündüğünüz gibi devasa farklar yok. adamlar yapmış. 2k ips panel monitörümde var fakat gsync yok tepkime ve hz değerleri buna kıyasla çok düşük. o nedenle bunu satın aldım. kesinlikle pişman olmayacağınızı düşünüyorum. ben pişman olmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    dolar in yükselmesinden dolayı fiyatı yüksek ancak 2k,1ms,165hz özellikleri olsun kullanışlılığı olsun kendi alanında yani 2k çözünürlükte alınabilecek en iyi monitör görünüş olarak da o kadar guzelki saatlerce onu izleyebilirim ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Parası ve oyun merakı olanlar için

    Oyun meraklıları ve finansal durumu uygun olanlar için çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2020
    Çok iyi

    Kesinlikle tavsiye ederim, IPS ekran olmaması çok düşündürmüştü ama iyiki almışım

  • Amazzon aracılığıyla, 09.12.2020
    Harika bir monitör

    Gerçekten de ince bir çerçevesi var, neredeyse komple ekran alıyorsunuz diyebilirim. TN panel olmasına rağmen renkleri gayet güzel veriyor. FPS oyunlarında Dark Boost çok işe yarıyor. Parlaklık seviyesi çok iyi. amazzona müşteri memnuniyetine verdikleri önem için ayrıca teşekkür ederim. Monitörde marka olarak ASUS, satıcı olarak da amazzon tercih ettiğim için memnunum. Çünkü eminim başka bir firmayla işimi halletseydim çok mağdur olacaktım. Tekrardan hem markaya ve ilgililerine hem de amazzon'a aynı şekilde teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    240HZ + GSYNC

    Bu monitörü almadan önce uzun araştırmalar yaptım. Kullandığım ekran kartı da Nvidia ASUS 2080 Super.Araştırdığım yabancı kaynak sitelerinde 240 HZ ve GSYNC teknolojisini en iyi kullanan markanın ASUS olduğuna bir kaç farklı sitede rastladım ve alıp kullandığımda gerçekten muhteşem bir performansla karşılaştım. FPS oyunlarındaki akıcılığı ve görüntü yırtılması olmadan gerçekten 1ms tepki süresiyle ASUS Pg258q monitörü alırken doğru karar verdiğimi yaşayarak gördüm. Şiddetle monitör alacaklara tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    Akıyor

    Bu sitenin yeni açıldığı zamanlarda kampanyayla almışım iyi ki de almışım. Menüden kolaylıkla o anki duruma ve oyuna göre senaryo seçebiliyorum. Gsync ve 240hz oyunun akmasını sağlıyor özellikle benim gibi arena fps tarzı oyun oynuyorsanız bu çok önemli..Yorulduğum zamanlarda da mavi ışık filtresini artırıyorum ve gerçekten faydası oluyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2019
    240 hz

    Almak isteyenlere tavsiye ederim.240 hz fps oyunlarında mükemmel akıcılık sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019
    Dört Yıldız

    Hızlı bir şekilde elime ulaştı, gayet memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2019
    Mükemmele yakın ama değil

    Satıcısı amazzon olduğu için tercih ettim. Bu fiyata "TN" panel için çok düşündüm çünkü VA veya IPS panel olarak bir çok seçenek mevcut. Kendi Notebookumda 15" ips panel var ve mükemmel görüntüydü ama küçük ekran olduğu için 24 veya 27 inç monitörlere bakmaya başladım. O kadar çok seçenek var ki hepsi birbirine bile karışabiliyor. Ama 2K , G-sync , 144Hz ve Overclock ile 165Hz, Rgb destekli, Curve seçeneklerinde en iyisi! TN panel olduğu için kutuyu açarken karamsar bakıyordum ama kurulumu yaptıktan sonra doğru karar verdiğimi görmüş oldum.Minidisplay'den display bağlantı kablosu aldım ve onunla kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Titreme,1 tane bile ölü piksel , color banding vb. hiçbir problem ile karşılaşmadım. Şuan gündüz gözüyle göremiyor da olabilirim ama akşam tekrardan bakacağım. Kısacası harika bir monitör, bütçeniz el veriyorsa bu ürün çok iyiKullanım sonrası: Akşam ki görüntü kalitesi o kadar iyi değil pikseller görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2019
    Tek kelime "harika"

    Ben bugün teslim aldım ama farklı bir siteden.Alırken HB ne yazık ki kendisi satmıyordu. Yoksa %100 HB den alırdım. Ürün kesinlikle harika! 2k G-sync 144hz ve OC ile 165 HZ + rgb. Hepsini deneyimledim ve müthiş cihaz. Alırken Asus ve diğer markaların tüm monitörlerini inceledim. En sonunda bu monitörü aldım. İlk başta TN panel oldugundan dolayı çekimserdim ama kurduktan sonra ne kadar iyi bir seçim yaptığımın farkına vardım, her kuruşuna değer muhteşem bir monitör. Özellikle 144Hz ve OC 165 için mutlaka display port kullanmanız gerekmektedir. Ben notebooktan minidisplay-display kablo ile bağladım , muhteşem oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2019
    monitör ayakları çok büyük

    ben bu monitörden 3tane aldım yan yana koydum ama ayakları çok büyük

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2018
    Kriz çok etkilemese tam alınacak monitör

    Almayı dünüyorum ama şuanki kriz nedeniyle fiyatlarda asırı derecede değişkenlik var.Umarım fiyatı duserde hepsiburada.com kdv indirimide uygularsa cok iyi olur bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Gerçekten mükemmel

    Ofisimiz icin aldık çok memnunuz ama çok çok hafif bir pahalılığı var sanki

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2018

    Mağaza yetkilisi Cengiz bey çok ilgiliydi üründe hiç bir sıkıntı yok güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürününün arkasında duran bir firma. Yaptığım alışverişten keyif aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2018
    Mükemmel

    Tek kelimeyle harika tavsiye ederim sadece birazcık pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2017
    On numara

    Hiçbir eksisini görmedim, çözünürlüğüne oranla 27" olması ideal, ışık sızması ölü piksel gibi bir problemle karşılaşmadım. İmkanı olanlara tavsiye ederim pişman olmazsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Rog Strix PG27VQ 27 İnç Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Rog Strix PG27VQ 27 İnç Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat