Homend Fanomen 9002 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör Yorumları

Homend Fanomen 9002 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo geç gönderildi

    Gelse de serinlesek diyoruz :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyata Göre Çok İyi

    4 gündür sorunsuz olarak kullanıyorum. Sessizliği ve rüzgar derecesi çok iyi. Kumadan üzerinden tüm modları kullanabiliyorsunuz (doğal rüzgar modu ideal) Zamanlayıcısı sayesinde belirli bir süre çalıştırabiliyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Malzeme kalitesi iyi değil

    Daha once ufo kullandım 5 yıldan sonra arıza yapımca bıraz uygun gecıcı bısey alayım dedım. Ama keske yıne ufo alsaydım. Paketleme berbar magazan alınsa bıke kopuklu korumalı kutuda cıkıyor. Rastgeke konulmuş sabıtleyıcısınde kırık vardı eldekı ımkanlarla duzelttım. Calısması fena deıl kumandası işlevi iyi.ses sevıyesı ehh. Beklentiniz fazla olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    Dört Yıldız

    Ürün alışagelmiş olanlarından biraz daha hızlı çalışmakta

  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2019
    Gayet hoş

    Ürün sıkıntısız şekilde elime ulaştı kurulumunu yaptım. Ürünü daha önceden bir arkadaşta gördüm ve hoşuma gitmişti almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2019
    Beğendim

    Fiyat performans ürünü iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2019
    homend

    tam bir f/p ürünü. kumandasinin islevleri yeterli.fan sesi standart sayilir. tavsiye edilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2019
    Süper

    Ürüne bayıldım. Uzaktan kumada ile swing ayarı, modunu ve hızını ayarlayabilirsiniz. Güçlü ve sessiz, gece de uyku modu ile kullanımı çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Malzemesi iyi, çok iyi teknik destek

    Direk satıcısı homend olandan aldım. Kargoya yollayınca sms geliyor, teslim edilip edilmediğini takip ediyorlar. Teslim aldıktan sonra telefonda arayıp kurulum için yardım ister misiniz diye sordular ama ben çoktan kurmuştum. Sistemden garanti için kayıt etti telefondaki bey. Bu şekilde faturaya gerek kalmadan garantilenmiş oluyor. Ayrıca kitapçığında teknik desteğin evden alıp, en geç 48 saat içinde eve teslim ettiği yazıyor. Kitapçığı da çok güzel anlatılmış ama kitapçıksız ben 5 dk da kurdum, kurulumu çok basit. Kumandasında uyku modu ve doğal mod özelliği var. Doğalı seçinde sanki pencereden rüzgar geliyor gibi arada bir kendini dönerken kapatıp açıyor, çok hoş. Uyku modunda da daha sık kapatıp açıyor sanırım çarpmasın diye. Kumandadan bir tuşa basınca bip sesi çıkarıyor. Bu ses ile kumanda çekti mi çekmedi mi anlıyorsunuz. En yüksek seviyede 10 sene evvel aldığım hala çalışan makinemli 50 watt aynı güçte olmasına rağmen daha şiddetli üflüyor. Sanırım 5 yaprak olduğu için, sesli çalışıyor diyenlere kulak asmayın. Fan sesi muhakkak olacak, rahatsızlık boyutunda bir ses yok. gece rahat uyunur.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2019
    Ürün iyi iş görür ama iade edilen ve tekrar paketlenen bir üründü.

    Ürün iade edilen ve tekrar paketlenen bir üründü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    Beş Yıldız

    BEĞENDİM ÜRÜN GAYET GÜZEL VE KULLANIŞLI.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    BEGENDİK :)

    Bizi üzmedi hakkını verdı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Dört Yıldız

    Özellikleri açısından fiyatına göre makul olduğu söylenebilir. Malzeme kalitesi için mükemmel diyemem ancak fiyatını da karışılıyor tabi. Uyku modunda bir yavaşlayıp bir hızlandığı için o ses değişimi beni rahatsız etti şahsen, ama hızlı da olsa normal modda çok sorun olmadı. Titreme sesi falan yok. Rüzgar sesi tabi ki var, bu makineden rüzgar üretmesini istiyorsanız, onun sesini de duyarsınız tabi. Kısacası alınabilir yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün En düşük seviyede dahi epey güçlü üflüyor.. tavsiye ederim başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2018
    ürün şahane

    2 ay önce kendime aldım yine ailem için bir tane daha aldım. kargo hızlı. komandası da çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    Ürün fiyata göre iyi Kenan’da dandik boZuldu

    Ürün gayet güzel kurulum basit herkes çok rahat kurabilir. Lakin Alalı 2 gün oldu hemen Kuman’da bozuldu bu ürünü tercih etmemin nedeni kumandası olmasıydı Kuman’da biraz daha kaliteli olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    fiyat makul

    yoğun araştırmalarım sonucu homend marka vantilatör almaya karar verdim hem fiyat olarak hemde arıza yaptığında evden alıp eve ücretsiz servisi olması gayet güzel almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    Ürün fiyata göre iyi Kenan’da dandik boZuldu

    Ürün gayet güzel kurulum basit herkes çok rahat kurabilir. Lakin Alalı 2 gün oldu hemen Kuman’da bozuldu bu ürünü tercih etmemin nedeni kumandası olmasıydı Kuman’da biraz daha kaliteli olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    Geciken Kargo

    Ürün vaadedilen günde kargoya verilmedi. Başka yerden aldığımdan iade etmek durumunda kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    Bu üründe hafif esinti yok. Uyku modu ile doğal mod arasında fark yok. Uyku modu uyutmuyor.

    Cihaz tasarım anlamında süper. Malzeme kalitesi ortanın üstü. Vantilatörde titreme vs. yok. Ama uyku modunda bile rüzgarın sesi kesinlikle uyumaya izin vermiyor. Gündüz kullanımına sözüm yok. Ama gece sabaha kadar hafifçe essin de rahat uyuyayım diyorsanız bu ürün size göre değil. Önceki yorumumu erken yapmışım. Umarım kaldırılır ve insanları yanıltmış olmam.Velhasıl; Bu üründe hafif esinti yok. Gündüz iyi. Lakin gece çalıştırarak uyumak imkansız. İhtiyaç ve beklentinize göre karar sizin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Fanomen 9002 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Fanomen 9002 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat