Singer 14SH654 Dikiş Makinesi Overlok Makinesi Yorumları

Singer 14SH654 Dikiş Makinesi Overlok Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(461 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü 3 yıldır kullanıyorum. almak isteyenlere tavsiye ederim. ilk kez kullanacaklar için makinenin içinde bulunan iğneye iplik geçirmede sorun yaşayabilir fakat öğrendikten sonra çok kullanışlı olduğunu anlayacaklardır. evde dikiş dikenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnun kaldık güzel makina

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Hızlı

    Olumlu yönleri: Hızlı gönderiydi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Singer 14 SH 654 OVERLOK

    Olumlu yönleri: YILARDIR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM AMA BUKADAR TEM,Z VE HIZLI BİR FİRMA GÖRMEDİM TEEKKÜR EDERİM KARGOLAMA PAKETLEME DEN ULAŞIMA KADAR HEPSİ ÇOK GÜZEL VE TEMİZDİ SAPSAĞLAM GELDİ ÜRÜN ELİMİZE OVERLOK MAKİNESİ GİBİ HASSAS BİR MAKİNEYİ ERTESİ GÜN İSTANBULDAN ANKARAYA EVİMİZE ULAŞTIRDINIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SATICI FİRMA ilkerbulut961276 VE GİTTİGİDİYOR AİLESİ TEŞEKÜR EDERİM ..EŞİM SONDERECE MWEMNUN BU ÜRÜNDEN HAHHINI VERİYOR VE KULANMAYA BAŞLADIK

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şimdiye kadar almadığım için pişman olduğum makine. Bende singer promise 1408 düz dikiş makinesi vardı, herşeyi onunla yapıyordum. Surfile dikiş işimi görüyordu, görmüyormuş aslında. Hem hızı açısından hem dikiş performansı açısından, dikiş diken ve birşeyler üreten herkese lazım makine. Ipler takılı geldi, epey de ip var overlok iplerim gelene kadar bunlar iş görür. Ayarları yapılı ama bozulsa bile kullanım kılavuzunda hangi kalınlıkta kumaşa hangi ayar gider hepsi anlatılıyor. Youtube videolarıyla da dsstekleyerek makineyi Kısa sürede çözdüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: güzel....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2021
    singer

    Olumlu yönleri: güzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ertesi gün elimdeydi. İplikleri dahi takılmıştı, hemen kullanmaya başladım. Üründen memnunum, satıcıdan da çok memnunum. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eşime sürpriz yaptım çok memnun kaldı, alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Zaten tavsiye üzerine aldım. Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı. Satıcıya ve Singere teşekkürler.Ürün kullanımı için YouTube ‘da Singer’in sayfasında çok güzel açıklama var. Yeni alanlar ve alacak olanlar oradan ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirler. Ayrıca ürün iplikleri takılı ve ayarı yapılmış kullanıma hazır bir şekilde geliyor, bilginize…

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 10.08.21 tarihinde aldım ve ertesi gün elime ulaştı satıcıya teşekkür ediyorum. İlk defa overlok makinesi tecrübe ediyorum daha önce neden almamışım dedim gerçekten çok çok büyük kolaylık ve dikiş diken herkese tavsiye ederim kuruşuna kadar hakkını veriyor, dikiş dikmek okadar kolaykş artık işkence çekmiyorum.. İplikleri takılı bir şekilde geliyor fakat ilk defa kullanan birisi olarak iplik takmanın son derece kolay olduğunu söyleyebilirim. Makine ile birlikte cımbız tornavida ve yedek iğne de geliyor ilk başta yok zannettim fakat baskı plakasının içindeki gözdeymiş:) Bu arada gelen kullanma klavuzunun içerisinde makine ile yapabileceğiniz dikişler ve püf noktaları yazılmış oldukça ayrıntılı bir klavuz hazırlamışlar :) Alacak kişilere tavsiye ederim satıcı ile alakalı hiçbir problem yaşamadım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ev tipi overlok kullanımı kolay ideal bir makina

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Makina çok guzel ve kullanışlı. Dikis makinasinin tek basina bir ise yaramadigini overlok makinası alınca anladım. Fiyatina göre cok guzel bi makina tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok memnun kaldik korkmadan alin

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme güzel ürünü araştırıp aldım zaten özellikleri istediğim gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme özenliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel 3 aydık kullanıyoruz. Herhangi sorun yaşamadık

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ayarları yapılı gibi gelmiş ama değildi. YouTube dan video izleyerek ayarlarını yaptım. Kılavuz detaylı anlatmıyor mesela alt lüperin iplik yerinden önce az gerisinde ipi takmak için çengel var orayı anlatmıyor. Neyse arayan buluyor diyelim. Trendyol ve satıcıya teşekkürler. 24 saat içinde teslimat yapıldı hemde fenomen indirimlerinin olduğu hafta. Genelde bu haftalarda siparişler geç gelir.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet güzel şuana kadar hicbi problem yok daha alalı bı hafta bile olmadı dünyanın işini diktim hiçbir sorun yok herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Singer 14SH654 Dikiş Makinesi Overlok Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Singer 14SH654 Dikiş Makinesi Overlok Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat