Fakir Gala 1500 W 1,5 lt Isı Ayarlı Fri̇töz Siyah Yorumları

Fakir Gala 1500 W 1,5 lt Isı Ayarlı Fri̇töz Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 11.12.2018
    kalitesine göre fiyatı çok uygun

    bu fritöz paslanmaz çelikten olduğu için çok kaliteli ve kullanışlı. piştiğini anlamak için cam penceresinin olması çok iyi. tekrar kapağını açmak zorunda kalmıyorum ve üstü tamamen kapalı olduğu için etrafa yağ sıçramıyor. sıcaklığını ışıklı göstergeyle anlayabiliyorum ve 130-190 derece arası ayarlayabiliyorum.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2018

    Hiç bir sorun yaşamadık, ürün kargoya verilmek üzere özenle paketlenmişti, zamanında ürünümüz bize ulaştı, teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2017
    Küçük ama keyifli

    Alır almaz fındık yağında patates kroket ve çıtır soğan halkası pişirdim. Kokuları karıştırmadığı gibi çıtır çıtır yaptı. Yalnız paketteki 8 dakika süresinden biraz daha uzun sürdü. Kağıt filtre kullanmıyor. Sadece havalandırma delikleri var. Yine de ortamı çok kokutmadı. Kapağı çıkıyor ve yıkanıyor. İlk ısınma süresi 10 dakika sürdü. Yeşil ışıkla ısındığını belirtti. Bekar birisi olarak iyi bir yatırım yaptım. Öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2017
    güzel

    ürün küçük hazneye bir patetes anca sığar malzemeler fena değil bildiğimiz teflon oda tutucak zaten çizmişti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Gala 1500 W 1,5 lt Isı Ayarlı Fri̇töz Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Gala 1500 W 1,5 lt Isı Ayarlı Fri̇töz Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat