Çetintaş 737 Kombine Fırın Yorumları

Çetintaş 737 Kombine Fırın yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Pişirme konusunda hiçbir sorun yaşatmadı eşit ve hızlı pişirme sağlıyor çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Annem için hediye olarak aldım bu ürünü. Kendisi bir süredir kullanıyor ve memnun olmadığını söyledi. Küçük bazı sıkıntılar çıkarmış. Yeni bir ürün sorun çıkarmamalı diye düşünüyoruz. Kalite açısından sınıfta kalan bir ürün. Bilinmeyen bir markadan bunu tahmin etmeliydik. Fiyat olarak performansı daha iyi olmalıydı. Tasarım olarak da ince detaylar kullanılabilirdi. Bu fırını tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Bir fırında bulunması gerekenleri gayet güzel karşılıyor.Kullanımı kolay fiyatı da uygun ihtiyacı olanlar ocak kısmı da çok kullanışlı kargo da hızlıydı paketleme de kaliteliydi almayı düşünenler için güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ÖNEMLİ DETAYLAR EKSİKTİ

    Olumsuz yönleri: 1. DIŞ AMBALAJIN ÜZERİNDE ÜRÜNÜN LPG'li mi, DG'lı mı OLDUĞU BELİRTİLMEMİŞ ! 2. AMBALAJIN İÇERİSİNDE ÜST OCAK IZGARALARI VE BEK KAPAKLARI HAREKET EDİP EMAYE BOYA ÜZERİNDE ÇİZİKLER YAPMIŞ. 3. ÜZT KAPAK KÖŞELERİNDE UFAK EMAYE BOYA ATMALARI VARDI.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2019
    güzel alışveriş tavsiye ederim

    daha kullanmadım ama güzele benziyor ben hediye aldım kullanılıp bana bilgi verilecek

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: "Hızlı ve güvenilir kargo, 2 gün içimde elime ulaştı herhangi bir parça eksiği veya durumu yoktu tabii ev doğalgaz olduğu için ocaklardaki meme ucu değişecekmiş onun için servis çağırdk ve yeni ürün olduğu için servis bizden para almadı çok iyi ve güler yüzlü servisi vardı bakalım fırının yemeklerini büyük bir iştgahla bekliyoummm"

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu fırını iş yerinde kullanıyoruz. Ocak kısmı da gayet iyi çalışıyor. Sadece çay kahve için kullanıyoruz ve memnunuz. Fiyat olarak da uygun. Kullanışlı bir model.

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2019

    urun gayet guzel

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2018
    kargo rezaleti

    kargo firması ürünü getirip apartman girişinde bıraktı daireye teslimat yokmuş tam bı rezalet 55 yaşında kadın nasıl çıkarsın onu 3 kat merdivenlerden bununla ilgili ne bı uyarı ne bı hatırlatma hiç birşey yoktu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Çetintaş 737 Kombine Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Çetintaş 737 Kombine Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat