Alcatel TCL Movetime Akıllı Saat MT10G Yorumları

Alcatel TCL Movetime Akıllı Saat MT10G yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.10.2020

    Super

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    tam bir fiyat/performans ürünü

    öncelikle çok şık. fonksiyonları iphone ile sorunsuz çalışıyor. telefona indirilen uygulamada da herhangi bir sorun yok.dün kullanmaya başladım şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. tavsiye ederim. satıcıya da ayrıca teşekkür ederim. hızlı ve özenli kargo.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2019
    saat kaliteli duruyor

    yeni aldım kaliteli duruyor bütün detaylar çalışıyor. biraz kullandıktan sonra görüşlerimi yazacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2019
    güzel

    teknik olarak yeterli. nabız ölçmesi, uykuyu değerlendirmesi, çeşitli uygulamaların bildirimleri gibi. beni memnun etmediği tek konu saa arayüzlerinin yeyersizliği. uygulamanın içindeki arayüzlerin haricinde görünüm yükleyemiyorsunuz. bu bahsettiğim sorun haricinde hiçbir problemi olmayan bir saat.

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2019
    kaliteli bir ürün

    eşim için aldım. tin rengi gayet hoş duruyor. biraz kalın olması tek dezavantajı. ürün gayet başarılı. hem kasası hem de ekranı kaliteli duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2018
    Memnun Edici

    Ürün fiyatına göre tatmin edici. Gelen uygulama, mesaj ve arama bildirimlerinin içeriklerini görebiliyorsunuz. Gelen aramaları cevaplıyor ve saate eklediğiniz maksimum 20 kişiyi arayabiliyorsunuz. Ayrıca bağlantının hiç kopmaması için TLC uygulamasını telefonun arka planında açık tutmanız gerekiyor. Bu şekilde tam verim alabiliyorsunuz. Telefon üzerinden konuşma mevcut ancak mesaj atamıyorsunuz. Hava Durumunu görebiliyorsunuz. Bunların haricinde koşu, yürüme, uyku vs. izlenebilirliği de mevcut. Ekran çözünürlüğü yeterli ancak ekran temaları yeterli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2018
    süper

    herkese tavsiye ederim 2günde elime ulaştı çok güzel görüntüsü çözünürlük tatmin edici uygulaması ile baglanınca bir çok özellik mevcut beklentilerinizi karşılıyor daha pahalısına gerek yok siyah renk geldi gören herkes çok begeniyor saat üzerinden konuşma çok işe yarıyor azim ticarete hediyelerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok başarılı başka markalara çok fazla para vermeye gerek yok bütün özellikleri gayet güzel çalışıyor.Görselde görünen kordondan farklı bir kordonla geliyor fakat gayet rahat genel olarak üründen çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2017
    Nice

    kutu açılmıştı oda sergilenmek için olsa gerek geri kalan herşey güzel :)

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2017
    Çok başarılı

    Üründe çok başarılı ve çok şık. performans/ fiyat çok iyi bence

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel TCL Movetime Akıllı Saat MT10G kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel TCL Movetime Akıllı Saat MT10G yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat