Homend Deepsilence 1228 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Deepsilence 1228 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    eski serilerine nazaran daha sessiz bir cihaz. Tamamen markanın kaliteli servisinden dolayı evimin bütün küçük ev aletlerini aldığım markadır tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hem sessiz hem çekiş gücü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2019
    Üç Yıldız

    makine düşündüğümden daha büyükmüş, çekim kuvveti ile ilgili de sorun yaşıyorum çok kuvvetli fakat halıya yağıştığı için bu beni aşırı yoruyor, hareket ettirmekte zorlanıyorum bu yüzden pratik değil bence. memnun kaldığım söylenemez.

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2019
    Süper sessiz...

    Fiyatına oranla çok iyi bir makine. süper sessiz. toz filtreleme gayet başarılı. çekiş gücü çok yüksek. almayı düşünenlere tavsiye ederim. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü çok beğendim.Sadece ağız kısmı ve metal sap süpürürken çok yoruyor.halıda ileri geri yapamıyorsunuz.bu sorunu eski süpürgemin sapıyla değiştirerek halledebildim.yatay ve dikey olarak durabiliyor.paketleme son derece iyiydi garanti belgesiyle birlikte sağlam bir şekilde aldım.fakat tutma yerinde birleşim kısmında çok hafif bir açıklık vardı.eşim sesinden çok memnun kaldı.çünkü o evde ilken sesinden dolayı çalıştıramıyordum.şimdi geceleri bile rahatlıkla kullanabiliyorum.herkese tavsiye ederim.küçük ev aletlerimi de muhakkak Homend markayı tercih edeceğim

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019

    hızlı kargo özenli paketleme için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    Üç Yıldız

    Gönderim süresi, paketleme ve teslimat 10 numara. Ürün de fiyatı göz önünde bulundurulduğunda idare edecek seviyede. İlk kullanımda bana yaşattığı zorluk umarım diğer yorumlarda belirtildiği gibi başlıktan kaynaklıdır. Başlığı halıda kaymıyor ve resmen temizliği eziyete dönüştürüyor. Onun dışında çekim kuvveti iyi. Malzeme kalitesi de yine idare eder seviyede. 2 katı fiyatına satılan avrupa ürünleri kadar kaliteli olmasa da fiyatına göre tercih edilebilir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo ve mükemmel bir makina ses neredeyse yok denecek derecede yanında 2 adet kullan at torba bir adette doldur boşat torba var piyasadaki milyarlık makinalara taş çıkarır şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2018
    fiyatına göre gayet iyi

    Homend markasının daha önceki ürünlerine beğendiğim için tercih ettim. Süpürge nin çekiş gücü iyi fakat süpürge nin ağzı halıda rahat bir şekilde hareket etmiyor. İleri geri hareketi çok zor. Tozları halı üzerinde topluyor, fakat takılıyor içine çekmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    Beş Yıldız

    TEŞEKKÜR EDERİM SESSİZ BİR ÜRÜN VE HIZLI VE EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE TARAFIMA ULAŞTI

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2018
    Tek kelimeyle harika!

    Ürün gayet kaliteli,kullanışlı en önemlisi de sessiz ve hepa filtreli olması. İstediğim saatte gönül rahatlığıyla çalıştırabiliyorum. Çekiş gücü inanılmaz iyi. Normalde bu fiyata böyle bir ürün almanız imkansız.Her şey için teşekkürler ...

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2018
    Çekim gücü çok yüksek

    Kaliteli ve hızlı teslimat işin teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2018
    Çok memnun kaldım.

    Ürün gelir gelmez denedim. Çekiş performansı gayet başarılı, halıların rengi açıldı diyebilirim. Çekiş gücüne göre oldukça sessiz diyebilirm ayrıca hepa filtre özelliğini anında anlıyorsunuz. Toz kokusu olmadan süpürmek çok güzel bir şeymiş. Herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla alsınlar fiyatına göre performansı çok çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Okumadan geçme

    Denemediğim marka kalmadı, açıkcası bu ürünü alırken yemin ederim çekinerek aldım...Hem sessiz ,hem çok güçlü bir emişi var..Valla kolay kolay beğenen biri değilim ama harbiden hilesiz bir ürün...Param boşa gitmesin diyorsanız bu ürünü alın...Hem paketleme bile harika olmuş...ilk kez tüketiciyi adam yerine koyan işini ciddiye alan bir firma malı ve satışıyla karşılaştım...işini iyi yapan het zaman kazanmalı .. o yüzden destek çıkmak zorundayız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Beş Yıldız

    Ürün iyi paketlenmisti. Çok sessiz ve çekim gücü de çok iyiydi. bu özellikteki ürünler bu makinanin fiyatinin 2 kati gayet memnun kaldim .

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2018

    Ürün sapının kısa olması dışında mükemmel. Boyunuz 1.55 üzeriyse bel ağrısı çekersiniz. Emiş gücü muhteşem :)

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2018
    Kesinlikle süper

    Kesinlikle bu fiyata bu urun kaçmaz bundan önce marathone roventa gibi toz torbasiz ürünler kullandım kesinlikle torbalı süpürge gibisi yok temizleme derdi yok 3 6 ayda bir torba değiştirmek en güzeli

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Homend kaliteli

    Ben daha önce yine homend den süpürge almıştım. Ondan memnun olduğum için bunı da aldım. Homend alıcıyı pişman etmeyen bir marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    Beş Yıldız

    Çok iyi paketlenmiş bir şekilde hızlıca elime ulaştı. Sessiz, kaliteli ve fiyat performans açısından başarılı bir ürün. Homend'in arıza durumunda eve servisi olması da ayrı bir avantaj.

  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2018

    Hızlı kargo teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Deepsilence 1228 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Deepsilence 1228 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat