Luxell LX-8589 Turuncu 20 lt Mini Fırın Yorumları

Luxell LX-8589 Turuncu 20 lt Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yazlık ev 2 - 3 kişi için küçük kullanışli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Alirken endişelerim vardi simdilik gayet güzel henuz kek börek yapmadım donmus simitleri yeniden isitiyorum gayet memnunum sesli timer olmasi arti bir özellik ve alt ust ısıtma teşekkürler ayrica tam zamaninda geldi renk efsane

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2019
    Berbat sakin almayin

    Hayır kesinlikle begenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    İki Yıldız

    ürün sadece görsel olarak güzel yoksa fırının ıcınde yeterli ısıyı elde edemiyorsunuz. bir adet ekmek kızartmak istedim 45 dk ekmek kızarırı umuduyla bekledim sonuç husran. servis agı yeterli değil. acaba fırında bır agrızamı var diye servıse goturdum(soke'ye) servis hiçbirşey yapmamasına ragmen benden garanti belgesi ve faturanın fotokopisini istedi sırf fabrikadan para alabılmek için. sonuç olarak bunlar luxell fırmasından ve servislerinden şikayetim. yoksa hepsi burada ve gonderen fırma verte de hiçbir sorun yoktu. hatta verte den nigar hanım ve cem bey yardımcı olmaya çalıştılar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Luxell LX-8589 Turuncu 20 lt Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Luxell LX-8589 Turuncu 20 lt Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat