Sinbo SHB-3142 Doğrayıcı Blender  Yorumları

Sinbo SHB-3142 Doğrayıcı Blender yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2018
    Beklentileeim karşılanmadı

    Malesef ürünün plastik kalittsi ya sıfır ya da birçok darbe yemiş;neyse ki bıçağı çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2018
    Teşhir ürünü yollamışlar

    Aldığım ürün sanki teşhir ürünü gibiydi her tarafında üst kapağın darbe ve çizik vardı . Ürünün çalışmasında bir sorun yok ama görsel olarak çizik ve ezik vardı . Keşke bakıp daha dikkatlice yollasalardı. Çok geç kargoya verildi msj çektikten sonra kargolarda ona göre alışveriş yapın .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2018
    "Hızlı ve Güvenilir "

    Olumlu yönleri: Anlatıldığı gibi cam kase. Hızlı kargoya verildi problem yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2018
    "2 kez hasarli urun geldi"

    Olumlu yönleri: Olumlu hic bir sey yok Olumsuz yönleri: Sinbo dograyici ilk seferde hasarli geldi degisim talep ettim gelen urunde kullanilmis ve hasarliydi.para iadesi istedim ancak mesajlara donus yapilmiyor.gittigidiyordan destek istedim ancak destek gelmedi. Artik baska alisveris sitelerinden alim yapacagim. Ilgisiz firma hasarli urun.param firmada kaldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2018

    Olumsuz yönleri: Ürün hasarlı geldi ürün iadesi yaptığım halde saticiya ulaşamiyorum para satıcıya aktarıldı halen hiç bir şekilde yeni ürün veya param iade olmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2018
    "kullanamadım bile."

    Olumsuz yönleri: ürün üst kısmı, düğmeleri çizik ve aşınmış halde geldi. satıcıyla iletişim kurduktan sonra yeni ürün gönderdiler. yeni ürün de aynı yerde aynı çiziklerle geldi(hatta sanıyorum aynı ürün). şu an satıcı mesajlarıma geri dönmüyor. dolayısıyla ürün iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum çünkü çalışmıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SHB-3142 Doğrayıcı Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SHB-3142 Doğrayıcı Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat