Bosch WAK20260TR A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch WAK20260TR A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet sessiz ve güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Yeniden yükleme fonksiyonu sayesinde son dakika çıkan kirlileri yıkanamaya dahil edebiliyorsunuz program çalışıyor durumda olsa bile durdurp atmayı unuttuğum çamaşırı ekleme yapabiliyorum, arioPerfect özelliği daha hızlı ve verimli yıkama seçenekleri ile zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. SpeedPerfect ile çamaşırlarınız daha hızlı yıkanırken EcoPerfect ile de daha az su ve enerji harcanıyor. ActiveWater özelliği ile çamaşırın yoğunluğuna ve çamaşırın özelliğine su miktarını kendisi ayarlıyor programları kullanışlı ve güzel, sessiz ve üstün öellikleri ile dikkat çeken mükemmel bir cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Kullanmakta olduğumuz çamaşır makinesi bozulmuştu. Bununla ilgili olarak yeni bir çamaşır makinesi almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra Bosch marka bu çamaşır makinesini buldum hemen sipariş ettim ve şu anda evimizde kurulumunu yaptık. Gerçekten kullanım olarak çok iyiymiş. Herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) !

    Olumlu yönleri: Kaliteli ürün hızlı servis ve kurulum. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2020

    İnanılmaz güzel ve sessiz çalışan bir makine fiyatını hakediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: 8 kilo kapasite olması benim için özellikle avantajlı oldu. Battaniyelerimi yatakl örtülerimi falan rahatlıkla yıkayabiliyorum. Çok temiz yıkıyor. Evim de kullandığım bosch marka ürünler vardı memnundum o yüzden çamaşır makinemi de Bosch tan tercih ettim. Çok memnun kaldım. A+++ enerji tasarrufu ile çalışıyor. Gayet de sessiz çalışıyor. Gece bile makineyi açabiliyorum. Komşulara ses gider diye tereddüt etmeden rahatlıkla yuıkayabiliyorum. Almayı düşünen herkese ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün hemen kargolandı. Fakat mobil bölgede olduğum için horoz geç getirdi. Onun dışında sorun yok.

    Olumlu yönleri: Ürün hemen kargolandı. Fakat mobil bölgede olduğum için horoz geç getirdi. Onun dışında sorun yok. Olumsuz yönleri: Yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Çok memnunuz

    Olumlu yönleri: kısa programı var. Bu benim acil durumlarda çok işime yarıyo. Ve biz kalabalık bi aile olduğumu z için de 8 k g kapasitesi olamsı benim çok işime yarıyo çamaşır çok çabuk biriikiyo açıkçası bebn de bi makişne dolusu attığımda tüm ev halkının çamasırı temizlen miş oluyo herkez mutlu herkez ter temiz oluyo : ) ) ) ) ) )

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    "kaliteli."

    Olumlu yönleri: içerisinde çalıştırılabilir bir sürü farklı programlar var ki zaten bunların en düşük olanı 15 dkk, ayakkabılarımı bile attığımda makineden parcalanmadan cıkıyor. Kolay kullanımı sayesinde ben yokkken cocuklarım bile kullanıyolar camasırlarını yıkamak için. önündeki panelde nasıl kullanılması gerekttiği gayet net zaten. gayet kaliteşi memnun kaldığım bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Evlenirken Beyaz eşyamın tamamını Bosch marka tercih ettim. Bu çamaşır makinemden de çok memnunum. Çok temiz yıkıyor. Gayet de sessiz çalışıyor. Kurutmaya geçtiğinde bile gayet sessiz çalışıyor. 8 kg kapasitesi var bu sayede battaniyemi falan rahatlıla yıkayabiliyorum. A+++ enerji tasarrufuyla çalışıyor. Eğer benim gibi makineyi açıyorsanız ve sonradan etrafta çamaşır unuttuğunuzu farkediyorsanız bu makine onu da çözüyor programı durdurup çamaşır ekleyebiliyorsunuz. Almayı düşünüyorsanız ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.07.2019
    boch

    şuan sipariş veriyorum memnun kalacağımı düşünüyorum medis markt ın süper indiirmlerinden mutlaka faydalanmak lazım

  • Media Markt aracılığıyla, 28.06.2019
    çamaşır makinası

    media markt tarafından aldığım ürün zamanında teslim edildi hiç sorun yaşamadım tşk.ler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sessiz

    Olumlu yönleri: Gayet güzel sessiz diye yazıyor ama ben daha sessiz bekliyordum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2019
    Bosch Marka Almayın

    Olumsuz yönleri: Bosch ürünün arkasında durmayan bir firma daha 13.04.2019 da aldığımız ürün sessiz diye aldık ama tabir caizse içeride sanki traktör çalışıyor gibi teknik servisi arıyoruz 14.03.2019 da geliyor bakıyor ve bunda birşey yok diyor.Ürün kordidor holüne yakın diyor ve gidiyor şuan maduruz sizinde mağdur olmanızı istemeyiz yetkililerede sesleniyorum.Arkasında durmayacağı Ürünü satmasın Sayın Yetkili Bölge sorumluları Bosch Yetkileri çözüm bulmasını istiyoruz.Bosch Marka alırken düşünün bir daha!

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2019

    evde kurulum Arkadaşlar servis evinize getirip kendisi kuruyor. Çok beğendim siz sadece sipariş veriyorsunuz gelip kuruyorlar cargocuyla uğraşmıyorsunuz çok teşekkürler white corner bayi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    Sessiz ve Hızlı

    Pek çok farklı programı var. En kısa programı 15 dk sürüyor. Çalışırken motor sesi duymak neredeyse imkansız, sadece dönen çamaşırların ve suyun sesi geliyor. Kurutma devri 1000-400 arası ayarlanabiliyor. Tuşlar dokunmatik ama çocuk kilidi mevcut. Az miktarda deterjanla 8 kg çamaşırı hakkıyla temizliyor. Sonuç olarak ben üründen oldukça memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.12.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çamaşır alma kapasitesini beğendim. Olumsuz yönleri: Yanlız bir sefer renkli mix yikama yaptim.Siyah camasırlarda deterjan lekesi kaldı.Benim önceki çamaşır makinemi değiştirme nedenim çamaşır da leke birakmasıydi zaten.O yüzden memnun kaldım diyemeyecem.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2018

    Kargo çok geç geldi. Sipariş tarihinden 11 gün sonra elimize ulaştı.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.10.2018
    hızlı teslimat için teşekkürler

    kurulumun ardından hemen test amaçlı çalıştırdık . Sonuc olarak gayet başaralı .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    Bosch Müşteri Menuniyetsizliği

    Makineyi 10 günden az bir sürede aldim makine arzalandi.Serviste sorun yaşadım servis makinenin arzasini gormeden ucret talep etti.Sorunum giderilmedi makineyi kullanamiyorum aldigima binpisman oldum. Kimseye tavsiye etmiyorum Boschun yetkililerine ve servisine çok kizginim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAK20260TR A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAK20260TR A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat