Simfer T1223 A Sınıfı 60 lt Ocaklı Fırın Beyaz Yorumları

Simfer T1223 A Sınıfı 60 lt Ocaklı Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    Simfer

    Olumlu yönleri: Pişirmesi mükemmel bence bu fiyata alınabilecek en iyi fırın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.07.2021
    aradığım ürün

    Olumlu yönleri: çok beğendim tam istediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.07.2020
    "Servis Hizmeti Berbat"

    Olumsuz yönleri: 26.07.2020 Pazar günüManisa Şen Soğutma servisi çalışanları Simfer ocaklı fırının kurulumuna geldiler ocağın doğal gaza ayarlanması için gerekli olan malzemelerin yanlarında olmadığını söyleyerek 29.07.2020 günü öğleye kadar gelip kurulumu tamamlayacaklarını belirttiler. Sabah saatlerinde hatırlatma için aradığımda ücret talebinde bulundular. Servis çalışanın durumu hatırlamadığım söylediler. Simfer müşteri hizmetlerinede durumu bildirdim. Gün içinde gelip ücretsiz olarak kurulumu tamamlayacağız denildi. Şuan Saat 16:15 Henüz servisten tarafıma ulaşım yapılmadı. Ürünü kullanmadığımız ürün için yorum yapamayacapım. Ancak servislerinde müşteri memnuniyetini dikkate almadıkları net olarak belirtebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Hem fırın hem ocak kullanımında oldugu ıcın tasarruf da yaptıgımız bır satın alım oldu. 60 lıtre fırının kapasıtesı var 6 programlı bır fırın aynı zamanda. 4 gazlı göz ocagı var. Yanı hem fırını hem de ocagı kullanıslı. Bır de uygun fıyatlı olması guzel bır detayı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "gayet iyi"

    Olumlu yönleri: Hem fırın hem ocak olması çok avatajlı ve diğerlerine göre fiyat olarak daha da uygun. Simfr marka daha önce hiç kullanmamıştım ama memnun kaldım. Performansı hem ocakta hemde fırın da gayet iyi beğendm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    Diğer markalardan bir farkı yok. Digital ekran artısı

    İyi ürün şimdilik memnun kaldık geleceği göremeyiz tabi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer T1223 A Sınıfı 60 lt Ocaklı Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer T1223 A Sınıfı 60 lt Ocaklı Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat