Ferre Ultra Plus White Magician 10003-KA013-BSPR 600 Ankastre Set Yorumları

Ferre Ultra Plus White Magician 10003-KA013-BSPR 600 Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    6 aydır kullanıyorum çok güzel ürün

    ürünü çok araştırmam sonucu hepsiburadadan aldım 6 aydır kullanıyorum masallahi var memnun kaldik tavsiye ederim ozellikleri ve fiyatı konusunda başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    ateş ediyor

    ürün parasının karşılığını şimdilik fazlasıyla veriyor. görsel olarak da çok şık. fırın çok iyi. gece ekran ışığından rahatsız olup tüm ocakları yakıp üzerine tencere doldurup patlayacak kadar ısındı demişler. biz de böyle bir durum olmadı. neresine bakıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz anlamadım . fiyat performans olarak mükemmel 5/5..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Arkadaşlar 5 aydır kullanıyorum kullanıp yorum yapmak istedim ben ocak öncelikle çok şık ve güzel normal ocak yerlerine oturuyor uyuyor ben cok merakında kalmıştım olurmu diye oluyor arkadaşlar fırın programları güzel oişirmesinde sıkıntı yok gayet başarılı davlumbaz kesinlikle bir işe yaramaz diyebilirim çekiyor sözde ama neyi çektiği belli degil 3 cü seviyede çalıştırmaya rahmen diger davlumbazların 1 seviyesine göre çalışmakta memnun kalmadım acıkçası aspiratörden genel anlamda pahalı markalardan bir çok kısımda iyi iken davlumbaz sadece sınıfta kaldı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç düşünmeyin

    Ürün fiyatına göre çok şık ve kaliteli hiç düşünmeden alabilitsiniz satıcı ilgili ve hızlı kargo servis de bir o kadar hızlı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2020
    Başarılı ve uygun fiyat

    Gayet başarılı bir set 1. Fırın diğer fırınımıza göre biraz dar ne kadar önemli bilmiyorum istenilen her şeyi ararları yapıldıktan sonra gayet güzel pişiriyor başarılı bi fırın görsel olarak da ayrı bir şıklığı var 2. Ocak 5 gözlü olması çok avantajlı geniş alan sağlıyo wok tava kullananlar için harika bi kullanıcı gaz açma düğmelerinin aşırı ısındığını söylemiş biz öyle bi durum ile karşılaşmadık tava çok büyük ise ısısını yayıp bi cevresibile beraber tuşları da ısırması normal ama söylendiği gibi aşırı bi ısınma durumu yaşamadık 3. Davlumbaz gayet şık bi ürün led aydınlatmaları yeterli kumandası da var ama yakından tutmak gerekiyo belkide pili zayıf bilmiyorum.. aşırı gürültülü yazmış bazı kullanıcılar lakin bizce gayet sessiz ve kullanışlı bir ürün diğer evdeki davlumbaza göre baya bi sessiz Bu ürünleri diğer evimizde olan Bosch marka 5 gözlü ocağa sahip aynı renkteki set ile karşılaştırdım 2 3 kat fazla para vermeye değmez diye düşünüyorum sonuçta ikiside aynı işi gayet başarılı bir şekilde görüyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    ocak ve aspirator iyi , firini tavsiye etmiyorum

    yaklasik bir yildir seti kullaniyoruz , firini kullanim klavuzuna gore kullandik hep ama bir turlu verimli calismiyor ,alti pismiyor raf degistiriyoruz yine ayni . Bu versiyonda alt ust turbo fan ozelligi yok o yuzden kek , kurabiye , poaca pisirimi cok kotu . Ocagi tavsiye ederim cok kullanislu ve guvenilir . Aspiratore gelince eger tahliye bacaniz yoksa almayin gayet guclu ve gurultulu fakat karbon filtre ile pek verim alamazsiniz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2019
    Gayet kullanışlı ve güzel

    davlumbaz hakkında ki kötü yorumları kabul edilebilir. ancak fırın kötü yorumu haketmiyor. Bir seneye yakındır kullanıyorum benim için tek kusuru aspiratör sesi. fırınında kek börek kurabiye yemek dahi yaptım sonuç iyiydi. programları ve fırının hangi katını kullanıyorsunuz bu çok önemli üst ızgara alt düz ısıtıcı konumunda kekte alttan bı üst rafta olursa kapağı ilk 30-40 dakika acmadaginiz da gayet güzel pişiyor ve kabarıyor. wok kısmı uzun süre yanarsa (1 saat kadar) orta tuşu etkiliyor onun dışında eksisi yok wok kısmı ocakların ızgaralarınin döküm olması çok iyi. kısaca kullanıma bağlı bir ürün bence bilindik markalardan gösteriş fiyat ve kalite konusunda daha iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    Bir fırın insanı ancak bu kadar sinir edebilir

    Ben bu fırında bişey pişirenedim ne kek ne kurabiye saatlerce başını bekle ne kabarıyor ne pişiyor içi hep hamur servis berbat inanın fırın psikolojimi bozdu giden malzeme mi olmayınca bozulan sinirlerime mi üzülecek bilmiyorum çokkk pişmanım tavsiye etmiyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.01.2019
    Hiç düşünmeden alınabilicek mükemmel bir ürün

    Ürün gerçekten cok güzel ve kullanışlı ocak çok büyük tencereler rahat sığıyor rahatlıkla yemek pişirebiliyoruz ürün çok sağlam davlumbaz çok şık fırına söyleyecek hiç birşey bulamiyorum çok çok güzel kargolama olarak istanbul bilişim çok hızlı ve sağlam bir şekilde ürünü muafaza ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Bakcazss

    Şimdilik kullanıyos bakalım....

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.09.2018
    Müsteri memnuniyeti

    Müşteri memnuniyetinize verdiğiniz önem üst seviyede her aradığımda muatqp bulabildim teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2018
    Ürün rezalet

    Burada güzel yorum yapanlanlara binanen aldık. ama ürün rezalet. Biraz fazla yanınca ocağın üzerindeki gaz ayarları o kadar çok ısınıyorki elbezi olmadan ocakları kapatamıyorsunuz. 2. gün ocağın otomatik ateşleyicisi bozuldu servis hala gelecek. Davlunbaz birkez bozuldu sonra kendi kendine çalışmaya başladı. Fırın keza doğru düzgün pişirmiyor. Eşim poğace yaptı birkaç kez her seferinde garip bir koku var ve içi pişmemiş üstü yanık ve kuru. Bu parayı kesinlikle hak etmiyor. 200-300 lira fark verip bilindik markadalardan alın şu anda yarı fiyatına alacak olan olsa veririrm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Beş Yıldız

    Ürün müttiş fiyatına göre harika kalitesi fiyatını aşar

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    Bir Yıldız

    Firin 3 kere servise gitti. Evden cok serviste bulunuyor firin. Degisim talep ettik her seferinde oldu denilip geri geldi Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2018
    Abartılıyor

    Ürünün teslimatında servis hizmetinde sorun yok ancak kullanmaya başladıktan sonra eğer ocakların üçünü aynı anda kullanırsanız düğmeler ve ocağın üzerindeki cam aşırı ısınıyor. Şayet tepside kadayıf, börek pişireyim diyip ocakların minimum üç gözünü kapattırsak büyük ihtimal cam çatlayacak. Bir de her dakika 5 saniye bembeyaz ferre yazısı yanması loş mekanda gözü rahatsız ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    çok çok güzel

    ürün gerçekten cok güzel ve kullanışlı ocak cok büyük tencereler rahat sığıyor çömlek le bile rahatlıkla yemek pişirebiliyoruz çok sağlam yani davlumbaz çok şık biraz sesi var tabiki fırına söyleyecek hiç birşey bulamiyorum çok çok güzel pişiriyor parasının cok üstünde bu ürünler kolay temizlenebiliyor aynı zamanda alacaklar tereddüt etmesin

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2018
    MÜKEMMEL KALİTE

    Ürünün kalitesi tartışılmaz,ayrıca görsel olarak çok şık,mutfağa ayrı bir hava kattı,satıcı ile direk irtibata geçip sorularınızı sorup bilgi alabilmek çok güzel ve güven verici oldu. palet üzerine paketlenmiş gayet korunaklı ve hızlı şekilde kargo tarafımıza ulaştı,ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    MÜKEMMEL

    GÜZEL BİR ÜRÜN ŞU ANDA OCAK ILE FIRINI NI KULLANIYORUM ASPIRATORU DAHA TAKTIRMADIM FIRIN TEST ETTIM GAYET GÜZEL PISIRDI OCAK ZATEN 5 LI OLMASI TASARIM HARIKASI ALACAKSANIZ HIC DUSUNMEYIN PISMAN OLMAZSINIZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    Beş Yıldız

    ÜRÜN SÜPER. 4 GÜNDE ELİMİZE GEÇTİ. BU ÖZELLİKTEKİ DİĞER MARKALARIN ÜRÜNLERİ UÇUK FİYATLARDA.HİÇ FAZLA PARA VERMEYİN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    Mükemmel Ürün

    Hiç boşuna fazla para vermeyin satıcı çok hızlı teknik servis mükemmel ürüne söyleyecek lafım yok fırın olsun davlumbaz olsun harika ocak zaten başlı bşına başyapıt bu tarz düşünen hiç beklemesin atsın sepete.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre Ultra Plus White Magician 10003-KA013-BSPR 600 Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre Ultra Plus White Magician 10003-KA013-BSPR 600 Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat