Samsung SC07H40J1V Protects Furniture Toz Torbasız Süpürge Yorumları

Samsung SC07H40J1V Protects Furniture Toz Torbasız Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    Beş Yıldız

    1,5 yıl önce aldım hala da aynı performansla hiç sorun çıkarmadan kullanıyorum. su hazneli süpürgeden sonra kullanmaya başladım. toz haznesi kullanımı çok pratik. yer tutması açısından parçaları çok efektif ayrılıyor. gücü ve sesi ise gayet memnun edici.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    çok iyi

    bugün teslim aldık gerçekten çok başarılı ve güçlü fiyat performansta çok iyi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    Fiyatına göre çok iyii

    Ürün aynı gün teslim edildi çekiş gücü çok iyi max seviyede halıya yapışıyor resmen ileri geri süpürme hareketini yapamıyorsunuz hareketli süpürge başlığı buna engel oluyor sadece ileri hareketle süpürmelisiniz temizliği çok basit filtresi çok kaliteli görüntüsü şık daha da ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir ürün. Toz haznesisini temizlemesi çok pratik tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung SC07H40J1V Protects Furniture Toz Torbasız Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung SC07H40J1V Protects Furniture Toz Torbasız Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat