Philips 55PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm Yorumları

Philips 55PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    Kullanılır

    Ses kalitesi pek iyi değil arka plan sesleri yüksek geliyor konuşma sesleri zayıf kalıyor anlayabilmek için sesi açmak zorunda kalıyorsun. Yabancı yorumlarda gece kendi kendine açılıyor yazılmıştı bende de oldu 1 kere. Kanal listesinden kanal seçildikten sonra liste kapanıyor tekrar liste açıp kanal seçmek gerekiyor ya da kanalları tek tek atlamak gerekiyor. Kumanda ile youtube yada internet browser a url yazmak adamı öldürür 15dk sürüyor tavsiyem klavyeli tv bakın. Görüntü kalitesi iyi sayılır. Ben tv ucuzken aldım maksat salonda tv olsun fazla kullanmadığım için problem etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    Yeterli değil

    Bu tvyi fiziksel mağazalarda inceledim. Samsung ve lg kadar iyi görüntüsü yok. Fiyat için alınabilir ama ben olsam tercih etmem. Bunun yerine samsung 49NU8000 modeline bakın. Ayrıca bir arkadaş androide “smart değil” demiş. Smart akıllı demektir, android, tizen ya da webos farketmez hepsi akıllı TV diye geçer, bilip bilmeden yorum yapmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2018
    "Gürdal KOYUNCU-ANTALYA"

    Olumlu yönleri: Televizyonu aldım hemen kargo ile sağlam bir şekilde teslim aldım. Cumartesi günü servisi aradım ve Pazartesi yani bugün kuruldu.Hızlı gönderi kurulum kalite hepsi on numara hizmet gördüm.Gitti gidiyor ailesine ve tüm emeği geçen herkesi teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    beş yıldız

    ürün biraz beklentimin altında kaldıysa da satıcıya hızlı gönderim teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    Beş Yıldız

    çok hızlı kargo 1.sınıf ürün özellikle kenar aydınlatma ledleri harika tek üzerindeki ses sistemi biraz zayıf

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2018
    şahane

    her şeyiyle mükemmel bi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2018
    Ambilight Şahane

    TV dün geldi bugünde ücretsiz kurulumu yapildi. Goruntu kalitesi çok güzel belki aynı görüntü kalitesini başka tv'lerdede bulabilirsiniz ama Ambilight özelliği muhteşem bambaşka bir şey.Kullanan biri olarak tavsiyem düşünmeden alın Ambilight özelliği tek başına yeterde artar bile resmen sinema havası katiyor ortama.Herkeze tavsiye Ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2018
    teşekkürler

    satıcıya teşekkür ederim. zamanında ürünüm elime ulasti. sorunsuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2018
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo için tşkrlr.Öncelikle çok güzel.Ürün SMART tv görüntü kalitesi çok iyi fiber altyapısı gelir ise fiber destekli yayın daha da efsane olucak.Ekran boyutu yeterince büyük tekno markette 55 " küçük gözükmüştü ancak eve gelince bi hayli tatmin edici.İlede androit olucak diyorsanız aşağı yukarı 1000 tl fark var. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2018
    Beş Yıldız

    Ben buradaki fiyattan biraz daha ucuza alma şansına sahip oldum. Zaten markası belli. Gayet güzel bir televizyon. İçiniz rahat ederek alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2018
    "SORUNsUZ"

    Olumlu yönleri: Sorunsuz alışveirş oldu teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    Tv Çok güzel fakat

    Öncelikle tvnin iyi taraflarını söylemem gerekirse Kanal geçişleri hızlı, arka ambilight ışıkları özellikle gece filim izlerken sinema hissi yaratıyor, ses kalitesi çok güzel, ekran gövde uyumu müthiş, smart oldukça kullanışlı. Eksileri malesef philips tvlerin menüleri oldukça karışık ve zor diğer tv markalarına göre, ikinci mause kumandası olsa süper olurdu. Kısacası tv heryönüyle taş gibi sadece menüsü zor oda zamanla alışırsınız :)kesinlikle verilen parayı fazlasıyla hak ediyor. Şunuda söylemeden geçemiycem hepsiburada söylediği süreden bir hafta, on gün sonra anca gönderebildi ürünü (araya bayram girdi) ürün 5 yıldız fakat hepsiburda ürünü vaat ettiği sürede göndermediği için 4 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    Beş Yıldız

    Mükemmel bir televizyon. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Parası kalitesinin yanında düşük kalmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2018
    Çok iyi.

    Büyük araştırmalar sonucu bu tv yi almaya karar verdik. Uygun fiyattan yakaladık ve bu fırsatı kaçırmadık. 55 inç bu fiyata inanılmaz. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Dört Yıldız

    Şimdi 1 tanede ben aldım yarın hızlı kargo ile gelecek bakalım çok araştırma yaptım tek çekingem kanallar arası geçiş philips marka çok yavaş ürünü kullananlardan biliyorum onun dışında görüntü vs.iyi .Fiyat gerçekten çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2018
    ANDROID DEGIL

    bu televizyonun açıklamasında SMART TV diyor, Android işletim sistemi diye bir açıklama yok. Smart ile android'i karıştırmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2018
    philips

    tasarım ve görüntü kalitesi çok iyi. kanal geçişi olayını duzeltmisler.Miracast özelliği de keza öyle artık daha bir sorunsuz. eski philips tvlere gore daha hizli.ambilight muhteşem.hele ki hue lambalariniz da varsa tam bir sinema ortamı yaratıyor.Smart kısmı netflix ve youtube olarak fena değil.ama internet tarayıcısı tam bir zulüm. ayrıca Philips'in bu tv ile gönderdiği kumandaya ayar oluyorum.2015 yılında aldığım tvde de bu kumanda var. Bilgisayar HDMI bağlantısı da sorunsuz.HDMI 3 ile bağladığınızda herhangi bir mause lag gibi bir sorunla karsilasmiyorsunuz. Goruntu kisminda 2015 serilerinde Ghost screen sıkıntısı vardı. Bu tv de ona da rastlamadım. Kısacası olumsuz yanları kumandası ve internet tarayıcısının ağırlığı. Tercihinizi ona göre belirleyin.

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2018
    ürün kaliteli kutusunda geldi

    iyi ürün 3049 tl ye aldım bi hediye yollamadılar ona canım sıkıldı insan bi silme bezi falan koyar

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    philips farkı...

    Çok teşekkür ederim. Muhteşem bir fiyata yakaladım böyle özelliklere sahip 4K, ultra HD, Android, ambilight arka ışık ve 55 inç bir televizyonu bu fiyata almak kolay değil. Siparişin ikinci günü elimdeydi. Kurulumu bugün yaptırdım. Şimdilik hiçbir sorunu problemi (ölü pixelde dahil) yok. Menşei polonyadır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.03.2018
    "E-FATURAMI KESMİYORLAR"

    Olumsuz yönleri: E FATURA KESMEDİLER SIKINTI

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat