Sony WH.1000XM2 Siyah Kulaklık Yorumları

Sony WH.1000XM2 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel ürün, hızlı teslimat

    Kızım uzun ve detaylı araştırma sonucu bu ürünü tercih etti. Seçiminden çok memnun. Özellikle noise cancelling özelliği ve performansı çok etkileyici. Gümüş rengi gerçekten çok güzel.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.08.2019
    Aldıktan sonra güncelleyeceğim

    Uzun süredir araştırmalarım sonucu bu kulaklığın aralarında en iyisi olduğu sonucunu çıkardım

  • Media Markt aracılığıyla, 05.05.2019
    Güzel

    Hızlı teslimat. Mükemmmel ürün. Kulak pedleri biraz küçük geliyor. Biraz daha büyük olsa iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    Verdiğiniz Para = Fazlasıyla Eder

    1000xm2 artık sony mağazalarında satılmıyor, onun yerine 1000xm3 gedi ve ondan daha pahalı.. stoklarda ne kadar var iken bence takip edenler var ise almalı sonra yenisi gelirmi gelmez mi bilemem.. Bose da daha önce kullanmış birisi olarak çok büyük farklar olmasada hem fiyatından hem malzeme kalitesinden hemde dizaynından ötürü Sony çok iyi iş yapmış. Ses seviyesi 120 db değil ama bluteooth kulaklık için gayet yeterli ve başarılı.. Zaten Noıse Cancelling özelliği açtığınızda fazlası kulaklara zarar verir.. Ergonomi ve kafa üstünde duruşu gayet rahat..Rahatsız etmiyor.. Telefon görüşmeleri sıfır sıkıntı.. Bazen bir kulaklık için bu kadar para verilirmi diye sorebilirsiniz ama kafanıza taktıktan sonra hakettiğini anlarsınız.. Ürünü hepsi burada nethouse dan almıştım Hiç sıkıntısız gayet başarılı bir şekilde zamanında teslim olundu.Uçak aparatı koruma kılıfı ve kablosu herşeyi içinde olarak. Sony Euroasiya garantili..Tavsiyemdir...

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018

    Ürün çok kaliteli. Ancak ses yüksekliği beklediğimden düşük. Sağlık açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum. Gürültü engelleme özelliği çok başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2018

    Gayet hizli. Memnun kaldim.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.12.2018
    fiyata alınabilecek en iyi kulaklık

    Fiyat ile karşılaştırıldığında paranın hakkını veren bir ürün Özellikle gürültü kesme mükemmel Ses seviyesi çok yüksek isteyenler için bir tık aşağıda olabilir. Ama bütçesi yetenlerin alması gerekir!

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2018
    Kalite

    İstenmeyen tüm sesleri muazzam bir başarıyla kesiyor. Ses kalitesi de gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2018
    SONY WH-1000 XM2

    SONY WH-1000 XM2 Ürünü oldukça kaliteli buldum. Verilen paraya kesinlikle değer.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    Güzel

    Ses kalitesi de nc de çok iyi ancak sessiz ortamlarda dışarı çok ses kaçırıyor

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2018
    Ses efsane

    Uzun süredir araştırıyordum. En iyi fiyat buldum kaçırmadım. Ürün tek kelimeyle harika , ANC özelliği süper

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018
    Sony kulaklik

    İnternetten araştırırsanız 2017 nin en iyi 10 kulakligi listelerinde her daim bulunduğunu gorursunuz. Tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018

    Ses kalitesinin çok yüksek olmadığını belirtmeliyim. Ben harici ses kartıyla kullandığım için az çok tatmin edici bir ses alabilmekteyim ancak telefon ya da bilgisayarın dahili ses kartlarıyla üst düzey bir kalite elde edilemiyor. Kullanım kolaylığı, özellikleri, ergonomik yapısı ve malzeme kalitesi gayet tatmin edici.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Ürün orjinal kaliteli

    Hızlı kargo. Orijinal ürün ancak ve ancak garantisi 9 ayda kaşelenip imzalanmış . Çok önemli görünmese de daha titiz olunabilir

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018

    Ürün zamanında gönderildi.Kutu içeriği falan premium ürün olduğunu belli ediyor. Pioneer SE-CX9-S Superior Club Sound ürününü kullanıyorum onun üstüne bu ürünün sesi çok kısık geldi. Kulvarları farklı olduğundan bu güzel kulaklığa tavır almayacağım (:

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    Çok memnun kaldım.

    Öncelikle üründen bahsedeyim: Şimdiye kadar Beats, Bose vs bir çok kulaklık kullandım. Bu kulaklık şimdiye kadar kullandığım en kaliteli kulaklıktı. Noice cancelling ve kullanışlı dokunmatik yüzeyiyle kesinlikle şimdiye kadar kullandığım en iyi kulaklık. Ses kalitesi muhteşem. Mağaza ise ürünü hızlı bir şekilde kargoya geldi ve ürün çok iyi paketlenmişti. Burdan kendilerine teşekkür ediyorun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2018
    Hızlı Teslimat, Özenli Paketleme, Harika Ürün

    Dün Ekostok isimli satıcıdan sipariş verdim, bugün elimdeydi. Çok iyi paketlenmiş ve hatasız ürün geldi. Ürüne yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. Tek kelimeyle MÜKEMMEL.

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2018
    Ötekilerine asla benzemiyor...

    Özenle paketlenmiş. 1 gün içinde ürün elime ulaştırıldı. Satıcı Firmaya çok teşekkür ederim. Ürüne gelince,...meğerse şimdiye kadar ben kulaklıkla müzik dinlemiyormuşum. Baslar mükemmel. İnternet ortamında film izliyorum. İnanın insan kendini sinema salonunda sanıyor. Şayet cep telefonu üzerinden internete bağlanıp müzik dinliyor ya da film izliyorsanız ve de bu esnada telefondan biri sizi arıyorsa kulaklığı çıkarmadan sadece tek bir hareketle (sağ kulaklığın orta kısmına hafiften dokunarak) telefonu açıyorsunuz ve konuşmanız bittikten sonra da tekrar müzik dinlemeye ya da film izlemeye devam ediyorsunuz...Sonuç: Mükemmel öteki bir Kulaklık. Çok iyi ve güvenilir bir satıcı. Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2018

    Sorunsuz teslim aldım.Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2018
    Kaliteli ses muhteşem NC

    Bose qc 35ii ve b&o h9i sahibiyim kıyaslama olarak ses kalitesi olarak gayet başarılı h9i biraz daha detaylı ve NC olarak da bose qc35ii den daha başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WH.1000XM2 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WH.1000XM2 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat