LG 43UJ701V LED TV 4k - curved, smart tv, wifi - 43 inc / 109 cm Yorumları

LG 43UJ701V LED TV 4k - curved, smart tv, wifi - 43 inc / 109 cm yorum ve tavsiyeleri

(180 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürünü alalı 2 gün oldu genelde güzel kanal geçişleri biraz yavaş ve şu ikinci bir uygulama açmaya çalıştığınızda gerekli hafıza yoktur uyarı kötü tarafları başka türlü iyi bir tv

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Çerçeve, ayak ve tasarımı görsel açıdan gayet güzel. görüntü kalitesi güzel. dsmart, youtube ve netflix kullanıyorum. bazı görüntülerde kalite muhteşem seviyelere çıkıyor. ses iyi, smart menüsü kesinlikle çok iyi, kumanda efsane. sadece karanlık görüntülerde yayındakinden fazla karardığını hissediyorum detaylar kayboluyor gibi geldi ama bu fiyata çok çok iyi. Ağrıya sorunsuz geldi, aras kargo binanın önüne bırakarak ayıp etti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürünü aldım fakat gelene kadar sanki üzerinden kamyon geçmiş. 3-4 yerden ağır darbe almış, ekran çatlamış. Aras kargoyla gelmişti. Servis hasar tutanağı tuttu, bakalım iade süreci ne kadar sürecek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kalite görüntü ses gerçekten mükemmel bu fiyata. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiye ediyorum

    Bir playstation oynayıcısı olarak ekranın IPS olması parlaklığı ve kontrastı iyi bir senkron oluşturmakta tepkime süresi ve hdr özelliği çok çok iyi arkadaşlar bellekten bahsediyor bu bir tv daha ne beklenebilirki 4/4 lük bir ekran harman kardon lu ses özelliğinide eklersek daha ne olsun..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ekran hariç diğer özellikleri iyi olan bir ürün aldığıma pişman değilim tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişmanım :(

    Ekran görüntüsü, netliği vasat. Hele bir bellek sorunu var ki asla alınmamasını gerektiriyor. Daha önce 2016 model samsung tv imde film izle ya da dizi izle sitelerindeki rahatlıkla izledğim filmlerde anında kesilmeler oluyor. Çok pişmanım. Asla almayın!!! LG de bu tv nin kendi yetersizliğini kabul ediyor. Daha 1 sene önce üretilen tv deki yetersizlik inanılmaz :(((

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler hepsiburada

    kumanda harika televizyon da öyle...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir

    Görüntü mükemmel, sadece kanal geçişleri biraz yavaş. Fiyatına göre çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    efsane

    Ürünü hepsiburada güvencesiyle satın aldım gerçekten inanılmaz ses ve görüntü kalitesi çok iyi yazılımı ve ara geçişleri de hızlı LG servisi de çok ilgili anında kurulumu yaptılar ve yardımcı oldular ben çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentilerimin altında kaldı

    Ses kalitesi güzel, kanal geçişleri iyi ama görüntü ve bellek olarak benim gözümde sınıfta kaldı. Servis kurulumu yaptıktan sonra ekranı kontrol ettiğimde 4 adet (1 metre uzaktan fark edilebilecek kadar büyük) ölü pixel farkettim. Ayrıca youtube'da UHD video izlediğimde 2 veya en fazla 3 dakikada bir "Daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama yeniden başlatılacak" gibi hata alıyorum. Şimdilik bu iki problemden dolayı tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ??

    Alınabilecek en iyi televizyon ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gerçekten kalitesiyle kendini belli eden bir ürün. En önemli avantajı içerisinden sihirli kumanda çıkıyor . Ve harman kardon ses teknolojisi gerçekten çok iyi. Yeni bir ses sistemi almaya gerek yok. Tatmin ediyor ses olarak. Görüntü zaten üst düzey. LGnin 2modeli daha var en son bunu gördüm, daha iyi geldiği için bunu sipariş verdim. İyi ki de bunu almışım. Kullandığım ilk smart tv olacak. İçerik bakımından bence yeterli. Lazım olabilecek tüm uygulamalar mevcut. Aras kargo ilk defa bu kadar özenli ve hızlı geldi. *İlk sipariş verdiğimde 80 ürün gözüküyordu. Şuan 22 ürün kalmış. Çerez gibi satılan ve memnun kalınan bir ürün. Fazla araştırmayın alın geçin. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper bir seçim

    Ekran görüntüsü kalitesi, kenarında ince bir çerçeve, harika bir ses sistemi, akıcı donma yapmayan İnternet bağlantısı onu vazgeçilmez yapmaktadır. Kumandasıyla birlikte gelmektedir, düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Biss Key sorunu

    Tv nin kendi uydu alıcısını kullanacaklar için yazıyorum. TV de biss key menüsü yok. Idman tv veya CBS Azer sport tv gibi kanalları biss key giremediğiniz için izleyemiyorsunuz. Bu yüzden 1 yıldız eksik verdim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2019
    Güzel

    Ses ve görüntü mükemmel. Kanal geçişleri ve liste çok yavaş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2018
    MÜKEMMEL

    indirime girmesini bekliyorum şuan fiyat çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Beş Yıldız

    HİÇ DÜŞÜNMEYİN

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2018

    Olumlu yönleri: Zamanında ve istenilen ürün teslimi.basarili

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2018
    "145"

    Olumlu yönleri: diğer bir çok modele göre çok iyi tek kötü yanı bence ios güncellemesinin olmaması ve android programların yüklenememesi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 43UJ701V LED TV 4k - curved, smart tv, wifi - 43 inc / 109 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 43UJ701V LED TV 4k - curved, smart tv, wifi - 43 inc / 109 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat