Monster N-Ergy  Siyah Kulaklık Yorumları

Monster N-Ergy Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2019
    Dört Yıldız

    Ürün başarılı, basları öne çıkıyor ve tatminkar. Tiz ve midler de başarılı her tarz müziği keyifle dinlemenizi sağlıyor ama özellikle bas yoğunluklu parçalar ayrı keyifli. Bu fiyat aralığında tercih edilebilecek bir ürün. Daha önce Sennheiser CX 300-II kullandım çok çok memnundum fakat uzun bir süre sonra tek tarafı bozulunca başka kulaklıklara yöneldim son tercihim bu ürün oldu. Kulağım çok rahat edemedi fakat kulak yapımdan mı bilmiyorum ama 1 saat sonra falan ağrı yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2019
    Bence Bu fiyata Değmez.

    Teslimat hızlıydı 2 günde elime ulaştı. Lakin kulak pedleri rahatsız edici. sürekli düşecekmiş hissi veriyor. Hangi boyutta ped kullanırsanız kullanın bu his hep mevcut. ses kalitesi olarak ise kaliteli. baslar tizler hiçbir şekilde rahatsız edici değil. Bu fiyata değmez bence. Daha önce kullandığım ''Sony Mdr Ex650ap'' den aşırı memnundum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2018
    Olmuş bu olmuş

    bu kulaklığı almadan önce Xiaomi hybrid pro hd yi aldım beklediğim performansı hiç ama hiç vermediği için iade ettim. Karşılaştırmamı hybrid prod hd ve iphone kulaklığı JBL T110a ile yapacağım. ses seviyesi olarak gayet iyi diğer kulaklıklara göre ve yüksek ses olmasına rağmen temiz bir ses veriyor size. basslar bakımından çok yerinde ne boğucu ne de az bir bass ı var çok güzel tam yerinde bassları sevdim diğerlerinden çok daha iyi bassları. sesin netliği bakımından xiaomi ile hemen hemen aynı gibi hissettim diğerlerinden kesinlikle daha iyi. kulaklık pedleri kulağımı rahatsız etti ve değiştirdim belki size rahat gelir bilemem ama pedlerin kalitesini beğenmedim. Kablo kalitesi güzel. kutunun dışı çok hoş ama kutuyu açtığınızda kulaklığın bağlı olduğu o içindeki plastik şeyler aşırı dandik onlarla işiniz yok ama monster olduğu için keşke biraz daha kaliteli bir şekilde kutu içeriği olsaydı kutunun dışına gösterilen özen içine gösterilseydi keşke. kulaklığın kablosu güzel birbirine dolanmıyor mikrofonun yeri çok iyi düşünülmüş kulağınıza taktığınız zaman tam ağzınızın kenarında duruyor mikrofon sesiniz karşıya güzel gidiyor. Bence bu fiyata alınır xiaomi veya diğer kulaklıkları almak yerine tam parasını hak eden bir kulaklık olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2018
    Süper

    Profesyonel kulaklık kullanıcısıyım diyebilirim. Harika bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2018
    kesinlikle kaçırmayın

    Vay be dedim. çok iyi kulaklık. inanılmaz bass sesi veriyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Monster N-Ergy Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Monster N-Ergy Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat