Regal 48R6520F 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD LED TV Yorumları

Regal 48R6520F 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(80 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Anlatmaya gerek yok, mükemmel

    Ben aldım çok memnunum. yabancı markaya fazladan bi tv parası daha verme vatandaş herşeyiyle çok iyi.gerekli tüm özellikler mevcut, yerli marka.Paramıza sahip çıkalım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fazla para vermenize gerek yok!

    Ürünü sipariş verdiğim gün kargolandı.2 gün içerisinde teslim aldım herhangi bir eksik veya fazla yok herşey olması gerektiği gibi servis aynı gün kurulum yaptı.Televizyona gelecek olursak kanal geçişleri wifi bağlantısı gayet tatmin edici tabi ki lg samsung gibi ürünler bir tık önde ama arada ki fiyat farkını göz önünde bulundurursak kesinlikle alınacak bir ürün.Tv nin tek olumsuz bulduğum noktası sesi´ama sesi teneke gibi anlamında kötü değil basları az ama tizler gayet net.Çok sesle ilgili sıkıntı çekilirse ekstra ses sistemi ile sıkıntısız olarak kullanılabilir.TAVSİYE EDERİM :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir fiyar performans ürünü

    Gayet iyi bir tv. Goruntu ve ses kalitesi fiyatina gore gayet iyi. Servis gayet ilgiliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 aylık deneyimim

    Ürün tam bir fiyat performans. performans yani süper. Ününü mayıs ayında aldım ve yorum yapmak için bu zamanı bekledim. denedim ve hatta bir defa da bozdum. Ürün gerçekten çok güzel normal kanal izlemelerde ve hd lerde hiç proğlem yok gayet akıcı. wifi var ve interneti yavaş değil. smart var. Bence gereken herşey var. akım yüksek geldiğinden kapandı açılmadı. servis geldi 1 haftada yaptı getirdi. kurlumda ücretsiz. Alırken riske giriyorum dedim kendime ancak inanın çok şükür çok memnun oldum. Televizyon beklentilerinizi tamammen karşılıyor. Çok esktralar arayanlar da zaten bu fiyat bandında dolaşmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    YERLİ GURURUMUZ VESTEL REGAL. TEŞEKKÜRLER

    regal tv aldım çok memnun kaldım,diğer markalardan daha kaliteli ve daha uygun fiyatı var üstelik yerli malımız HERKESE TAVSİYE EDİYORUM. satıcıya hepsiburada'ya ve kargo'ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 Senedir Aktif Olarak Kullanıyorum.Netflix ve Digiturk Bağlı Ve Çoğu Zaman Sabaha Kadar Açık Kalıyor.Buna rağmen İlk Günkü Gibi Hızlı ve Ses ve Görüntü Olarak Tatmin Ediyor.İnternet Bağlantısından Memnunum İnternet Hızım İyi Çok Şükür Yavaşlama Olmuyor..Almanızı Tavsiye Ederim.Diğer Markalara Göre Fiyatı Uygun Olması Sizi Kuşkuya Kaptırmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kumandası hariç güzel

    Fiyatına göre gerçekten kaliteli fakat kumandası iyi değil biraz geç algılıyor onun haricinde güzel bir tv

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.02.2021

    Beş para etmez vede yutupta donuyor servis iki sefer. Aldı güncelleyip getiriyorlar gene aynı

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    Dört Yıldız

    parasına göre fena değil.yazlıjkta kullanıyorum işimi görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    normal tv

    bazen internete bağlanırken sorun oluyor gıcık oluyorum onun dışında güzel tv yani bi numarası yok he ama youtube ve netflix dışında internet sitelerine bağlanıp sağlıklı bir yaşam sürmek çok mümkün değil smart diye çok bişey beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2019
    16 aydır kullanıyorum.

    TV çok güzel.ama ben bu kadar kalitesiz kumanda görmedim.özellikle ses ve kanal değiştirme düğmeleri berbat.bu TV ye yakışmıyor birkaç defa basmak zorunda kalıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2019
    Uygun fiyat yüksek kalite

    Ürün beklentilerimi fazlasıyla karşıladı N11 e ve mağazaya teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2018
    şuan sıkıntı yok

    evet beğendim güzel

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2018
    memnun kalacaksiniz.

    Annemiz icin aldik.goruntu,ses ,hersey cok guzel.fiyat cok iyi,fazla arastirmaya gerek yok. yerli mali...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Mükemmel Anlatmaya Gerek Yok

    Anlatmaya gerek yok. Güzelliğini göreceksiniz. Kaçırmayın:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Ürün Güzel, Servis İyi, Yurt İçi kargo Fiyasko

    ürün çok güzel fiyat/performans ürünü, servis çok iyi hemen kurulumu yaptılar ve gelen arkadaşlar çok kibar ancak YURTİÇİ KARGO tam bir fiyasko hem ürünü geç getiriyor, hem ürünü kapıda teslim ederim gibi gereksiz umursamaz konuşmalar ürünü şubeden iki kere gittim zor teslim aldım. Bu kadar vurdumduymaz bir firma görmedim. Lütfen bu tür kargo firmaları ile çalışmayın. Satıcıya teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2018
    ürün teknolojisi iyi fakat görüntü biraz koyu

    orta seviye kullanıcıya göre uygun

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018

    renkler çok parlak bir türlü ayarlayamadım.parlaklıktan dolayı gözlerım ağrıyor.sesde çok kısık.açılış ve kanallar arası geçiş ekranı siyah vestelde mavi renk tercihide vardı siyah olmasından memnun değilim maviye değiştirme durumu var mı?

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2018
    iyi ürün

    Kanal geçişleri ve görüntü güzel fiyatına göre çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2018
    Uygun Fiyat - Harika Ürün

    Urun piyasadaki benzerlerine gore gayet uygun fiyatli. goruntu ses kanal gecis hizi mukemmel. smart wifi ve son sistem bir tv de olan tum ozellikler var. Bence hemen alin 😉

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal 48R6520F 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal 48R6520F 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat