Vestel CM8710 A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Vestel CM8710 A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(232 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bayiden alır gibi sorunsuz alışveriş

    Aynı gün içerisinde ürün gönderildi. Horoz lojistik firmasıda 1 gün içerisinde eve kadar teslim etti. Herhangi bir problem yok. Ürünün yetkili servis montajı için satıcıyla iletişime geçip, servis yönlendirmesi yapmanız gerekiyor. Yoksa vestel 60 Tl kurulum ücreti istiyor. Üründe hiçbir sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo hızlı ve harika

    Kampamya zamanında aldığımız ürün çok yoğun olmasına rağmen 5 iş günü içerisinde geldi hassasiyeti ve özenle paketi için Firmaya teşekkür ederiz...görünümü çok şık bir ürün..teşekkürler vestel ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatının çok üzerinde performansa sahip

    Bir hafta önce aldığım makina iki gün içinde elime ulasti. Satıcının ve vestel çalışanlarının ilgisine tesekkur ediyorum. Çok pahalı fiyatlara makina almaya hic gerek yok harika bi urun kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkürler her şey çok iyiydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ben tek kişi olarak yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Sadece 2 programını kullandım. Gayet yeterli. Sadece 1000 devirde sıkma yaparken çok az bir sarsıntı oluyor. Yere gayet sabit fakat makinenin üstü sallanıyor. Onun da bu fiyat bandında her makinede olabileceğini düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fayda/Maliyet oranı çok iyi....

    Bu fiyata alınabilecek en iyi makine.... Gayet sessiz çalışıyor... Görünümü çok şık ve kullanımı kolay kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet güzel bir makine, sadece biraz fazla sesli ama bu fiyata bu performans normal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yorumum satıcıyadır

    Satıcının montaj için önceden bilgilendirme yapması lazım.Ayrıca ürün elimize 5 günde ulaştı.Hafta sonuna kadar bekledik.Hafta sonu olduğu için de montajını yaptıramadık.Montaj için ne yapmamız gerektiğini anlayana kadar da 2 gün geçti..Keske direkt vestel bayiinden alsaymışım...Satıcının verdiği hizmeti yetersiz buldum.Vestel'i değil...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Satıcıyı araştırın. Vestel bayii olsun.

    Ben makineyi yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Çok memnun kaldım. İçi yeterince geniş çift kişilik yorganı gayet rahat yıkayıp sıktı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Adalılar satıcısı vestel bayiidir. Gayet ilgililer. Alırken satıcının bayi olup olmadığını araştırın. Yoksa kurulum ücreti vermek zorunda kalabilirsiniz. Horoz lojistik biraz geç getiriyor kargoyu tek sıkıntı bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SUPER

    Satıcı kargo vestel servisi çok hızlı çok memnun kaldim tşk ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel Gururla Yerli

    Haziran ayının 6 sında sipariş verdim 11 inde Vestel aradı servis köyde imamım Çarşamba günü müsaitseniz geliyoruz dediler buyurun dedim. Kurdular memnunum İnanın aynı özellikteki makinayı bana başka marka 1900 tl dedi internette Vestel’i 900 tl kârlı. Vestel’in bu zamana kadar bir yamuğunu görmedim inşallah görmem.Velhasıl satıcıya Vestel’e teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oldukça başarılı

    vesgo adlı satıcıdan aldım. Trakya Vestel yetkili bayisiymiş. O nedenle montaj hizmetine ücret ödemedik. Hemen gelip kurdular çalıştırdılar herhangi bir sorun yaşamadık. Ürünü horoz lojistiğe çok hızlı verdiler ama horoz lojistik 1 haftaya zor getirdi. Horoz lojistiğe ulaşmak tam bir sınav. 35-40 dk civarı 3 arama yaparak ancak ulaşabildim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ergin

    Ürün Vestel zaten,evimdeki ürünler gibi,kargo teslimatı harikaydı,evin içinde istediğiniz yere indirdiler, Vestel servisi aradım hemen gelip kurulum yaptılar ve garanti belgesini tasdik ettiler. Ben Hepsiburada nın hizmeti kusursuzdu teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite-Fiyat dengeli

    Ürünün programları ve çalışma sistemi çok güzel. Digital ekran ve zamanlama vs gibi müdahaleler çok kullanışlı ve pratik. Bununla birlikte daha ilk kullanımda müthiş bi gürültüyle çalışmaya başladı. Eski makinemi 10 yıldır kullanıyorum o bile bu kadar ses yapmıyor. Düşünün ki bu makine ses anlamında 10 yıl öncenin teknolojisinden bile geride. Kargo (horoz lojistik)gecikti. Hatta ürünü bikaç gün aktarma merkezinde unuttular. Ben hatırlattım. Ama vestel servis hizmetleri harikaydı. Vestel servis anlamında kendini aşmış umarım bozmaz. Sonuç olarak bu fiyata bu kalite ürünü tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Makina iyi şuan.Ses sorunu yok.Programları iyi.Bu fiyata değer bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Görüntüaü şık içi geniş kargo 2 günde teslim oldu. Servis ücretsiz bir şekilde 24 saat içinde gelip kurulum yaptı 1 kez kullandık az su harcadığını farkettik ama çamaşırlar tertemizdi tavsiye ederim mutlaka

  • HepsiB. aracılığıyla
    Geç geldi ama fena değil

    Efsane Cuma indirimleri kapsamında aldım.. Bu bakımdan ürün geç geldi. Gelmesi ve montajı 10 günü geçti. Bu süre zarfında çamaşırlar elde yıkandı.. Resmen ilkellik... :) Beyaz eşyada Bosch markasından şaşmadım yıllarca sonuçta Alman kalitesi.. Ama makinemin aniden bozulması ve Bosch ürünlerinin dolardan dolayı fahiş fiyatlara satılmasından ötürü mecburen Vestel Aldım.. İki kez kullandım fena değil. İlk yıkamada sorun yoktu ama ikincide deterjanı almadı makine.. Sorun ne bilmiyorum başka bir deterjanla deneyip tekrar deneyeceğim yine aynı sorun olursa iade ederim.....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İyi ürün tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel yıkıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel CM8710 A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel CM8710 A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat