Franke FRFD-6020NFXS A+ 645 Lt Gardrop Tipi Buzdolabı Yorumları

Franke FRFD-6020NFXS A+ 645 Lt Gardrop Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Aile evimizde uzun zamandır büyük bir buzdolabı istediğimiz için araştırma yaparak bu ürünü satın aldık. 4 kapılı bir buzdolabı olduğu için kalabalık ailemize bile çok rahat şekilde yetiyor. İç aydınlatması da led olduğu için oldukça güzel bir aydınlatmaya sahip. Buzdolabındaki büyük ekran sayesinde de annem ve babam kolay şekilde ayarlarını okuyabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Nişanlımla yakın zamanda evleneceğiz, bu aralar en baştan ev kurmaya çalışıyoruz, buzdolabı için geniş bir yerimiz olduğu için bu dört kapılı ürünü satın aldık. Görüntüsü oldukça şık bir ürün, mutfak dolaplarımıza rengi ile çok uyum sağladı. Parmak izi bırakmayan özelliği bulunduğu için de dolabı açıp kapattığımızda neredeyse hiçbir iz kalmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Taşındığım evdeki mutfak büyük olduğu için geçen günlerde internette gördüğüm bu buzdolabını satın aldım. Franke’nin diğer ürünlerini de kullandığımdan dolayı güvenerek buzdolabını da bu markadan tercih ettim. Özel fan sistemi sayesinde buzdolabı eşit şekilde soğutuluyor. No frost olduğu için de buzlanma yapmıyor, yiyecekleri daha taze şekilde saklayabiliyorum. Ben çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Bir İsviçre harikası ile karşı karşıyasınız. Genişlik, kullanışlılık, tasarruf, şık ve kullanışlı dizayn, sağlam malzeme, iç kısımda farklı dereceler ayarlama, eşit soğutma, ürün çeşidine göre farklı soğutma seçenekleri aklınıza gelen gelmeyen her şey bu üründe mevcut. Ömür boyu kullanabileceğiniz ve size bir kez dahi sorun çıkarmayacak bir makine. Elektrik kesintilerinde dahi kendini koruyan sistemi de var. Alın ve dolap konusuna ömür boyunca sürecek bir nokta koyun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    Memnun kalsdım

    Olumlu yönleri: Yaz aylarında hazırladığım domates ve biber soslarını, reçelleri saklayabilmek için bir dondurucu arayışına girdim. Bu Franke dondurucu hesaplı fiyatı ve kalitesi ile gözüme çarptı. Üç haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Franke FRFD-6020NFXS A+ 645 Lt Gardrop Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Franke FRFD-6020NFXS A+ 645 Lt Gardrop Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat