Schafer PEM01 9 Parça Elektro Chef Blender Set Yorumları

Schafer PEM01 9 Parça Elektro Chef Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 2 yıldız

    Olumlu yönleri: 1-1100 watt motor gücü. 2-Yerli üreticiye destek olalım. Olumsuz yönleri: 1- Ürün mevcut kutusu bantlanarak yollanmış kargoda çok hırpalanmış ve yırtılmış. Böyle kargo yapılmaz. İçindekilerin çatlayıp kırılmaması büyük şans. 2- İlk kullanım sonrası dişli parçaları yada plastik sanki kırılmış gibi ürünü sallayınca içinden tıkırtılar geliyor. 3- Kullanılan plastik türünü beğenmedik ince sert ama her an çatlayacak kıvamda ince melamin tabaklar gibi sakın düşürmeyin. 4- Karıştırıcı kısmında kapak niteliği taşıyan küçük plastikler emanet tutturulmuş hamurun içine düşebilir. . 5- Yerli üreticileri destekleyelim diyoruz ama nedense hep sıkıntı yaşıyoruz. 6- Çok uzun vadeli düşünmeyin.. Yada çok önemsemediğiniz birine hediye edin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çeyizime almıştım renk olarakta parçalama özelliği olarakta olsun muhteşem bir blender seti. Mutfakta sete bakıp bakıp mutlu oluyorum. Mutfakta benim sağ elim gibiler. Schafer marka beklediğimden çok daha iyisini yapmış. Mutfakta kek pasta yapmayı seven yeni gelinler için çok güzel bir seçenek olacak kesinlikle alın alın gönül rahatlığı ile kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2019
    Beş Yıldız

    Kullanışlı ve sağlam görüntüsü var bir iki dene yaptık sorunsuz güzel ürün fiyatına göre iyi performans

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: iç içe geçen parçaları sayesinde fazla yer kaplamıyor. Bıçakları ve karıştırıcı teli çelikten. Hem çok güçlü bi şekilde işlevi var, hem de rahat temizleniyor. Bazı parçalarını makinaya bile atıyorum. Şeker pembesi rengi hoşuma gitmişti. Öyle sırıtmıyor mutfakta. pratik işler için fazlasıyla gerekli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    güzel

    Olumlu yönleri: Hem coklu bır set oldugu ıcın hem rengını cok begendıgım ıcın bu blender setını secıp satın aldım. Blender, cırpma dograma ısleerı ıcın buyuk kolaylık. Celıkten bıcakları sayesınde hem uzun ömurlu hem de saglıklı yıyecekler hazırlamayı saglıyor. Turbo fonksıyonu var ve 2 kademelı hız ayarı var. 600 ml lık ölcu kabı da cok kullanıslı. yanı aslında tum parcaları hem saglam hem de kullanıslı. ve cok da uygun fıyata satın aldım kı bundan daha cok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Evde bebek olunca püre, çorba vs. çok fazla hazırlıyorum. O yüzden bu blnder elim kolum resmen. Sürekli kullanıyorum ve çok memnunum. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Ürünün teşhir olduğunu düşünüyorum

    Mağaza büyük ihtimal teşhir ürünü sattı. Çünkü ürünün mekanizma kısmı dıştan 3 4 yerinde derin yarım cm lık çizikler vardı. Mekanizmanın iç kısmı silinmiş ama vida deliklerinde ne olduğunu anlamadığım yağlı bir kir vardı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2018
    KALİTELİ VE ZEVKLİ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    Öncelikle herkese selamlar. Ürünü çok araştırdım farklı markalara baktım ve en sonunda bu markaya karar verdim 1.karkı çok hızlı teslimat 2. Ürün kalitesi 3. Koyduğunuz yiyecekleri hiç zorlanmadan kesmesi herkese tavsiye ediyorum bu yüzden 5 yıldız hak ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer PEM01 9 Parça Elektro Chef Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer PEM01 9 Parça Elektro Chef Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat