Samsung 65NU7100 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV Yorumları

Samsung 65NU7100 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Kalite oranı çok iyi

    Fiyata göre çok iyi bir TV.Qled kalitesinde tabi ki değil ama fiyat uygun.Ayakları ve çerçevesi biraz basit duruyor.Onun dışında negatif bir şey görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç korkmadan alın

    Çok güzel görüntüsü var ve ses sistemi çok iyi. İnce ve şık duruyor. Güzel televizyon. Hiç korkmadan alın. Kumandası da karışık değil, çok sade ve kullanımı kolay. TV üzerinde sadece açma kapama düğmesi gördüm, kanal değiştirme ve ses açma düğmeleri yok. İnternet fiyatı daha uygun. Mağazalarda daha pahalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Samsung harika televizyonu ile beni çok etkiledi ben çok memnunum ama bu kadar büyük bir ekranı benim salonumda çok fazla küçük o yüzden sorun oldu ama sinema tadında mükemmel bir deneyim sunuyor ben çok memnunum fiyatıda çok iyi en memnun oldum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Yıllardır samsung kullanan birisiyim. Yine samsungdan yana kullandım tercihimi ve çok memnunum. Özellikle 4k ultra hd ekrana sahip olması gerçekten harika. O dolu, renk canlılığı sayesinde eşimle birlikte film izleme keyfimiz arttı. Artık her akşam dizi, film izler hale geldik desem yeridir. Smart tv olayı ise gerçekten harika. Youtube, netflix gibi uygulamaları sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Led tv için çok iyi markalar sayarım ama samsung bunların başında gelir. Görüntü kalitesi bu tv için abartı iyi değil ama fiyatına göre de süper bence. Tv içinde fonksiyonel network programları ve içeriklerde çok güzel. İnch benim için yeterli. İyice araştırın ve dediklerimi anlayacaksınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 65 inç,165 ekran led tv. Kavisli olanlardan çok alışık olunmayan ama alıştıkdan sonrada düz ekranlardan keyif alınmadığı doğrudur. Görüntü kalitesi tartışılmaz ultra hd 4 K yani. Dahili wi fi var tüm video oynatıcıları destekliyor tizen işletim sistemli. güzel bir televizyondur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Dört Yıldız

    sorunsuz başarılı ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: bunu ilk isim vermeyeyim bir mağazada görmüştüm görüntüsüne inanamadım su üzerime sıçrayacaktı sanki : D aklınıza gelecek tüm özellikler mevcut parası biraz tuzlu alma o görüntüye değer bence: D

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    Ürün

    Ürün direk kendi adresimizemi geliyor yoksa servisemi kurulum nasıl yapılıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: 4K UHD TV özelliği ile canlı görüntülerin keyfini çıkarın. 4K sayesinde en küçük ayrıntıları bile görebiliyoruz.Evde sinema tadına film izleyebiliyoruz. Olumsuz yönleri: Geç teslimat olduğu için snirlenmiştim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    samsung 65 linc tv

    dedim gibi simdilik kösede duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    fiyatina gore guzel

    urun fiyatina gore cok güzel. dusunuyorsaniz kesinlikle alin. kargo cok hizli geldi. cuma siparis verdim pazartesi urun teslim edidi. gayet iyi paketlenmisti. urun uzerinde hicbir problem yoktu. emegi geçen herkese teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 65nu7100 Sıfır, Orjinal Kutusunda geldi.

    Olumlu yönleri: 65nu7100 sıfır, orjinal kutusunda geldi. 1 haftadır kullanıyorum. tek kelime ile mükemmel televizyon. tek sorun mağaza mesajlara geç cevap veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2019
    teknofish mağazası

    Yorumları ikiye ayırarak yazıyorum. ürün hakkında genel yorum: TV gerçekten güzel ve kaliteli. Görüntü kalitesi gayet tatmin edici. ps4 için hdmi ile bağlantı yapıldığında aktarım hızı gayet iyi. Büyüklüğü güzel ve en az 4 5 metre uzaktan izlenmemesi durumunda göz ile tv üzerindeki nesneleri takip etmesi zor oluyor :) Ayarlar menüsü kolay. 4K yayın yapan TRT4K ile tv izlendiğinde kalitesi daha net şekilde ortaya çıkıyor. Kısaca teknofish mağazası dışında ürün kesinlikle önerilir. 1 yıldızı ürüne değil mağazaya veriyorum. mağazanın yolladığı ürün hakkında: Benim şansım mı bilmiyorum ancak ürünün sağ tarafından küçük bir kırık/çatlak mevcut. Gerçekten kargo süreci ile uğraşmak istesem değiştirirdim. Lakin kırık/çatlak o kadar göze batmadığı için bu şekilde devam edeceğim. Ürün sanırım depoda çok beklemiş. Görevliler Tv'nin çerçevesindeki bantları çıkardıklarında iz kaldı ve uzaktan bakıldığında yama gibi duruyor. Silmeme rağmen geçmedi. Devamlı olarak odak noktası oraya kayıyor ve bu gerçekten hoş değil. Ayrıca ben ürünü aldıktan hemen sonra indirime gitmeleri de hoş olmadı. İndirim yapılacaksa da aradaki farkın müşteriye ürün teslim edilmeden yansıtılması gerekirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2019
    güzel görüntü

    Hediye olarak aldığım bir ürün. Henüz bir şikayeti yok aldığım kişilerin. Verdiğimiz paraya değdi açıkçası.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.02.2019
    SİPARİŞİM

    Avantajlar : PİYASADAN ÇOK DAHA UYGUN FİYAT
    Dezavantajlar : BENİM İÇİN YOK
    SİTENİZDEN İLK ALIŞVERİŞİM OLDU. ASLINDA BİRAZ TEREDDÜT YAŞADIM. EBAT OLARAK BÜYÜK BİR ÜRÜN. SEVKİYATI NASIL OLUR. HASAR GÖRÜR MÜ DİYE? KORKTUĞUM GİBİ OLMADI KESİNLİKLE. GAYET DÜZGÜN HASARSIZ GELDİ. HOROZ LOJİSTİK'E DE TEŞEKKÜRLER. ÜRÜN BİREBİR AYNI. SERVİS KURULUMUNU YAPTI KONTROLLERDEN SONRA. TEREDDÜT YAŞAMAYA GEREK YOK. HESAPLI ALIŞVERİŞİN ADRESİ MEDİA MARKT

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2019
    Harika

    Harika bir ürün tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2019
    Tv

    Evet kesinlikle

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.01.2019
    hiç korkmadan satın alabilirsiniz.

    Çok güzel görüntüsü var ve ses sistemi çok iyi. İnce ve şık duruyor. Güzel televizyon. Hiç korkmadan alın. Kumandası da karışık değil, çok sade ve kullanımı kolay. TV üzerinde sadece açma kapama düğmesi gördüm, kanal değiştirme ve ses açma düğmeleri yok. kendi mağazalarında bile ne kadar pahalı hele ki şu buyuk teknoloji mağazalarında yanına yaklaşılmıyor Samsung kalıtesine güvenıyorsanız kesinlikle bu modelı kacırmazsınız. En uygun sitede bu kargoda hiç bi sıkıntı yaşamadım.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.01.2019
    Nu7092 modeli gayet basarılı

    Teknik açıdan fiyat/performans ve marka ürün olarak güzel bir televizyon. İşlemcisi gayet hızlı ve Netflix entegre yazılımı gayet başarılı. Oyun modu ile konsollar yada hdmi ile oyun oynayanlar için gayet güzel bir özelliği mevcut (gecikmeyi 70ms civarından 10ms civarı indiriyor).Yıllardır samsung kullanıcı olarak, Yine tercihim samsung oldu. 3 haftadır bu tv yi kullanıyorum.Çokta memnunum acıkcası Mağazaları gezerek bu modele karar vermiştim. İnternettende arastırdım. Fiyatlar oldukca faiş durumdayken bu sitenin bu kadar uyguna sattına şaşırmıştım. endişeli almama ragmen ürün geldiginde endişelerim geçti çok iyi cıktı suana kadarda sorunsuz calısıyor. alacaklara tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65NU7100 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65NU7100 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat