Arzum AR1056 Maxiblend Glass Sürahi Blender Yorumları

Arzum AR1056 Maxiblend Glass Sürahi Blender yorum ve tavsiyeleri

(379 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün olarak güzel işlevini görüyor ben sadece basit yumurta ve süt karışımını kullanıyorum ama yine de istenilen düzeyde karşılığını verdi ben memnun kaldım almak isteyen varsa tavsiye ederim bu arada hepsiburada’ya da çok teşekkür ederim ürün biraz gecikmeli olarak gelsede paket sağlam bir şekilde elime ulaştı teşekkür ederim ?? v

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2023
    Hasarlı ürün

    ürünü daha önceden kullandım gayet başarılı bir ürün fakat yeni sipariş ettiğimiz ürünün kasası alt plastiğinden ayrık olarak geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2022
    Teşekkürler

    Olumlu yönleri: İyi ürün iyi satıcı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) arzum blender

    Olumlu yönleri: Sürahinin cam olması, yere sağlam oturması, oynamaması çok güzel Olumsuz yönleri: Aparatların takılması ve ağır oluşu olumsuz tarafları ancak olumlu tarafları ağır basıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: İyi bir cihaz arayışında olanlar kaçırmasın derim. Buz bile kırabiliyorum bu ürün sayesinde. Sert besinleri kısa sürede parçalayabiliyorum rahat bir şekilde. Ömürlük kullanılabilecek bir cihaz. Daha önceki cihazın bıçakları böyle keskin değildi kullanması çok zahmetliydi o nedenle kısıtlı kullanırdım. Bunu aldığımdan beri elim bıçağa, eziciye gitmiyor. He işimi bununla hallediyorum. Memnun kaldım. Keşke daha önce Arzum alsaymışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sınav zamanları derslerime çalıırken enerji olsun diye içcecekler hazırlamak için almıştım bu blenderı. 1,5 litre haznesi war ve 800 watt a kadar gücü var. Çok yüksek bir başarıya sahip parçalama konusunda. Buz kırma gibi işlemlerde rahatlıkla kullanılıyor. Böylece kendime smoothiler hazırlamanın yanı sıra çelik bıçaklı öğütücü haznesi sayesinde kahve de öğütebiliyorum. Çok kullanışlı bir blender kesinlikle. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben pandemiden dolayı işimden ayrıldğım için şuan evdeyim. EŞim çalışıyor emek işlerine de ben bakıyorum. Bu blender çok kullanışlı oldu benim çin. 1600 ml çok geniş fazlaca ürün alan bir haznesi bulunuyor. Kullanması çok keyifli 600 watt olması çok iyi performansla çalışmasını sağlıyor. Eşim eve geldiğinde bu ürün sayesinde onu lezzetli smoothilerle karşılayabiliyorum. Çok memnun kaldığım bir blender.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz sesli çalışıyor. Ama başarılı bir ürün bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alalı bir sene kadar oldu harika bir makina tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü smootie ve findik fistik ezmesi yapmak icin aldim.fistik ezmesini denedim simdilik ve sonuc gayet başarılıydı.urunu kullanmadan once klavuzunu okudum ve ona gore kullandim.maks 2 dk calistirma ve 10dk dinlendirme seklinde kullanilmasi gerektigini belirtmişler.ben de bu sekilde kullaniyorum ve simdilik sorun yasamadim.ezmeyi pürüzsuz sekilde cekti.ki yapim videolarinda da aşamalı oldugunu görmüştüm bende bir kac aşamada krema haline getirebildim koku falanda meydana gelmedi.ogutucu gayet isimi görüyor.yulaf ezmesinden un yaptim bir kac sn de tamamen öğüttü.hepsinin fotografini yükledim. Düzgün kullanildiginda guzel sonuclar alabilecegmiz uzun ömürlü olacagni dusundugum bir cihaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ama 1 den 4 kadar olan hız aynı 4 de blraz daha hızlı çalışıyor cam sürahi olmasa bence sağlık için çok iyi olmuş alacakların bilgisi olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Smoothie yapan kısmı sorunsuz çalışıyor hergün hemen hemen kullanıyorum. Tohum ezici ve kahve çekicisi de güzel. Çok doldurmamak şartıyla yoksa ikisi de ezilmiyor. Yarısına veya yarısının biraz üstüne kadar doldurmak lazım. Genelinde memnunum. Fiyat/ Performansı değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2021
    teşekkürler

    Olumlu yönleri: teşekkürler Olumsuz yönleri: teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ve pratik bir ürün, sürahinin cam olması çok kullanışlı👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ben beğwndim gayet güzel ürün tavsiye ederim dikkatle özenle paketlenmişti.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün. Domates sosu İçin kullandım, domatesleri güzel ezdi. Böyle şeyler içinde kullanılır çok kolay kullanımı. Bozulmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aylardır kullanıyorum ve hala çalışırken kablo kokusu geliyor. çok iyi bir ürün diyemeyeceğim malesef. az önce soğan doğrama aparatını kullanayım dedim ve kesinlikle başarısız. Doğraması gerekirken soğanın suyunu cıkardı. yetmezmiş gibi bide iç kısıma su sızdırdı. keşke yeni aldığımda deneseydim, hemen iade edebilirdim o zaman....

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce kullandığımız blenderlar arasında en başarısızı. Parçalamada kötü , motor az bile çalışsa hemen koku yayıyor. Bir çok normalde blender dan geçirebildiğimiz ürünü bu blenderda yapamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Maalesef ürünü alır almaz denemedim. Geçen hafta açıp deneyeyim dedim hiç çalışmadı. Bilenen firma diye güvendik. Anlamadığım şey Fabrikada bunları test etmezlermi.? Çalışmayan bir cihazı nasıl satışa sunarlar. Parası hiç önemli değil ama üzüldüm tabi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1056 Maxiblend Glass Sürahi Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1056 Maxiblend Glass Sürahi Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat