Arzum AR4046 750 W A Sınıfı Hepa Gri Cleanart Compact Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4046 750 W A Sınıfı Hepa Gri Cleanart Compact Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyisi hepsiburada

    Ürün elimize yeni ulaştı hepsiburada ve satici firmaya cok tesekkur ederiz. Hem piyasadaki fiyatlarindan ucuz hemde ozenle paketlenip kargoya verilmis. Urun cok kaliteli ve sessiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    guzel ve kaliteli..torbasiz değil..tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    urun guzel kargo iyi memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Güzel kullanışlı bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    çok memnunum tavsiye ederim harika

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    fiyati cok uygub mukemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: yoğun alerjim var benim toza polene vs bir sürü yani o yüzden özenle seçtiğim bir süprgedir. H11 filtresi var kullananlar bilir onun haricinde toz torbalı eçkişi güzel bir modeldir ben memnunum tavsiye edebirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha alalı iki ay olmuştu ki motoru yandı. Sebep her zaman olmasa da bazen motor gücünü artirmam oldu sanırım. Hemen yapıldı. Şu an bir sorun yok. Motor güç ayarını orta da tutuyorum. İdare eder.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz elektrikli süpürgemiz bozulmuştu. Bununla ilgili yeni bir elektrikli süpürge almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra Arzum marka bu elektrikli süpürgeyi buldum. Özelliklerini ve yorumlarını okuduğum zaman tam aradığımız tipte bir elektrikli süpürge olduğuna karar verdim. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanmaya başladık. Gerçekten çok iyi bir kullanımı var herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020

    Olumlu yönleri: ürün gayet güzel ve başarılı teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Harika tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2020
    Üç Yıldız

    Urun elime gayet guzel bir zamanda ulasti. Gorunumu ve kalitesi guzel. Emis gucu ise o kadar yuksekki haliyi kaptigi gibi daha birakmadi. Yani emis gucunu dusurdum ama ona ragmen hali uzerinde supurmek icin herkul olmam lazim. Bu urunu tasarlayanlar hicmi hali uzerinde surus testi yapmadi. Moralim bozuldu tam iade etmeyi dusunuyordum ki eski supurgemin basligini taktimda supurge harekete gecti sukur. Su basliklara bi care bulun lutfen

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim emiş gücü süper herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2019

    Olumlu yönleri: Çekişi çok güzel tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2019
    düşünmeden alabilirsiniz

    çok kaliteli urun kargo paketleme com memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Benim Arzum.

    10 numara 5 yıldız; 09.10.2019 13:24 sipariş - 11.10.2019 11:30 eve teslim daha ne olsun tedarikçi Depoevim adlı satcıya ticaret hayatında başarılar diliyorum kutusunda deformesiz tam teçhizat zamanında teslim. eşim çok araştırdı bende markasından dolayı arzumu tercih edip sürpriz yaptım harika görsellik olarak sessiz kim sesli dediyse lütfen insaf etsin azcık çekiş harika eşimden onayladı. macera arayarak milyarlarınızı bağlamayın boşuna.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    "süper ürün."

    Olumlu yönleri: Evde ki elektrik süpürgem bundan. 4 yıldır kullanıyorum ve çok iyi çekiyor. Ekim gücü mükemmel. Sesi de gayet sessiz. Üstelik fiyatı da bu sınıfta ki süpürgelere göre çok daha uygun fiyatlı. Eğer ihtiyacınız varsa bence alabileceğiniz bir süpürge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    "kaliteli ürün beğendm"

    Olumlu yönleri: Bu elektrik süpürgesini 7 aydır kulanıyorum. Gayet de memnunum. Çekim gücü çok çok iyi. Perfpormansı mükemmel. Hem halıda hem de zeminde çok iyi. Üstelik bu kaliteye ve performansa göre fiyatı da mükemmel. Bir de Arzum markası kalitesi var. Eğer ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    "çekim gücü gayet iyiii"

    Olumlu yönleri: Sessiz denecek kadar az gürültüyle çalışan emiş gücü güzel olan vir ürün temeizlenmesi de basit çok memnunum. Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4046 750 W A Sınıfı Hepa Gri Cleanart Compact Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4046 750 W A Sınıfı Hepa Gri Cleanart Compact Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat