Grundig VCC 7750 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Grundig VCC 7750 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Artısı : Hepa13 filtre, yaygın servis ve yedek parça Eksisi : Hantal , gürültülü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    performanslı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    KARA ŞİMŞEK :)

    ÜRÜN ARÇELİK 4925 MODELİ İLE AYNI İÇİNDEN TOZ TORBASI ÇIKMADI SESSİZ EN YÜKSEK AYARDA HALIYA YAPIŞIYOR FAZLA PARA VERMEK İSTEMEYEN LER İÇİN KULLANILABİLİR Bİ SÜPÜRGE KARGO PAKET DÜZGÜNDÜ

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatı güzel

    Halıda zor ilerleyen bir ürün ama çekiş gücü güzel halıları kaldırıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Beş Yıldız

    süpürge olarak çok kullanıslı bi urün tek sukıntısı süpüge başlıgının halıda yapsıp kalması tekerlik kısmının yetersiz olması baslık aparatının tekerleri buyuk olaymıs tadından yenmezdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Dört Yıldız

    çekişi gayet iyi: memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Bir Yıldız

    ürün prc üretime.tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Sessiz, güçlü ve yeterli

    Ürün tam zamanında elime ulaştı. Rahatsız etmeyecek bir ses seviyesi var ve ürün gerçekten çekim olarak güçlü. Olumsuz yanı halıda süpürgenin başlığının ilerlemesi biraz zoe oluyor, alacaklara tavsiye ederim güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    Turbo Başlık Kutudan Çıkmadı

    Elektrolux ve Grundig arasında kaldım yedek parça ve servisinden dolayı Grundigi tercih ettim. Mühim olan tozları rahatlıkla almasıydı onu da başarılı bir şekilde yapıyor. Orta kademede halıda ki tozları rahat alıyor. Yalnız turbo başlık kutudan çıkmadı. Kutu içeriğinde var mı yok mu bilmiyorum ama yorum yapan arkadaşımız var demiş. Aynı modelin Arçelik versiyonunda, sitelerinde kutu içeriğinde turbo başlık var yazıyor. Benim aldığım makineden çıkmadı. Toz torbalı ürün alın toz torbasızların belli bir süreden sonra emiş güzü azalıyor. Hangi marka alırsanız alın mutlaka toz torbalı alın bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2019
    Bu FİYATA Böyle KALİTE Bulmak Zor ..

    Ürün gerçekten çok iyi, Arçelik garantili olması güven verici, Süpürgenin malzeme kalitesi,boruların paslanmaz çelik oluşu, kablo uzunluğu ve çekim gücü çok iyi çekim ayarını yukselttikçe halıya yapışıyor :) aşırı büyük ve hantal süpürgelere nazaran boyutları, ağırlığı ideal insanı fazla yormuyor ve fazla seste çıkartmıyor, çoğunlukla üst serilerde olan Turbo fırçası ve bir kaç başlık daha bu süpürgenin kutusudan çıkıyor, Aynı süpürgenin birebir aynısı sadece farklı renklerde olanı Arçelik ve Beko'da şuan ortalama 900-1000 tl'ye satılıyor, Torbalı olması torbasızlara göre daha pratik en azından toz torbalı modellerdeki gibi temizleme, koku vs. sorunları olmuyor, torbasıda Arçelik S-4540T modelinin torbası ile birebir aynı ve piyasada çok uygun fiyatlara kolaylıkla bulunabiliyor, aynı şekilde filtreside bulunabiliyor, ayrıca süpürgenin torbası kullanıma göre ortalama 3-4 ayda doluyor ve bu kadar gitmesi çok çok iyi, Süpürgeden çok memnun kaldık boşuna pahalı marka ve modellere fazla para vermeye gerek yok,alan kişinin kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum, bu ürünü bize uygun fiyat ve hızlı teslimatla ulaştırdığı için Hepsiburada'ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Beş Yıldız

    Anlatıldıgı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Güzel Ürün

    Cihazı yeni aldım.İlk deneyimim olumlu sonuçlandı.Sert zeminde performansı güzel..Halılarda da benzer sonuçları aldım.Hepa13 filtresi olması önemliydi.(13 ten sonra gerçek hepa özellik başlıyor).Sesi beklediğimden düşük.En yüksek çekim gücünde bile sesi rahatsız etmiyor.Rengi çok hoş.Kaliteli bir görünüm vermiş.Teleskobik borunun metal kalitesi iyi..Kablosunu çeken motor biraz hızlı olduğu için çekerken dikkatli olmakta fayda var..Kendi açımdan uzun süren araştırmam sonucu tam bir f/p ürünü aldığımı düşünüyorum.Tavsiye edilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    tavsiye ederim

    ürün kalite sessiz gece dahi kullanılabilir. çekim gücü inanılmaz; okadar güçlüki ben kullanmak istedim yerden ayıramadım nasıl kullanicaz anlam veremedim. halı kalkıyor haraket etmiyor o derece güçlü. ben toz torbalıdan yanayım sök at. toza maruz kalma ikidebir. 1 yıldızı nereden kırdım kargoda kayboldu 3 gün bir sürü telefon ettim buldum geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    Güzel

    Yorumlara bakarak almayı tercih ettim, yanıltmadı süpürgeyi annem beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    İş görür

    Ürün bugün elime geçti,biraz kullandık, sessiz ve çekimi güzel, yanlız diş malzemesi kalitesiz gibi, sert ince plastik gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Dört Yıldız

    Kargo zamaninda geldi. Toz torbasız geliyo diye bir kac yorum gordum fakat bize gelen toz torbasi vardi. Fiyatida uygun ilgilenenlere oneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLİR

    Yeni evleniyorum, uzun süre araştırma yaptım, aradığım kriterlerde fiyat ve özellik olarak en iyi ürünlerdendi, yorumlara bakarak sipariş verdim, kargo çok hızlıydı, ürün çok iyi, tavsiye ediyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    Grundig iyidir

    Bu ürünü bilmiyorum ama grundigin supurgeleri cok iyi 2011 yilinda aldigim bi supurgesini hala kullaniyorum.marka olarak iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2019
    Bu fiyata Harika

    Makine alırken yorumlara ve fiyata baktım aldım. Yorum yazanlara teşekkür ederim. Makine sert zeminlerde mükemmel eğer halınız az ise hiç düşünmeyin alın. Normal halılarda en son güç ayarında canınızı çıkarır süper kuvvetli inanılmaz alıyor. Shaggy halılarda boşluk yaptığı için yormuyor ama ondada memnun kaldım kılları alabiliyor ben memnun kaldım bu fiyata süper bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Beş Yıldız

    Beğendim..pratik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VCC 7750 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VCC 7750 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat