Bunjee IBIZA Tavan Vantilatörü Yorumları

Bunjee IBIZA Tavan Vantilatörü yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Üç Yıldız

    ÜRÜN GÜZEL GALİBA DA BEN KUTUYU AÇARKEN CAM ABAJURU KIRDIM. BİDİRDİM. BANA GARANTİ KAPSAMINDA İSTER BİZE TAMİR KAYDIYLA İADE ET FİRMAYA YAPTIRIRZ DEDİLER YADA DİREK FİRMA İLE GÖRÜŞ YARDIMCI OLURLAR DEDİLER. İTHALATÇI FİRMA HİÇ GÜVEN VERMEDİ SİZE BİR TELEFON NUMARASI VERELİM ORDA YARDIMCI OLUNACAK DEDİLER, NUMARAYI ÇEVİRDİM, HEPSİBURADA COM. BİDAHA DÖNMEDİM TABİ AMA ÜRÜN ŞUAN HEPSİBURAKA COMÇ A TAMİR OLARAK GÖNDERDİM, SANIRIM GEREKENİ YAPACAKLAR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    Dört Yıldız

    Henüz takılmadı.... Ancak Kargo ile ilgili bilgilendirme ve elime ulaşma süresi çok başarılı idi. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Dört Yıldız

    beklediğimden küçük gelse de kaliteli ürün. black friday la bayağı ucuza almışım suan yorum yazarken gördüğüm üzere

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    KULLANIMINI TAHMIN EDIYORUM

    ESKIDEN OLDUGU GIABI LAMBAYI YAKAR GIBI LAMBAYI YAKIYORSUNUZ. VANTILATORUNDE IKITANE IPI VAR BIRI VANTILATORU CALISTIRIYOR DIGERI LAMBASINI. YANI LAMBANIN DUGMESINE BASIP ELEKTRIGI VERDIKTEN SONRA. ORNEGIN GUNDUZ LAMBANIN IPINI CEKIP LAMBAYI KAPALI TUTARAK SADECE VANTILATORU CALISTIRABILIRSINIZ. KIS MEVSIMINDE ISE VANTILATORUN IPINI CEKIP DEVRE DISI BIRAKABILIRSINIZ SADECE AYDINLATMASINI NORMAL BIR LAMBA GIBI KULLANABILIRSINIZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Güzel görünüyor.

    Ürünün yanında gönderilen montaj aparatları güven vermiyor. Dübel ve daha büyük vidalar kullandım montaj için. Ayrıca aydınlatma çok yetersiz kalıyor; bunun için ise biraz değişiklik yapıp 15W bir led ampül kullandım. Gayet iyi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Dört Yıldız

    HENÜZ TAKILMADI AMA KARGO,. ÜRÜNÜN VAKTİNDE GELİŞİ İYİYDİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Dört Yıldız

    küçük ama etkili sessiz açma kapama kabloları biraz daha uzun olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Dört Yıldız

    Kendi çivileri ile montaj tehlikeli gibi. Küçük dubel kullanmak gerekiyor. Ampul de küçük büyük yuva takdım. ilk hız az olduğu için yatak odaları için uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    tavan vantilatörü.

    Ben henüz almadim. Evim tarafta bitince almayı düşünüyorum. Ancak bu vantilatör aydınlatma ile beraber aynı anahtaremi kontrol ediliyor...Elektrik hattının iki fazlı olmasımı gerekiyor. Kullananlardan bilgi aktarmalarını rica eder güle güle kullanmalarını dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    fiyat performan olarak gayet tatmin edici

    ürün güzel söz verildiği gibi hızlı kargo ( +10 tl) ile tam zamanında geldi yaklaşık 30 dakkika montaj . ve 20 de tavan mobntajı ( vidalar çıkıyor ama dübel yok ) genel olarak bu fiyata süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Dört Yıldız

    aynen görüldüğü gibi güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    10mtre

    Ürün güzel 6pervaneli olması iyi lakşn çok sonuç beklemeyin parasına göre ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    gayet guzel

    5 m2 odam icin aldim gayet iyi ruzgar yapıyor oyleki en hizli seviyede calistirmiyorum bile carpmasin diye gece calisirken az ses yapıyor uykunuza engel olmuyor bile 2 sıkıntısı var ürünün bi sabitleme vidalari yetersiz olrak geliyor birde duy u ufak bunun r14 ampul tipi istiyor ben onu degistirip normal tip yaptım tabi led ampul taktim 60w sorunsuz olarak kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    BUNJEE

    Merhabalar, ürünün montajı kolay, her şey pratik. ışık ve motor devri ipleri kısa !! ampul salonunuz geniş ve yüksek ise yetersiz kalacak ve loş olacaktır. Dikkat etmeniz gereken husus etki alanı ! 9 m2 olarak yazıyor ama bence pek inandırıcı değil. Ayrıca en yüksek devirde çok uğultu yapıyor. Hepsiburada için sadece teşekkürlerimi sunarım, hızlı bir şekilde ulaştırdı....

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2016
    almadan oku

    bekledigim gibi çıkmadı sarsıntılı bir şekilde çalışması tedirgin ediyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    Harika

    Boyut olarak beklediğimden ufak cikti. Ama işlevi gayet güzel. Yaklasik 20m2 odada kullanıyorum. Oda da fırtına çıkmıyor tabi ama oldukça güzel esinti oluşturuyor. Yanında lamba da alınmalı anca küçük duy oldugu icin güçlü bir aydınlatma beklememek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    çok yetersiz

    Ürün malzeme olarak kaliteli fakat benim kullandığım oda 12 m2 .Hiç etki etmiyor.Yetersiz.Daha küçük bir alan için belki olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2016
    Kaliteli

    Ürün kaliteli ve gayet sessiz fakat ışık yetersiz kanatlar da biraz küçük, normal büyüklükteki odalarda kullanılabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    Görsel olarak güzel ve işlevsel bir ürün

    Ürün: Malzemesi, bağlantı ve eklem yerleri güzel. Boyut: Görselde de hissettirdiği üzere ürün görece ufak. 12m2 den büyük bir odada pek bir işlevi olamayacaktır. Büyük bir odaya, salon gibi, almak için ufak ve etkisiz kalması muhtemel. Ancak 12m2 civarinda odalar için ideal Montaj: Deneyiminiz yoksa usta çağırın, özellikle tavan montajı büyük risk yaratacaktır işi bilen bir kişi taklamlı Aydınlatma: Küçük bir ampul gişiri var. Bizim turk ailelleri aşırı aydınlık sevdiği için yetersiz kalacaktır. Ben loş ışığı sevdiğim için genelde lambader kullanıyorum akşam vakitleri o nedenle sorun çıkarmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    eh işte

    Gönderi gayet hızlı teşekkür ederim hepsi burada.com büyük odalara olmaz ama normal diğer odalara gayet başarılı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bunjee IBIZA Tavan Vantilatörü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bunjee IBIZA Tavan Vantilatörü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat