Grundig VCC 7570 A 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Grundig VCC 7570 A 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM !

    Beğenmeyenler neyini beğenmedi anlamıyorum ? Malzeme kalitesi Çok İyi , Kulanışlılık Orta İyi , Çekiş Gücü zorlarsan parkeyi söker ??, Toz boşaltma Muhteşem , kablo uzunluğu ideal , Parasının çok çok üstünde bir Ürün ?? Kedisi olan birisi olarak söylüyorum çok başarılı .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun elime bugun ulasti dun siparis vermistik mukemmel temizliyo haliyi yerden kaldirsin ole guclu olsun diyenlere siddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-performans olarak iyi (idare eder)

    Ürün hızlı bir şekilde tarafıma teslim edildi. Çekişi iyi. Parçaları çok kaliteli değil. Hepa filitre teker bölümünde yer alıyor. Kilitleme de sıkıntı olabilir. Umarım bozulmaz. Fiyat performans açısından iyidir. Bu ürünle ilgili bazı yorumları okudum. Çok sessiz olduğu söyleniyor. Doğru değildir. Ama çok da gürültülü değildir. İdare eder...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim..

    Ürün gayet şık ve kullanışlı. Biraz narin duruyor ama dayanıksız değil. 73 db ile aşırı sessiz bir makine olmamakla birlikte çekiş ayarı en yükseğe getirildiğinde bile rahatsız edici düzeyde değil. Çekiş gücü sona getirildiğinde halı üzerinde hareketi zorlaşacak kadar güçlü çekişi var. Toz torbasını boşaltmak çok pratik. Ekstra indirimli çok uygun bir fiyata aldım. Çok aşırı beklentileriniz yoksa kesinlikle memnun kalacağınız güzel bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika!

    Alırken tereddütteydim, ilk defa da internet üzerinden elektronik eşya satın aldım. Siparişim çok kısa süre içinde çok iyi paketlenmiş olarak geldi. Gelir gelmez denedim sesi düşük, emiş gücü muazzam. Zaman içinde motor gücünü kaybetmezse mükemmel makineyi süper bir indirimle buldum demektir:) teşekkürler hepsiburada.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.08.2020
    Tavsiye ederim

    Süper bir süpürge. amazzon temiz gönderisi için teşekkürler ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2020
    Çekişi ve ses düzeyi çok iyi

    👍🏼

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2020

    bu siteden degil mağazadan aldim fakat yorum yapmak istedim .tek kelimeyle muhteşem toz geliş gücüne sahip. kesinlikle tavsiye ederim Ayrica 2 yıl önce 700 tl ye almıştım. diyarı bu sitede gayet uygun

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2020
    Urun iyi.firma satisi etik degil

    Ürün calisma acisindan beklentiyi karsiliyor.Fakat arcelik beko olarak ayni urunun daha pahali satilmasi cok ta adil degil. Firmanin genel satis stratenisi ahlaki ve etik acidan uygunsuz. Ayni urunu 3 farkli marka altinda farkli fiyatlarla satmasi can sıkıcı

  • Amazzon aracılığıyla, 18.02.2020
    Tekerler berbat

    Vakum iyi fakat tekerleri berbat sürüklemeniz gerekiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    İyi ürün

    amazzon'un satıcısı olduğu hangi ürünü aldıysam memnun kaldım en son aldığım bu üründen de aynı şekilde memnun kaldım. Teşekürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 07.01.2019
    fiyat/yarar katogorisi 5 yıldız

    Ses Gürültüsüz, çekişi gayet iyi ve çekiş ayarı var. Malzeme kalitesi iyi. Grundig, Arçelik sahipliğinde ve güvencesinde.. Bu fiyat katagorisinde kesin bir numarada, alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    iki yıldız

    ürünü üç ay önce aldım 10 kez kullandıktan sonra çekişi düştü. her temizlikten sonra filitrelerini çırparak temizliyorduk. ama yeterli değilmiş kullanma kılavuzuna göre hepa filitrenin çırparak temizlenmesi yeterli değilmiş her temizlikten sonra yıkanması ve iyice kurutulması gerekiyormuş. bunları yaparsanız sorun yok yoksa servis ücretli değişim yapıyor. her temizlikten sonra filitreler temizlenip heoa filitresi yıkanacak. evin temizliği daha kısa sürer. kullanışlı ve pratik değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2018
    Güzel, fena değil

    Ürün ilk geldiğinde tekerleklerinde toz vardı. Yetkili servisi aradık acaba teşhir ürünü mü gönderdiler diye. Yetkili servis de depoda denetlenirken kirlenmiş olabileceğini; başka bi yerde çizik yoksa, sadece tekerleklerde toz varsa kafaya takmamamızı önerdi. İçimizi rahatlattıkları için servisi çağırmadık.Çekiş gücü çok çok çok fazla ama ince halılarda hatta kalın halılarda bile yerden kalkmıyor. Bu yüzden süpürürken biraz yoruyor. Uyar mı uymaz mı bilemem ama belki yedek başlık alınsa daha kolay hareket edebilir.Tozları dışarı vermediği için alerjisi olanlar için gayet güzel bir makine. Süpürge sonunda da içindekileri çöpe döküyorsunuz gayet kolay. Kablosu da gayet uzun hiç sıkıntı olmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2018
    Süper Süpürge

    30 saatte elime ulaştı. Çekişi, kullanışı mükemmel.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2018
    Çekiş gücü Muazzam Edit: eksikleri çoğaldı :(

    Önceki makinemize bakınca yeterince sessiz.Çekiş gücü çok iyi. Eski makine ile yeni çektirilmiş halıyı bunla çektirdim hiç çektirilmemiş gibi toz çıktı. Öneririm.Edit: 2020 oldu üzerinden 2 yıl geçti.Çekim gücü ilk geldiği 100 ise şimdi 55 - 50 arasındadır. Uzun kullanımda ayriyeten ana süpürge başlığı ablamın aynı dönemde aldığı Philips marka (modeli maalesef bilmiyorum 600 tl lik bişeydi) süpürgedeki başlığa göre çok kalitesiz. Çekim gücü onunda düştü ama daha az düştü. 100 se 70 e düşmüştür. Toz haznesinin içinde bir lastik var ve gittikçe yanlarından tozu geçirmeye başladı. Önerim başka süpürgelere bakmanız.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2018
    Hızlı kargo.. Sessiz makine

    Ürün sessiz.. Kuvvetli emiş gücü.. Kolay bosaltma sistemi ve cok hızlı kargo servisiyle.. Mükemmel tercih

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2018
    Eşim memnun

    Olumsuz bir yorum gelmedi hanımdan, heralde iyi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2018
    beklenen gibi degil

    kullanımı hiç rahat değil. tek güzel şeyi toz boşaltma kabı. bunun dışında herşey berbat

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2018
    Kullanışlı

    Çok ağır değil , büro için sipariş ettik , diğer sitelerden daha uygundu ve kullanışlı bir ürün. Çekmesinde sıkıntı yok temizliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VCC 7570 A 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VCC 7570 A 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat