Homend Dustroyer 1251 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Dustroyer 1251 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    cok memnun kaldim

    homend urunlerinden daha oncede kullandim urun cok kaliteli cekis gucu cok guzel haliyi yerden kalduriyor normal bir supurgeden farksiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürünün çekişi kuvvetli fakat kablosu daha uzun olabilir ve sap kısmı daha sağlam yapılabilirse daha iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    Elektropoint güvenilir satıcı.

    Ürün bugün elimize ulaştı gayet başarılı çekiş gücü var bu tip süpürgelerdeki ortak sorun olan ses haliyle bundada var toz torbasız philips marathon ultimate 9924/07 var bunun emişi tipleri farklı tabiki ama ondan eksik kalır yanı yok forumlarda epey araştırdım ve öyle karar kıldım tavsiye ederim.Güvenilir ve hızlı satıcı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Ürün çok sağlam ve çok güçlü, 1000 wat motoru ile tasarruflu ve emiş gücü çok yüksek halıyı kaldırıyor halı için sessiz mod yeterli. Dik süpürge alacaklara tavsiye ederim.Zaten bunu kullanırsanız başka süpürgeye ihtiyaç olmadığını görürsünüz ayrıca kablosu otomatik ve led ışıklarıyla karanlık kalan oturma gruplarının altını aydınlatıyor.Muadillerine göre özelikleri fazla, şık ve sağlam bir cihaz. Kesinlikle memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sinir bozucu

    Ürün bugün tarafıma ulaştı hemen kurup kullanmak istedim ancak süpürge hem çok ağır hem de çok sesli olduğundan istediğim performansı alamadım. Benim zaten bir makinem var bu ürünü tercih etme sebebim sessiz ve hafif olduğu belirtildiği için. ayrıca ürünün kablosu salonumun diğer ucuna bile ulaşmıyor. ürün gövdesinden dolayı koltuk altına girmiyor.. duvar diplerini neredeyse hiç almıyor. el süpürgesi olarak kullanmak isteseniz yine kabloya bağlısınız çünkü şarj olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Kesinlikle tavsiye ediyorum Homend kalitesi çekimi çok iyi . Ayrıca garanti kapsamı dışında olmasına rağmen çok yardımcı oldu garanti servisi 2 gün içinde elime parçayı ulaştırdılar ve hiçbir ücret almadan.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2019
    çöp

    ürün kalitesi inanılmaz derecede kötü. plastik kısımları hemen parçalanıyor. ben ürünü alalı yaklaşık bir sene oluyor. bantla yapıştırarak biraz idare ettim. sonra bir kenara kaldırıp koyduk. bugün tekrar kullanayim dedim yine elimde kaldı. sinirlenip yorum yapmak istedim 😀 ben Türk markası olduğu için aldım açıkçası ama kullanamadiktan sonra bir anlami yok. çekiş gücü iyi fakat dediğim gibi parçalar çok kalitesiz . ayrıca ürünün ağırlık merkezi yukarıda dolayısıyla dik durmuyor kesinlikle. biraz da ağır bir ürün ve kablosu biraz kısa kalıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2019
    Arıza ve iade

    Ürünü sağlam değil.

  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2019
    Tavsiye ederim...

    İnternetten yaptığım araştırmalarda özellik ve kullanıcı yorumları itibarı ile fiyat-performans ürünü denen ürünlerden olduğu için aldım. Önceden kullandığımız Homend marka dik süpürgemize göre biraz ağır ama kaliteli bir ürün. Evden alıp eve teslim şeklindeki servis hizmetini de gözönünde tutarak tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2019
    Güzel ürün

    Güzel ürün sesli çalışıyor ama iyiydi iyi

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2019
    kaliteli ürün

    kablo sarması ve sessiz modu hoşuma gitti homend'e teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2019
    Güzel ürün

    Makine gayet kaliteli duruyor çekiş gücü başarılı yorumlarda ağır olduğunu söyleyen arkadaşlar var bence ağırlığı ideal tek sıkıntı kablo biraz kısa gibi oda içine sardığı için çokta önemli değil ben memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019
    Mükemmel seçimim

    Hızlı ve güvenli alışveriş için teşekkür ederim. Farklı ihtiyaçlarım olacak yine sizi tercih ederim. Bu gün özellikle sattığınız ürünleri inceledim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018

    Evet fena deyil

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2018
    homend

    ürünün çekiş gücü oldukça iyi. kargo hızlı. güzel paketlemişler. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2018
    güzel

    ürünün rengi bir kere çok güzel daha öncesinde kuzenime almıştım memnun kaldı bir tane de kendime aldım. ışıklı olması çok iyi. sadece demir çubuk kısmı biraz ince gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2018
    Çok iyi ürün

    Olabileceğin en iyisi 👍🏻👍🏻

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2018
    Ucuz Kargo Şirketi

    Ürün güzel. Beklediğimizin de ötesinde.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    Güzel Ürün

    Ürün elime çok çabuk geçti. Hızlı ve yavaş modu var. Hızlı modda halıyı çok zor süpürüyor sunuz. Açıkçası bu kadar güçlü olacağını beklemiyordum. Ürünün sunduğu diğer kullanım yani el süpürgesi pek başarılı değil. Çünkü el süpürgesi için çok ağır. Ve kablolu

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2018
    bayıldım

    daha önce de homend in ütü ve saç düzleştiricisini kullanmıştım. ürünlerde sıkıntı çıksa da servis desteği sorunsuzdu. bu ürünü de kablo sarma özelliği için almıştım. ama gücü neredeyse büyük süpürgeler gibi. ses azaltma özelliği süper. ayakta da duruyor. e daha ne olsun! :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Dustroyer 1251 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Dustroyer 1251 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat