Arzum AR4045 Hera 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4045 Hera 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1195 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    dört yıldız

    urun guzel gayet iyi cekiyor sadece cok sesli calisiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    wat' ın 800 olmasından dolayı tereddüt etmiştim ancak çekim gücü çok iyi. Kesinlke tavsiye ederim, halıya/ düz zemine yapışıyor, güzel çekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2023
    çok iyi

    günlük temizlik için ideal. paketleme güzeldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2023
    BOZULDU

    Ürünü alalı 1 sene oldu sadece günlük süpürme yapıyordum durduk yere kendi kendine çalışmayı bıraktı artık çalışmıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2023
    Ürün başarısız ve yetersiz.

    7 Ağustos 2021 tarihinde aldığım ürüne 13 Şubat 2023 tarihinde yorum giriyorum. Uzun süreli kullanım için yeterli bir cihaz değil. Halıda çok başarısız, üstündeki saçları vs toplamıyor. Ürün bu süreçte nahif kullanılmasına rağmen iki kere ucundaki toplayıcı kafa ve borusu arasından iki kere kırıldı ve asla garanti kapsamına dahil edilmedi, parçayı ücretli temin ettik. amazzonun kargosu başarılı, ancak markanın desteği yetersiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2022
    Çekişi çok iyi değil

    Gırgır yerine geçiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 23.08.2022
    Teknolojik çöp.

    8 ay içerisinde iki kez serviste metal boru bağlantısındaki pim değiştirildi. İkisinde de kullanıcı hatası bahanesiyle ücret ödedik. Malzeme kalitesi berbat, şu anda sapı, süpürge ucu, süpürge ucundaki tekerlekler dağılmış durumda. Artık uğraşmayacağım, başka bir marka süpürge sipariş vereceğim.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.06.2022
    Ortalamanın Üstünde

    Teleskopik borunun olması ürünün boyunu ayarlamanızı sağlıyor boru kısmı metal kırılma ihtimalini minimuma indiriyor garantisini arzumun İnternet sitesinden 1 yıl daha uzatırsanız 4 yıl oluyor kablo boyu odaları çok büyük ve priz sayısı az bir ev için bana çok uzun gelmedi motorun üflemesi yerdeki tozu bazen kaldırıyor plastik kalitesi ortalamanın biraz üzerinde çekim gücü yüksek kanepe koltuk altına girmiyor kısa borusuz şekilde kullanılıyor çocuklu Evler için alın ürün için pişman olmazsınız

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2022
    Küçük evler için ideal

    Ürünü alalı 6-7 ay oldu henüz bir arızası olmadı. Üründen memnunum. Sesi klasik süpürgeler kadar çıkıyor pek sessiz değil, çekim gücü iyi, kullanımı güzel ve kolay. Ben 1+1 evde bekar yaşıyorum ve bu ürünü benim gibi insanlara tavsiye ederim. Benim için en büyük - si gövdesi çok büyük ve kalın olduğu için kanepe ve yatak altlarına giremiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2022
    İkinci süpürge için ideal

    Şimdi arkadaşlar, birkaç aylık kullanım sonrası yorumlarım aşağıdadır. Eksiler: * Aşırı ses çıkartıyor, standart büyük boy süpürgelerden bile daha yüksek sesi var. * Kalın halıları süpürmekte kesinlikle yetersiz, gözümün önündeki siyah pamuğu alsın diye bastırarak 6-7 kez üstünden geçiyorum, asla alamıyor. * Kablosu çok uzun değil, örneğin bir odaya takayım, yandaki odanın da köşelerine gideyim derseniz ı ıh, gidemezsiniz. Artılar: * Kimileri ağır demiş ama bana öyle gelmedi, bence gayet hafif (Öyle çok kaslı kuvvetli biri de değilim.) * Büyük temizlikler için değil de, günlük, hızlı ve pratik temizlikler için çok iyi. * El süpürgesine dönüşünce kullanışlı oluyor. Hem eksi hem artılar (Bakış açınıza göre değişir): * Soğuk kış günlerinde motordan çıkan güçlü sıcak hava ile bütün odayı ısıtabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.04.2022
    Pratik kullanışlı parça kolaylığı 3+1 garanti

    Memnun kaldık.Teşekkür ederiz.Hayırlı işler.Jüliyet

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Beş dakika çalışıyor sonrasında bir saat kapanıyor.

    Beş dakika kullandıktan sonra otomatik olarak kendisini kapatıyor ve tümüyle soğuyuncaya dek çalışmıyor. Motorunda ağrıza olan bir ürün gönderdiniz sanırım. ürün değişimi istedim ancak gelen giden bile yok, tarih verdiler geleceğiz diye kimse gelmedi

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Mükemmel

    Düşünmeden alın

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2022
    Fiyat/Performans

    Gayet güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2022
    Gayet iyi

    Kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika arzum hera

    Olumlu yönleri: Çok beğendim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.03.2022
    sorunsuz

    amazzon müşteri dostu ürün güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2022
    güzel bir süpürge

    tavsiye ederim. çekim gücü güzel. sesi de çok fazla değil. tam fiyatının ürünü

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    Çekiş güçlü

    İş yerim için aldım. Çekiş gücü bayağa bayağa kuvvetli. 1+1 Ev kullanılır. Güzel vakumluyor. Önden hava kaçırıyor ama bu tarz süpürgelerin çoğunda var. Ben çok memnun kaldım açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2022
    Almaya değer ürün.

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü çok yeterli seviyede. Olumsuz yönleri: Suan göremedim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4045 Hera 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4045 Hera 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat